torstai 5. helmikuuta 2015

Hiihtelijä


Ei minulla ole mitään asiaa. Haluan vain nuo käsityökorttelijutut pois tästä paraatipaikalta. Ja hiihtäminenhän kuitenkin on paras juttu talvessa.

8 kommenttia:

 1. No hiihtäminen on kyllä parasta, ja teillä on kadehdittavan hieno latu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä on ja välillä ei. Se latu siis. Nyt oli ihan huippuhyvä, kun tämä kuva otettiin. Ekaa kertaa näiden vuosien aikana jopa minun sukseni liukuivat! Ne ovat sellaiset voitelemattomat.

   Poista
 2. Oi,mikä maisema...kyllä tuolla mieli lepää♡

  VastaaPoista
 3. Hiihdin viimeksi lukiossa, liikuntapäivänä. Suksi lipsui ja lopulta minut ohitti jopa eläkeikää lähestyvä ruotsinopettaja. Rehtori piti perää, mutta kyllästyi hidasteluuni ja kaatuiluuni. "Voit keskeyttää, pääset lähtöpaikkaan oikaisemalla tästä." Sisuunnuin ja kieltäydyin keskeyttämästä. :D Poikien liikunnanopettajan kanssa (oli laitettu mua valvomaan, etten uuvu sinne metsään yksin) sitten lopulta hissuteltiin maaliin, todellakin viimeisinä. Että sellaisia hiihtomuistoja täällä. :D

  VastaaPoista
 4. Samanlaisia ovat omatkin muistoni. Voin kirjoittaa aiheesta postauksen, koska kommentista tulisi liian pitkä.

  VastaaPoista
 5. En yhtään kaipaa lumisia maisemia, enkä edes hiihtämistä, mutta tällaiset kuvat saavat kuitenkin vähän toiselle mielelle...kuumassa termarissa kaakaota ja kuusen alle hörppimään....meillä täällä nyt varjossa + 32...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihtaisin nämä lumimaisemat +30 asteeseen heti, mutta kun en voi, niin pitää vaan yrittää ottaa ilo irti tästä, mitä on. :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.