tiistai 1. heinäkuuta 2014

Yksi kysymys


Jotenkin minua nykyisin häiritsee ihan kauheasti laittaa tänne blogiin puhtaasti mainostavia postauksia, joissa vaan kerron, että uusi tiskirätti on nyt ostettavissa verkkokaupastani tms. No, ihan oikeastihan kaikkien someoppigurujen mukaan minä teen justiinsa oikein, kun blogissani on mainospostauksiakin, mutta jostain syystä ne ovat alkaneet tympiä minua. Kun nykyisin työ vie eloni ajasta yhä suuremman osan ja talon remonttia saati kivaa sisustamista täällä ei tehdä ollenkaan, niin tämä blogikin on muuttunut kotoilupainoitteisesta tiskirättipainotteiseksi. Se ei ole minusta mitenkään mahdottoman mukavaa.

Pelkkä Facebook ei riitä somemarkkinoinnin kanavaksi, mutta ei minusta tunnu hyvältä valjastaa tätä blogiakaan siihen hommaan näin vahvasti. Olisiko teistä kivempaa, jos tekisin erikseen työasia-tiskirätti-blogin ja pitäisin tiskirätit tyystin poissa täältä? Entä jos olisikin kakkosblogi, jossa aina kertoisin alennuksista ja sellaisista jutuista? Tämä blogi pysyisi sitten sisältörikkaampana (tosin varmaan harvemmin päivittyvänä). Juttelisin täällä kyllä yrittämiseenkin liittyvistä asioista pohdinnan kannalta, niinkuin tähänkin asti, mutta silkat mainokset olisivat poissa? Mitä te olette mieltä? Ärsyttääkö teitä minun jatkuvat tiskirättimainokseni? Vai jaksatteko te lukea näitä tiskirättisitä- ja tiskirättitätä-postauksia?

Kertokaa toki!


Mutta nyt kuitenkin sanon sen, mitä varsinaisesti tulin tänne sanomaan eli mainostamaan: Vanhat tutut valkopohjaiset bambutiskirätit ovat palanneet verkkopuotiin ainakin hetkeksi. Yksi pakanloppu on odottanut leikkaamista jo iät ja ajat, ja nyt lopultakin sain sen leikattua ja ommeltua. 17 erilaista printtiä, kaksi eri värivaihtoehtoa, mutta jokaista sorttia on vaan pari hassua kappaletta. Nopeimmat vievät. Sitten ne loppuvat.


Ja valko-punaista Maatuska-kuosiakin on taas tarjolla bambucollegekankaana.
56 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Ei kyllä tippaakaan haittaa "mainostaminen", enemmän koen sen ilmoitusluontoisena että nyt löytyy tällaistakin kaupasta :)

Susanna kirjoitti...

Huojentavaa kuulla! Toivottavasti tähän tulee paljon vastauksia, että saan vähän tuntumaa yleiseen mielipiteeseen. :)

Vea kirjoitti...

Tämä blogi tuntuu vallan hyvältä näin :)

Mimmi kirjoitti...

Molempi parempi! Koska nää kaks asiaa kuiteskin kulkee käsi kädessä, niin käsipuolihan tää blogi olis, jos toinen osa puuttuis :)

Mirka kirjoitti...

Mun mielestä on oikein hyvä tää tällaisenaan! Mutta sitähän yrittäjän elämä on: sekametelisoppaa, yrittämistä, kotia ja vähän lisää yrittämistä. :)

Minna kirjoitti...

Tykkään blogistasi sellaisena kuin se on! Kertasin äsken sun ikkunakittaus postauksesta ohjeita, kiitos siitäkin!

Carita kirjoitti...

Minusta blogisi on oikein hyvä sellaisena kuin se on nyt. Älä vaivaa itseäsi kahdella blogilla.. Äläkä turhalla murheella :) Joka ei ole innostunut rättiasioista, voi hypätä sellaisen kirjoituksen yli!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Ihana hyvältä tämä blogi on näinkin...:)

Taina K kirjoitti...

Samaa mieltä edellisten kanssa. :) Blogisi on hyvä juuri näin!

Rouva Kivitikka kirjoitti...

Hyvä näin! Ja jos ei mainokset kiinnosta, niin ne voi skipata yli :-)

Susanna kirjoitti...

Te olette ihania! <3

Mandariinimania kirjoitti...

Sinun ajatuksia herättävä ja hyväntuulinen blogi toimii hyvin näin. Jos asia ei ole rikki, ei kannata käydä korjaamaan... Ja sitä paitsi, kumpaan blogiin pistäisit disco-Kenit, jotka pitelevät lepakko-tiskirättiä??? Vallan ihana kuva!

Paavalinkukka kirjoitti...

Samaa mieltä kuin edelliset. Yksi blogi vaan ja siinä tuotetietoa kuten tähänkin asti on ihan hyvä juttu!

Jo kirjoitti...

Komppaan! :)

Unknown kirjoitti...

Hö. Kyllä Tykkään ihan just tämmösenä :) Jos kaksi blogia ois niin luultavasti toinen jäisi huomiotta - tässä vuorottelee sulassa sovussa kaikki ihanat aiheet toisiaan mukavasti täydentäen!

Anonyymi kirjoitti...

Komppaan edellisiä - ei häiritse tipan tippaa, rätit ovat luonteva osa tätä blogia. Jatka vain samaan malliin, hyvin menee! :)

Heli kirjoitti...

Minusta tämä on hyvä just näin. Ei yhtään häiritse rättien läsnäolo. En sinuna alkais jakamaan juttuja kahteen blogiin. Minä ainaskin tykkään, että tässä on sitä, tätä ja tota, kaikkea sekaisin, työtä ja arkea ja mitä milloinkin!

Kiitos muuten taas nopeasta lähetyksestä! Rätti tuli jo tänään, mutta taitaa joutua odottelemaan käyttöä tuonnemmaksi, koska en halua sitä hukata tänne remontin sekaan... Se tulee sit "uuteen keittiöön"!

Päivi kirjoitti...

Lyhyestä virsi kaunis eli tykkään kans blogistasi just tällaisena tiskirättimainoksineen päivineen :).

KahviKaneli kirjoitti...

Minusta on kiva, jos kaikki olisi "yksissä kansissa". Kaikin puolin helpompaa. Kiva saada yhdestä luukusta "ihan mitä tahansa postauksia" ja välillä tuotetietoutta.

jenni kirjoitti...

Yhdyn muiden mielipiteisiin, näin on hyvä ja tiskirättimainokset ei haittaa :)

Liiolii kirjoitti...

Yksi blogi minunkin mielestäni. :)

Merja kirjoitti...

Ilmestyykö viiveellä, vai katosiko vastaukseni?

Merja kirjoitti...

Ilmeisesti katosi.
"Tyttö sinä olet rätti", tarkoittaa siis sitä, että sun jutuissasi on elämää ja rättejä. Välillä on enemmän toista kuin sitä toista. Olen aikojen saatossa lopettanut vaikka kuinka monen blogin seuraamisen, kun ei enää kiinnosta. Sun juttujasi sun tyylilläsi kirjoitettuina on aina kiva lukea. Jatka siis entiseen malliin!

Karkkis kirjoitti...

Samaa mieltä!

kirsitee kirjoitti...

Kaikkihan tuli jo yllä moneen kertaan sanottua enkä minäkään ole mieltäni pahoittanut mainoksista:nehän kuuluu tänne sun blogiisi kuin nenä päähän. Ihania nuo valkoiset rätit vai pitikö sanoa rievut, onnistuin muutaman tilaamaan jo ja hitto, kun sitä punakukkaa ei ollut enää kuin yksi :( Mitenkähän usein niitä pitää pestä ettei harmaannu... Yhtä asiaa on pitänyt sulta kysyä. Mulla on noita ruskeita rättejä monta käytössä, aina on yksi pesussa, yksi käytössä ja yksi puhtaana. Nyt olen huomannut, että niihin on ilmaantunut reikiä sille sileälle kuvapuolelle. Eihä se mitenkään käyttöä haittaa ja olenkin miettinyt, että olenko vain niin kova/ahkera pyyhkimään vai mistä se johtuu. Sillä karheammalla puolella ei reikiä ole. Eihän ne rätit ikuisia tietenkään ole...Ja nyt kun oikein mietin niin se karkeampi puoli mulla on yleensä pöytää vasten eli ne reiät on "kädenpuolella". Onpa mulla onneksi rättejä varastossa ja lisää tulee kohta!

SatuJ kirjoitti...

Blogisi on tällaisenaan mukavaa luettavaa! Ja ihana, että valkopunaista bambucollegekangasta on taas saatavilla. Heti piti laittaa tilaus tulemaan :)

piaeliina kirjoitti...

Sun blogi on oikein hyvä kokonaisuus, jota on kiva lukea!

Unknown kirjoitti...

Hei!
Jatka vain samalla tavalla. Mukavaa lukea samasta paikasta monenlaista elämää :D

Susanna kirjoitti...

Kiitos siulle! Toivottavasti se uusi keittiö nyt valmistuisi mahdollisimman pian ja pääsisitte remonttielosta eroon! :)

Susanna kirjoitti...

Katoavat nykyisin jatkuvasti. Minä olen jo alkanut ottaa kopion joka repliikistäni ennen "julkaise"-napin painamista, kun kommentoin muiden blogeja, sillä minultakin katoilee kommenteja ihan jatkuvasti. :(

Susanna kirjoitti...

Tuo oli niin nätisti sanottu, että tyttö sinä olet rätti. <3

Itse ajattelen, että helposti lakkaisin lukemasta blogia, jos se muuttuisi näin mainospainotteiseksi, kuin tämä minun blogini on muuttunut. Mutta onneksi te tunnutte nyt joukolla olevan toista mieltä.

Susanna kirjoitti...

Reikiä! Kääk. Kaikkiinko? Ihan ekaksi tuli mieleen, että onkohan sinulla kissaa ja sitten hoksasin kuvastasi, että on. Silloin, kun itse elin kissojen kanssa, vaatteisiini ilmestyi mystisiä reikiä. Lopulta syy selvisi: kissa tykkäsi kovasti pyykkinaruilla roikkuvista pyykeistä. :D

Jos olisi kyse vain yhdestä rätistä, niin sen selitys olisi helppo keksiä; siinä vain sattuisi olemaan huono kohta neuloksessa ja pieni silmäöpako jo valmiiksi - sellaisia joskus tulee vastaan. Mutta jso useammassa on sama reikiintymisongelma, niin sitten en kyllä tajua yhtään.

Ikuista rättiä tässä kuitenkin olen tavoittelemassa, joten tuota pitää nyt tutkailla.

Valkoisten riepulaisten pesutiheyteen on vaikea sanoa mitään nyrkkisääntöä, kun se riippuu niin paljon siitä, miten likaisia sotkuja sillä pyyhkii. Meillä on yksi rätti, joka on ollut käytössä vuodesta 2009 asti ja se on yhä valkoinen. Ja sitten on joitain, jotka harmaantuivat heti. Asiaa auttaa se, että peset vaaleiden pyykkien joukossa ja aina, kun rättiin tulee näkyvä tahra, lykkäät pyykkiin. Jos pyyhit pääasiassa vettä vaikka tiskipöydän pinnalta, niin sitten ei tarvitse niin usein pestä.

Susanna kirjoitti...

Ihanaa, että tilasit! Kiitos! :)

Susanna kirjoitti...

Kiitos kaikille runsaasta kommentoinnista ja ihanasta yksimielisyydestänne. Se kyllä ilahdutti minua tosi paljon, etteivät rättipuheet teitä ainakaan vielä ole saaneet katoamaan! <3

Susanna kirjoitti...

Älyttömän hyvä kysymys.

Jovelan Johanna kirjoitti...

Ehdottomasti EI häiritse lainkaan. Ihan justiinsa päinvastoin! Ja sanonpa senkin, että ihan biz mielessä ei kannatakaan. Harvaa kiinnostaa _mikään_ tuote niin paljon, että tulisi sen vuoksi seurattua silkkaa tuoteblogia, vaikka eittämättä kehittelisit siitäkin blogista sangen persoonallisen. Tämä sun blogi on, kuten itse ymmärrät, hyvin tehty, hyvin markkinoi tuputtamatta ja on sisällöltään niin mielenkiintoinen ja elävä, että jos näin yhdeltä yrittäjältä toiselle saan mielipiteeni esittää, se on ÄLÄ! ;D Lempiksien ja muiden tuotteidesi yksi oleellinen osa (mielestäni) on Susanna itse ja se mitä Susanna tekee, kokee, näkee ja pohtii riepuja ympäröivässä maailmassa. Et sinä ole kertaakaan tunkenut riepujasi väkipakolla kellekään. Tämä on justiinsa näin hyvä.Laurakaisa kirjoitti...

Minä kommentoin joskus aiemmin siihen rätin synty kuva kuvalta -postaukseen, että sinun ei kyllä kannatakaan olla huolissasi siitä että joku kopioisi tiskirättien teon sinulta - minusta sinä olet kai viralliselta termiltä sitten brändi, ja niitä ei voi kopioida. (Sekin kommentti katosi. Ärsyttävää, niitä tosiaan katoilee ihan koko ajan tätä nykyä.) Samalla kuitenkin tuo brändi-sana tuntuu loukkaavalta kun siihen sisältyy sellaista laskelmoivuutta, mitä täällä työhuoneen, aseman, ambulanssien ja drag kenien maailmassa en minä ainakaan tunnista yhtään. Olen myös jo aiemmin sanonut, että minä luen tätä blogia kuin todella laadukasta aikakauslehteä - sitä jotenkin kuuluu siihen konseptiin myös jonkinmoinen tuotesijoittelu eikä se haittaa yhtään vaan päinvastoin herättää myös sellaista "ai, tuollaistakin" -mielenkiintoa. Jatka siis samaan malliin vaan! (Ja tämäkin kommentti varmaan katoaa. Hmpf.)

Laurakaisa kirjoitti...

Ai niin ja kiitos - kassi ja rievut saapuivat tänään ilahduttamaan sadepäivää, ihanat!

Jannen Kuvia ja Kuulumisia kirjoitti...

Näin hyvä, älä tee muutoksia :-D

Tiina-Mari kirjoitti...

Yllä olevat kommentit ovat jo vieneet sanat suusta monta kertaa että ei muuta kuin jatka vain valitsemallasi tiellä eli tällä blogilla!

Katja kirjoitti...

Muiden kanssa samaa mieltä. Ja Laurakaisa tiivisti ajatuksen tuotesijoittelusta.

Maija kirjoitti...

Juu, älä mittään muuta. Hyvä on. :-)

Louhi-Nalle, Päivikki Otronen p.otronen@telemail.fi kirjoitti...

Elä hyvä immeinen muuta blogin sisältöä!!! Se on hyvä kokonaisuus just näillä sisällöillä! Selfie-rätit tulivat, ja valkoisiakin tekis mieli.. ei tuu mittää! Aurinkoja ja jatkoja!

Aake07n äiti kirjoitti...

Hyvä näin.

kirsitee kirjoitti...

Valitettavasti kuvan kissa ei oma vaan siskon luona maalla asustava kulkukissa, joka monta vuotta sitten kotiutui siskon luo ja elää siellä onnellisia eläkepäiviä. Mulla ei ehkä luonto antais periks ottaa kissaa kaupunkikotiin, vaikka sataprosenttinen kissaihminen olenkin.

Kahdessa ruskeassa rievussa on niitä reikiä, valkoinen (nykyisin harmaa) monta vuotta käytössä ollut rätti on ehjä. Nää reikiintyneet rätit on ollut tammikuusta saakka käytössä. Nyt otin ihan kokeeksi uuden rätin käyttöön niin katsotaan pysyykö se ehjänä :) Laitoin kalenteriin käyttöönottopäivän ylös.

Pitänee uusien valkoisten rättien pesuväliä tihentää entisestään, koska meillä on usein tiskipöydällä muutakin kuin vettä...

Ja hei, ei sun rättien tarvitse ikuisia olla, sullahan loppuu työt jos sellaisen saat aikaiseksi.

Susanna kirjoitti...

Kyllä te saitte minut nyt vakuuttuneeksi siitä, että voin jatkaa samalla linjalla eteenpäin! Kiitos! :D

Susanna kirjoitti...

Tiedän, että erillisen tiskirättiblogin tekeminen olisi varmaan ammatillinen itsemurha, joten on hyvä kuulla, että te viihdytte täällä sekalaisessa sillisalaattiblogissa kaikkien mainosten keskellä. <3

Kiitos sinulle! Toivottavasti se kassi on sellainen, kuin halusit!

Susanna kirjoitti...

No EN! Kiitos, Johanna! <3

mustakissa kirjoitti...

Hei, mehän tykätään näistä rievuista hullunaan, että hyvä että sut on vakuutettu samalla linjalla jatkamisesta=D

Susanna kirjoitti...

Onko ne reijät ihan ympäri kangasta vai lähellä saumurointia? Tosi huolestuttavaa.

Ja hei, minustakaan kissat eivät kaupunkiin sovi. Nuo em. kissat olivat sisäkissoja kerrostalokodissa, jonne minä muutin asumaan. En voinut kestää sitä, että kissaparat eivät koskaan saaneet raikasta ilmaa ja niinpä päätin viedä ne mökille. Pakkasimme kissat koppiinsa ja ajelimme fillarilla mökille, jossa katit saivat ulkoilla valjaissa. Ensin ne pelkäsivät, sitten nauttivat. Ja sen jälkeen ne alkoivat mouruta kodin ulko-ovella. Niille tuli vapaudenkaipuu. Minä ehkä tein niistä entistäkin onnettomampia.

Koti1898 kirjoitti...

Mä ehdotan, ettei blogipostaukset olisi kovin usein mainoksia, mutta pitäisit blogin yläosassa jonkinlaista omaa mainospaikkaa, johon voit nostaa jonkun ajankohtaisen tuotteen tai hinnan?

Työhön liittyvät postaukset eivät sinänsä häiritse. Minusta on kiva kuulla työstäsi, mutta ehkä pelkät mainokset välillä ovat sellaisia ohitettavia.

Susanna kirjoitti...

Huomaakohan sellaista kukaan? Ainakin itse kun luen muiden blogeja, en juuri vilkaisekaan noita reunojen mainospaikkoja tai muita lisukkeita.

Susanna kirjoitti...

Niin, ja mobiiliversiossahan mitään lisähärpäkkeitä ei näy lainkaan.

Jospa laittaisin mainostukset pääasiassa muiden postausten loppuun ps-tyyppisesti?

Koti1898 kirjoitti...

PS on hyvä!

kirsitee kirjoitti...

En saanut kirjoitettua jo edellisten jatkoksi...joten tänne perää pitämään vielä "reijistä". Ne reiät on siellä täällä, ei mitenkään erityisesti reunoilla. Mutta nyt unohda reiät, niiden takia ei yöunia tarvii menettää! Mut jos tuohon uusimpaankin alkaa ilmestyä reikiä niin mie pistän sit viestiä. Nyt nauttimaan tulevista mahdollisista lämpimimmistä kesäkeleistä. Hellettä en kaipaa, mut mieluusti ottaisin hieman yli 20 astetta lämpöä, vaikka lomaan on vielä yli kaksi viikkoa aikaa.

A-L kirjoitti...

älä nyt hyvä ihminen pientä markkinointia lähde karsastamaan. Kaikki blogin lukijat varmasti tietävät että tuotteesi on bamburätti, joten ei ollenkaan haittaa josko niitäkin postauksissa näkyy. Se miksi itsekin täällä käyn taas riippuu blogisi ihanista kuvista ja hyvistä teksteistä. Olen joskus tainnut pari rättiä tilatakin, muttei lisämainonta ikinä pahasta ole. Anna palaa vaan! kyllä ainakin ite jaksan lukea edelleenkin postauksiasi.