sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Perhosia seinälle


Olen pitkästä aikaa ollut iloinen sisustaja! Tässä pieni kurkistus tuloksiin, mutta kunnollisia kuvia varten joudun odottelemaan taas valoisaa päivää.

En tiedä, onko kirkasvalolampulla todella voinut olla vaikutusta jo kahden aamun käytön jälkeen, vai onko kyse enemmän psykologiasta, mutta sateesta ja synkkyydestä huolimatta olen ollut erinomaisen aikaansaava.


Eilen kun istuin sängyllä pukeutumassa, havaitsin uuden ihanan väriyhdistelmän, jonka muodostivat sukkani ja aluslakana. Tumma violetti ja limenvihreä - mitä herkkua! Tuli sellainen olo, että haluan taas monta huonetta lisää, jotta voisin toteuttaa kaikki sisustukselliset mielihaluni. On vielä niin paljon värejä, joita haluaisin päästä käyttämään ja niin monta ideaa, jotka olisi kiva toteuttaa.

Mutta välillä on pakko vaan tyytyä siihen, mitä on, ja ihailla värikarnevaaleja vaikka netissä. Klikkaapa tästä ja ihastu. Tuollaiseen värinkäyttöön minäkin haluaisin kyetä!

11 kommenttia:

 1. Mun tuli mieleen tuosta väriyhdistelmästä vanhin tyttöni, hällä kun on violetteja ja limen vihreitä vaatteita, jotain niistä on "periytynyt" mulle ja nuorimmalle tytöllekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinun tytöllä on kerrassan mahtava värisilmä!

   Poista
 2. Kiva kuulla piristymisestäsi! Toivottavasti jatkuu koko talven.
  Mulla oli joskus kymmenen vuotta sitten lempisormus, jossa oli limenvähreitä ja purppuraisen violetteja kiviä (vähän punaisempia kuin noi sun sukat). Se oli ihanin sormus ikinä, muta hajosi kun täräytin sen johonkin bussin kaiteeseen. Silti, sormuksen hajoaminen ei vaikuta siihen että väriyhdistelmä rulettaa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lempisormuksille käy aina noin. Minä jätin lempisormukseni yöjunassa vessaan lavuaarin reunalle. Tajusin heti mokani ja kipitin takaisin. Joku oli jo ehtinut anastaa sen.

   Poista
 3. Tuo väriyhdistelmä on ollut jo jonkin aikaa selvästi "voimaväriyhdistelmäni". Tulee vastaan siellä sun täällä ja sitä lykkäisin myös käsitöihini mieluusti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä varmaan on jotain erityistä voimaa, kun se niin hyökkäsi minunkin sydämeeni erityisen raivokkaasti.

   Poista
 4. Minä taas rakastun syksyn tullen vielä syvemmin melankolisen tummiin väreihin - ikuinen synkistelijä :) Onkohan tuo eka kuva muistitaulu, kun perhoset ovat nuppineuloilla? Liippaa kuitenkin lähelle minun ideaani samantyylisellä kukkatapetilla tapetoidusta seinästä, johon liimaisin perhosia kukkasille :) Tapetti on kuitenkin vielä kaupassa, ja seinäkin päättämättä. Ihanaa, kun saa sisustaa hitaasti, mutta kunpa olisi nopeammin mahdollisuus uusia vanhaa, johon ei olekaan ihan tyytyväinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole muistitaulu, vaan seinä. Juuri niinkuin sinäkin olet siis suunnitellut!

   Panin perhoset nuppareilla, ja katson miten ne kestävät elämää seinällä. Jos hyvin, saatan liimata ne. Tai sitten joudun ostamaan lisää nuppineuloja ompeluhommia varten.

   Poista
 5. Herkullinen väriyhdistelmä kertakaikkiaan!!

  VastaaPoista
 6. Mäkin tykkään vihreän ja violetin yhdistelmästä. Lapsena vaihdoin aina violettien ja vihreiden tussien korkit päikseen, kun näytti niin kivalta :D
  Olohuoneeseen piti tulla vihreät seinät violetin sohvan kaveriksi, mutta silloin tuli juuri Batman leffateattereihin ja yhdistelmästä tuli liian jokeri, kirjaimellisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsi, onneksi en ole koskaan katsellut Batmaneitä! Saan nauttia tuosta väriyhdistelmästä ilman kiusallisia mielleyhtymiä!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.