torstai 6. syyskuuta 2012

Hätäinen tervehdys Helsingistä


Olen ollut maanantaista saakka Helsingissä. Koti-ikävä vaivaa jo! Päiväni ovat kuluneet koulunpenkillä, illat olen viikannut tiskirättejä ja yrittänyt löytää tästä kaupungista rauhallisia paikkoja ulkoiluun.

Huomenna pääsen Wanhaan Satamaan rakentamaan messuosastoani. Tulkaahan moikkaamaan viikonloppuna. Kädentaitomessut ovat avoinna klo 10-17 lauantaina ja sunnuntaina.

5 kommenttia:

 1. Rauhallisia paikkoja ulkoiluun? Itä-Helsingin metsät ja rannat. Erityisesti Kivinokka ja Vuosaaren rannat. Skatanniemi ja Kallahdenharju ovat upeita paikkoja. Laajasalon kupeessa Kruunuvuoren pikku hiljaa pois rapistuva huvila-alue.

  Keskemmällä kaupunkia Tervasaari ja Seurasaari. Ei kuitenkaan viikonloppuisin päivällä, jolloin siellä on puoli kaupunkia. Hietaniemen ja Malmin hautausmaat ovat myös rauhaisia.

  VastaaPoista
 2. Terveisiä kotikulmilta!
  Täällä suht kaunis syksyinen päivä.Hassua -koski kuohuu aamuin illoin ja päivälläkin.Mukavia hetkiä ja menestystä messuille t.Sanna

  VastaaPoista
 3. Hauska rivi tiskirättejä!!

  Satunnainen lukija

  VastaaPoista
 4. Kiitos vinkeistä, Töölön tyllerö! Merenrantoja tykkäänkin kulkea, samoin niitä vanhoja asuinalueita, joissa on upeita taloja. Pikkuhiljaa Helsinki tulee tutummaksi näillä reisuilla. Autolla ajaminenkin on jo ihan piece of cake.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.