sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Rumistukset


Kuka haluaisi makuuhuoneeseensa kolme sähkökaappia? Emme me ainakaan, mutta ne nyt kuitenkin sattuvat sijaitsemaan hiirihuoneessa. Ensi viikolla tulee sähkömies poistamaan tuosta pari kaappia, sillä meillä ei ole tarvetta näin järeille sähkösysteemeille. Yksi kuitenkin jää, mutta emme me halua sitäkään makuuhuoneemme seinäruusuksi.

Sulo keksi täydellisen ratkaisun. Voisimme rakentaa huoneen nurkkaan kodinhoitokomeron, jonka uumeniin sähköhirvitykset jäisivät mukavasti pois silmistä. Kun komerosta tehdään tarpeeksi suuri, sinne mahtuvat myös pakastimet ja pölynimurit ja pyykinkuivaustelineet ja kaikki pesuaineet. Niille ei nimittäin ole täällä luonnollista sijoituspaikkaa.

Meillä on ovikin ollut valmiina odottamassa jo kauan ennenkuin tätä taloakaan oli. Pientä maalinpoistoa vain tarvitaan.

Mitähän poistoa tarvittaisiin kattoon? Siinä vaikuttaisi olevan samaa nikotiinilimaa kuin työhuoneessakin, mutta sen lisäksi huoneessa 13 vuotta seissyt keramiikkauuni on käräyttänyt katon oikein sievän näköiseksi...

7 kommenttia:

Unikuu kirjoitti...

mihin kohti tulee se kaappi ja sänky?

Susanna kirjoitti...

En oikein ole pystynyt päättämään. Kieputtelen pohjapiirustuksella kalusteita eestaas, mutta ne eivät meinaa asettua. L:n muotoinen huone on jokseenkin haasteellinen kalustettava.

Susanna kirjoitti...

Varsinkin kun jokaikisellä seinällä on joko ovi tai ikkuna...

Kirsi kirjoitti...

Samaa mietin kun katsoin pohjaa... mahtuisko sängyn pääty tuohon uudelle seinälle? Kivoilta vaikuttaa ideat ja lähtökohdat:)

Susanna kirjoitti...

Sitä uutta seinää minä olen ajatellut, mutta sitten iso ovi olisi suoraan jalkopäässä. Mahtaako käydä tuuli petiin, kun oven takana on kylmä tila... Toinen vaihtoehto olisi ikkunan edessä, mutta viuhuuhan siinäkin.

Kirsi kirjoitti...

Parempi jaloissa kylmä kuin päälle... ovelle sit oviverho, paperitiivistykset talveksi ja/tai ovimakkara:) Ja tuohon pönttiksen viereen ei taida viitsiä laittaa, jos aiotte siinä valkiaa pitää.

Susanna kirjoitti...

Sänky taitaa päätyä ikkunan eteen kuitenkin, että saadaan kaikki kamat mahtumaan. Ovimakkaraa olen jo salaa vähän suunnitellutkin. :-)