tiistai 14. joulukuuta 2010

Joulu kopsuttelee oven takanaJoulu tuli aika yllättäen aika lähelle.

Minä niin kuvittelin, että nukumme uudessa makuuhuoneessa aattona. Totesin kuitenkin, että niin ei tule käymään. Meillä on jo rakennustarvikkeet kodinhoitokomeroa varten ja Uulan Intoa makkarin seiniä varten. Mutta ensin olisi hiottava nikotiinikauheudet irti ovista, listoista ja katoista, sillä ne eivät lähdekään pesemällä. Siinä on sen verran urakkaa, että minä luovutin. Ei haittaa, ehtiihän tuota ensi vuonnakin.

Kuvittelin myös, että kun pääsemme uuteen makuuhuoneeseen, tulee muualle taloon tilaa niin paljon, että voimme hakea joulukuusen. Sitäkään ei nyt tapahdu. Mutta ei se haittaa. Meneehän se joulu ilman kuustakin.

Kuvittelin jo vuosi sitten, mitä kaikkea teen joulumyyjäisiä varten tänä vuonna. En ehtinyt tehdä mitään uutta. Vaan eipä haittaa sekään, sillä onneksi vanhatkin tuotteet kävivät mukavasti kaupaksi. Linnoituksen Joulumarkkinat Lappeenrannassa sujuivat oikein hyvin ja vaikka pakkasta oli lähemmäs 20 astetta, en edes palellut.

Nyt minä viimeinkin aloitan jouluvalmistelut. Korttien askartelun, lahjojen keksimisen ja ruokien suunnittelun. Voipi olla, että blogissa on vähän hiljaisempaa parin seuraavan viikon ajan. Leppoisaa joulunodotusta teille kaikille ihanaisille lukijoille!

2 kommenttia:

 1. Niin se menee, ettei kiireellä kannata hyvää asiaa pilata. Remontti kannattaa tehdä maltilla, vaikka se aika useinkin tuntuu ainakin täällä, ylivoimaiselta:)
  Mukavia Joulun aluspäiviä :)
  tuksu

  VastaaPoista
 2. Mukavia joulunaluspäiviä sinne.

  Jotenkin sitä aina itse ainakin kuvittelen, että seinät maalaantuu parissa tunnissa ja tapetti levittyy paikoilleen ihan vaan silmänräpäyksessa, eikä niin kuitenkaan oikeasti käy. Parempi tehdä kerralla kunnolla, niin ei tarvitse tehdä kahteen kertaan. Ehtiihän sitä kuusia hankkia sitten vaikka kaksin kappalein myöhempinä jouluina.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.