tiistai 29. kesäkuuta 2010

Työhuone pihalla


Olen ollut erittäin laiska töiden suhteen nyt, kun kesä lopultakin alkoi. On vaikeaa olla sisällä, kun ulkona on kutsuva helle. Mutta onneksi joitain töitä voi tehdä myös pihalla auringonpaisteessa. Kuvan passipussit ja kukkarot ovat tilaustyö, mutta tulossa on kyseisellä kuosilla tuotteita myös omaan verkkopuotiini.

Huomispäivän urakkana onkin sitten istua tietokoneen ääressä ja päivittää verkkokaupan tuotteisiin arvonlisävero. Alv-rekisteriin liittymisen johdosta joudun jonkin verran nostamaan tuotteideni hintoja... kannattaa siis tilata kesäkuun puolella, mikäli haluaa tehdä ostokset edullisemmin!

3 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

Onpas kauniita passipusseja. Mä oon sua kaivannut, juttujasi.
Mukavaa viikon jatkoa!
tuksu

Saila kirjoitti...

Ihania! Minulla on sama tauti. Työt ei etene kun kupeksin pihalla päivät pitkät, kun ei edes tule pimeä mikä katkaisisi maankaivuun, pajuportin teon ja kasvien siirtelyn! Joka ilta ihmettelen, että taasko meni päivä pihalla, ja joka aamu on yhtä huikaiseva ilma – ja taas ulos.

Susanna kirjoitti...

Hyvä, etten ole ainoa! Olen huomannut, että sopiva rytmi minulle on herätä kuudelta, tehdä töitä heti aamulla, sitten nauttia kesästä päivällä ja palata illan tullen töiden pariin.

Tuksu, en minä mihinkään katoa, vaikka välillä ei niin kauheasti kerrottava aolekaan. ;-)