keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Kiva kesäprojekti


Kirpparilta löytyi tunteisiini vetoava punainen pikkuhylly. Hinta ei rasittanut kukkaroani liikaa, joten pitihän se varuiksi sieltä kotiin kantaa. Se pääsee joko työhuoneeseeni tai sitten ehkä keittiöön. Tai jonnekin... käyttötarkoituksia keksisin vaikka kuinka paljon!

Viime kesänä havaitsin erään jätekeräyspisteen roskiksen vieressa hylätyn aurinkotuolin rungon. Raahasin sen kotiin Sulon pienestä vastustuksesta huolimatta, ja lupasin pyhästi ommella siihen vielä joskus kankaan. Ongelmana oli kankaan kiinnittäminen putkiin.

Nyt otin kapistuksen käsittelyyn ja väänsin jyhkeästä rautalangasta lenkit putken ympärille. Kankaan reunoihin ajattelin hakata korseteissa käyttämiäni sirkkoja. Mutta kangas puuttuu vielä... pitäisikös taas singahtaa Ikeaan?

4 kommenttia:

 1. ihana hylly.
  meillä on etsinnässä vanha lautasteline jonka saisi pojan huoneen seinälle kirjatelineeksi:)
  tuoli: itse olisin ehkä ommellut kankaan ja laittanut tukevia purjerenkaita (vai mitä lie rinkuloita) reunat n15cm matkoilla täyteen ja sitten kiinnittänyt sen runkoon kestävällä köydellä kiertäen ympäriinsä..

  VastaaPoista
 2. Rojusta saa niin hyvällä mielellä käyttöesineitä... Minullakin on vanha metallinen puutarhakeinun runko. Tosin ajattelin pystyttää sen jossakin vaiheessa ilman kankaita, ihan vain ruostumaan keinunrankana kasvitueksi. Ehkä istuinosaan voi laittaa kasvilaatikoita. Tai, kuka tietää? Mieli muuttuu. Seuraan projektiasi ja imen vaikutteita ;-)

  VastaaPoista
 3. Ihana kun wanha tuoli saa uuden elämän...
  kekseliäs olet!
  ihana tuo pikkuhyllykkö.Kunhan saat tuolin tuunattua, laitathan kuvan siitä...
  tuksu

  VastaaPoista
 4. Sanna... mietin monia erilaisia ratkaisuja, ja köysikiinnitys oli yksi niistä. Se vaan tuntui jotenkin liian hankalalta.

  Katsotaan, miten tässä käy... Jos ei onnistu, palataan lähtöpisteeseen. :-)

  Tuksu: ilman muuta panen kuvia edistymisestä.

  Saila, noita vanhoja keinurunkoja aina silloin tällöin näkee takapihoilla ruostumassa. Niistä saisi tosiaan aikaan pienellä viitseliäisyyydellä vaikka mitä kivaa.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.