perjantai 11. kesäkuuta 2010

Shopshopshop


Voi mikä ihme minuun iski? Eilisen ja tämän päivän aikana olen ollut kamala kuluttaja ja törsannyt aivan liikaa kirppareille ja halpatuontitavaraan. Voin yrittää lepyttää huonoa omatuntoani sillä, että kaikki ostokset ovat olleet pelkästään tarpeellisia.

Eilen ajelimme Sulon kanssa huviksemme Tuuriin, Keskisen kauppaan. Se ei varmasti ole paras tapa viettää vapaapäivää, mutta meihin iski hetkellinen höyrypäisyys ja singahdimme matkaan. Ostimme Tuurista savunharmaat juomalasit... kuuden kappaleen laatikko maksoi 1,70 euroa, joten ostimme sitten kerralla isomman satsin. Ne sopivat nätisti aiemmin hankkimiimme Ikean harmaisiin astioihin.

Matkalla pysähdyimme Virroilla kirpputoreilla. Ostin viisi rullaa aivan liian hempeää tapettia. Mutta kun hintaa oli 1 e/rll, ja tapetti on paperitapettia, niin kai niille jotain käyttöä joskus keksitään?

Tänään lähdin ystävän seurassa Ikeaan. Ostin muun muassa entivanhaisen tyylistä punaraidallista kangasta aurinkotuolia varten. Toivottavasti se on kyllin kestävää. Siitä voi surauttaa myös tyynynpäällisen.

Ikean naapurissa on sopivasti Biltema, jonne oli tullut huikeaa turkoosia maalia! Juuri sellaisella vimmaisella turkoosilla olin suunnitellut maalaavani toimistoni seinäkaapin.

Sieltä siirryimme kirpparille, jossa ostosmaniani saavutti huippunsa. Minun oli ihan pakko saada talonpoikaislipasto, joka houkutti vihreällä maalilaan. Tulevassa keittiössämme on kerrassaan niukasti säilytystilaa, joten kyllä kunnon lipastolle aina tarvetta on.

Julistan itseni shoppauskieltoon loppukuun ajaksi.

2 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

*nauraa* kirpparikielto on aika kova kurinpalautuskeino...varsinkin, kun ostelee, vain tarpeellista:)
Hienoja ostoksia kuitenkin olet tehnyt. Joskus vaan tulee semmonen "osta-tänään-kaikki-päivä"
Mukavaa viikonloppua.
ps. oliko se kirppari siellä ihan lähellä Biltemaa? minäkin olen siellä käynyt muutamia kertoja, lähinnä kyllä kuolaamassa...
tuksu

Susanna kirjoitti...

Oli se se kirppari. Kivoja huonekaluja oli paljon, ja minä jäin haaveilemaan lottovoitosta.