torstai 10. kesäkuuta 2010

Optinen unelma


Sulolla oli eilen ihana tuominen kirpparireissultaan. Sain keltaiset Optinen omena -verhot. Täytyy todeta, että kyllä on Sulon silmä hienosti harjaantunut tietämään, mistä minä tykkään. Nämä kaksi verhoa olivat ihan priimakunnossa ja hintaa oli yhteensä 2,5 euroa! Mikä löytö!

Näitä en kyllä raaski leikellä, joten pitää miettiä niille arvonsa mukainen sijoituspaikka. Uuden kotimme ikkunat ovat liian korkeat näille, mutta miltä ne näyttäisivät niin, että ylimmät ruudut jäisivät paljaiksi? Ja sitten tulee vielä se hankaluus, että talossa ei muistaakseni ollut yhtään huonetta, jossa olisi vain yksi ikkuna. Miltä mahtaisi näyttää sellainen, että jokaisessa ikkunassa olisikin tyystin erilaiset verhot?

7 kommenttia:

 1. Meillä on jopa samassa ikkunassa kaksi erilaista verhoa...

  Ihana kangas tuo kyllä, ja mahtijuttu, että Sulo tuo sulle tuollaisia tuliaisia kirpparilta!

  VastaaPoista
 2. tai siten että yhdessä nuo optiset ja muissa yksiväriset samansävyiset keltaiset/valkoiset. ja optiset olisivat keskeisimmässä ikkunassa.. tai että jos huoneessa 4 ikkunaa niin 1.ekassa reunassa ja 4. vikassa reunassa optiset ja muissa yksiväriset. meneekö sekavaksi?? :D

  VastaaPoista
 3. Samaa määkin mietin, että jos huoneen yhdessä ikkunasa on erilaiset verhot ja muissa samanlaiset, niin sehän on kiva vain.

  VastaaPoista
 4. On sulla ihana Sulo!
  Varmasti keksit ratkaisun, vaikka olisikin useampia ikkunaoita. Ihanat!
  tuksu

  VastaaPoista
 5. Mahtavb verhonshoppaaja se Sulo! Akkunanpimentimenä voi käyttää myös tyylimekkoja henkareissaan kiikkumassa ;)

  Heather

  VastaaPoista
 6. Niin, Sulo on ihana ja huomaavainen. :)

  Hyviä ehdotuksia kaikki... minua rupesi houkuttamaan tuo Sannan styroxlevy-ajatus. Kun suuren työhuoneen seiniä ei kuitenkaan raaski maalata, niin iso keltainen omppukuosi seinällä olisi kyllä todella tervetullut väriläikkä.

  Eihän työhuoneessa oikeastaan verhoja niin kaivata edes. Ne ikkunat ovat paljainakin tosi kauniit.

  VastaaPoista
 7. Meidän mökin pirtissä on vain kaksi tuollaista kapeaa ikkunaa. Minulla oli samanlainen ongelma: vain kaksi kaunista vanhaa verhoa. Laitoin ne samaan ikkunaan ja sehän näytti vallan hölmöltä. Kauniit kuviot eivät näkyneet mihinkään, kun verhot olivat ihan syltyssä ja kun ne laittoi kiinni, niin olivat silti vielä ihan rypyssä. Raavin vähän päätäni, tirautin pari kyyneltä ja saksin verhot pituussuunnassa kahtia ja ompelin ne. Nyt on neljä kapeaa verhoa, jotka näyttävät molemmissa ikkunoissa kivalta ja kuviokin näkyy :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.