lauantai 22. toukokuuta 2010

MahdollisuuksiaTorikojuni pääsi tänään tulikokeeseensa, kun suuntasimme Tampereelle Mahdollisuuksien torille. Eilen illalla minua jännitti jo ihan liikaa, ja tänä aamuna olin sitten aivan ahdistuksissani. Tapani mukaan valmistaudun aina pessimistisesti pahimpaan, jotta en ainakaan pääse pettymään. Kaikki huolet katosivat kuitenkin heti, kun pääsimme pystyttämään telttaa. Minä tykkään toritunnelmasta. Minusta on ihanaa laitella myyntipöytä järjestykseen ja hämmästyttävää kyllä, minusta on myös mukavaa palvella asiakkaita. Varsinkin kun ilma on helteisen kaunis, ihmiset iloisia ja värikkäästi pukeutuneita. Nyt päivän päätyttyä olen hyvin onnellinen siitä, että tuli lähdettyä. Uskoisin reissaavani tänä kesänä telttani kanssa vielä useampaankin tapahtumaan.

Käsityöyrittäjyydessä on ollut monta miettimistä aiheuttavaa asiaa. Yksi niistä on juurikin tämä myyntikanavien valinta. Luokittelenko itseni designeriksi ja hinnoittelen tuotteeni korkealle, jotta voisin antaa niitä myös jälleenmyyntiin? Vai tunnenko enemmän olevani käsityöläinen, joka voi myydä tuotteitaan toreilla ja turuilla, ja vieläpä hintaan, joka olisi mahdollisimman monien ihmisten ulottuvilla? Enemmän tunnen ehkä omakseni tämän jälkimmäisen vaihtoehdon, vaikka se vaatiikin hurjat määrät toreilla seisoskelua. Kai tämäkin asia ajan kanssa selkiytyy, syksyllä olen jo viisaampi.

Iso kiitos kaikille kojullani pysähtyneille. Teitte päivästäni oikein hyvän!

3 kommenttia:

  1. Hei! ja Paljon Onnea torikojuun! Itse en Tampereella kyseisenä päivänä ollut, vaan aivan toisaalla. Mutta uskon, että jossain tapaamme ja saan minäkin ostaa ihailemiani tuotteitasi...ja hypistellä! vaihtaa muutaman sanan kanssasi..
    sitä odotellessa :)
    tuksu

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti pääsen tutustumaan kojuusi vielä tänä kesänä! Isoja myyntejä ja iloista mieltä toivottelen!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.