keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Maalauspäivä


Naapurin liiterin seinällä komeili elämäänähnyt, vihreä pikku kaappinen. "Voi miten ihana!", minä hihkaisin. Naapuri katsoi minua kummastuneen näköisenä, ja totesi päätään pyöritellen: "Saat sen."

Tiedän, ettei Sulo tule olemaan lainkaan ihastunut siitä, että minä olen taas kerran raahannut meille jonkun hajoamispisteessä olevan vanhan romun. Siksi ajattelin, että voisin hioa ja maalata sen ennen Sulon kotiintuloa. Ja hioinhan minä, melkein huolellisesti jopa. Mutta kun lähdin kaivamaan maalikaapistamme turkoosia maalia, tajusin, ettei sitä enää olekaan. Jäipä kaappinen sitten maalaamatta. Mutta jonain päivänä se on vielä hohtavan turkoosi, ja minä ripustan sen hohtavankeltaiselle seinälle uuteen toimistooni!

Jotain muuta pääsin kuitenkin maalaamaan. Torikojuni runko kun on tuollaista raudanväristä rautaa, niin onhan se hiukan ankean näköinen. Maalasin sen ruskeaksi, maali sävytettiin Sacher-nimisellä sävyllä. Tulipa suklaiset kepakot!

3 kommenttia:

  1. Tulipa Sacher-patukoista hienot ja koko teltastakin! Olisipa vaan edellinen käyttäjä keksinyt yhtä hyviä ratkaisuja, niin ei olisi tarvinut paikkailla ilmastointiteipillä (sanoo se edellinen).

    VastaaPoista
  2. minustakin on ihana tuo kaappi!

    VastaaPoista
  3. Kiitos anonyymit! Ekalle anonyymille: hyvinpä taisi palvella teltta silti ilmastointiteippeineenkin. :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.