tiistai 5. huhtikuuta 2016

Messuosasto matkalaukussa


Minua vähän harmittaa, että annan blogini näivettyä näin pahasti. Tämän hiljaiselon aikana olisin ihan hyvin voinut kertoa olohuoneen ja leluhuoneen mööpleerauksesta, mutta jotenkin vaan olen menettänyt otteeni bloggaamisesta.

Myyntitapahtumien täyteinen kesäni on alkamassa ja ensimmäisenä vuorossa on Kädentaitomessut Helsingin Messukeskuksessa parin viikon päästä. Koska kantavana ajatuksenani on minimoida kulut, lähden matkaan junalla (kiitos VR, kun halvensit lippuja) ja pakkaan koko messuosastoni yhteen matkalaukkuun. Kaikki tarpeellinen ihan todellakin mahtuu laukkuun, mutta se tarkoittaa suppeampaa rättivalikoimaa ja ryppyisiä taustakankaita. Porrasjakkaran joudun jättämään kotiin, joten toivon, että naapureilla on tikkaita lainaksi, jotta saan osastoni rakennettua. Sitä minä en kyllä ymmärrä ollenkaan, miten jaksan liikuttaa kapsäkkiäni. Mysteeri on sekin, kestääkö kympin maksanut matkalaukku 30 kilon painoa! Jännitystä peliin.

Samana viikonloppuna Messukeskuksessa on muistaakseni viidet eri messut. Suurimpana tietysti Lapsimessut ja sitten on pienoismalleja, kotieläimiä, outlettiä ja kädentaitoja. Messulippuja voi yrittää voittaa Käsityökorttelin arvonnassa ensi viikon tiistaihin saakka.

12 kommenttia:

KirsiMaritta kirjoitti...

Toivon todella, että et irroita otettasi bloggaamisesta kokonaan! On niiiiin eri juttu katsella kuvia instasta tai kurkkia päivityksiä facebookissa kuin lukea täältä kuulumisia. Blogit ovat jotenkin niin paljon kokonaisvaltaisempia ja todellisempia! Mutta samalla toivon myös, ettet roikota blogia mukana voimia vievänä rasitteena.

Pellavasydämen Mervi kirjoitti...

Kyllä minäkin niin harmittelen, että blogisi päivityksiä ilmestyy enää harvoin.

Ei kai tuohon matkalaukkuun sentään mahdu koju? Eli levitätkö tuotteet valmiille pöydälle?

Toivon sinulle myyntirikasta kesää!

Pisara kirjoitti...

Mukava että taas kirjoitit ehkä kirjoitustahti tihenee kun aurinko paistaa useammin ja kevään merkit alkavat näkyä. Miten elämäntaparemontti jatkuu?

Susanna kirjoitti...

Minäkin toivon sitä! Talvella kun valokuvaaminen on valonpuutteen vuoksi niin hankalaa, ei ole oikein intoa ottaa edes mööpleerauskuvia, mutta nyt taas pystyy kuvaamaan käsivaraltakin. Voisin vaikka aloittaa blogin elvyttämisen leluhuoneen kuulumisista.

Susanna kirjoitti...

Ei koju mahdu sentään. Siellä on valmis pöytä ja takaseinä odottamassa. :D Kiitos Mervi!

Susanna kirjoitti...

To-del-la huonosti.... Siitäkin voisin kirjoittaa.

Ninnu kirjoitti...

Menestystä messuille ja voimia kapsäkin kuljettamiseen!

Enne kirjoitti...

Hieman samanlainen fiilis blogin kanssa ja toisaalta huomaan useammankin blogin hiljentyneen viime kuukausina. Omalla kohdalla myös työarjen hektisyys vaikuttaa: kun on koulua ja näyttelyä ja kirjaprojektia päällekkäin, niin oma blogi on se, josta herkemmin ote herpaantuu. Ilman stressiä mennään ja toivotaan, että laatu korvaa määrän ;) Tsemppiä messuille!

Jannen Kuvia ja Kuulumisia kirjoitti...

woimia, mulla rankkaa tän selkäni kanssa, uusissa kuvissa tapahtunut muutoksia pahempaan, eli nyt kaks välilevyä sökönä

Susanna kirjoitti...

Kiitos!

Susanna kirjoitti...

Aika ajoi blogien ohi?

Kiitos!

Susanna kirjoitti...

Onpa kurja uutinen. Voimia sinulle!