torstai 21. huhtikuuta 2016

Kevättuulten puhallus


Justiinsa nyt sataa räntää tai jotain muuta yhtä inhottavaa, mutta eilen oli kyllä upea ilma. Aloitin pihavimmailun haravoinnin muodossa.


Siirtelin pihakeinua eestaas ennenkuin päädyin sijoittamaan sen täksi kesäksi nuotiopaikalle. Tuhosin mansikkapenkkien jäännökset ja päätin hankkia lisää tarha-alpia, joka minun hoidostani huolimatta on menestynyt meillä hienosti. Se on ainoa kukkiva kasvi, joka ei ole täällä kärsinyt hidasta tai nopeaa, mutta vääjäämätöntä kuolemaa.Otin myös ison askeleen, kun suostuin vihdoin viimein siihen, että yrittäisimme myydä ihanat, suuret ikkunat, jotka ovat kaikki nämä vuodet tuolla pihavarastossa seisoneet. Sulo on jo kauan pyrkinyt puhumaan minua ympäri, mutta minä olen varma, että jos niistä luovutaan, niille ilmaantuu tarve saman tien. Niistä tulisi upea, suuri kasvihuone! (En halua kasvihuonetta, koska se vaatii työtä ja ne tomaatit kuitenkin kuolevat.) Niistä saisi ihanan lasikuistin! (Meidän taloon ei saa rakentaa minkäänlaisia ulokkeita.) Niiden ympärille voisi rakentaa kesämökin! (Kuka? Millä rahalla? Minne?) 

Niinpä minä sitten suostuin siihen, että ikkunat laitetaan myyntiin. Ehkä joku muu tarjoaa niille paremman kodin kuin minä. Joku, joka oikeasti tarvitsee niitä. Jos sinä olet haaveillut komean kokoisista vanhoista ikkunoista, katso Torin ilmoitukset.

PS. Kiitos sinulle tuntematon yllätyspostin lähettäjä. Se hämmensi ja ilahdutti. Aion tehdä hyvän yllätysteon jollekin muuulle. Laittaa hyvän kiertämään.

3 kommenttia:

 1. Hei! Nyt on SINUN mahdollisuutesi voittaa TDF-palkinto ja rahaa muotoilutuotteella tai -palvelulla, jonka olet suunnitellut! Hae mukaan jo tänään. Hakuaika umpeutuu sunnuntaina 24.4.. Kilpailuehdotus voi olla esine, vaate (mallisto), tilasuunnitelmaratkaisu tai palvelumuotoilukonsepti. Palkintona 500 € rahapalkinto. Mikä parasta, sinun ei tarvitse olla alan opiskelija tai alalla jo toimiva, vaan kuka tahansa!

  Lisätietoa: http://turkudesignfestival.fi/2016/fi/tdf-awards/ https://www.facebook.com/events/986503518052806/

  Hi! This is YOUR chance to win TDF-award and money with a product or service you have designed. Apply already today. The final submission date is Sunday 24th April. The proposal can be artefact, clothing (line), space design solution or service design concept. Award is 500 € prize money. The best thing is, you don’t have to be design student or work in design, you can be a diy designer!

  More information: http://turkudesignfestival.fi/2016/fi/tdf-awards/ https://www.facebook.com/events/986503518052806/

  VastaaPoista
 2. Haravointi on mukavan terapeuttista puuhaa. Aivan ihanat ikkunat, onni tai onnettomuus että ovat vähän kaukana meille ja rahoitustakaan tuskin olisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnettomuus minulle. Teiltä ne olisivat kyllä saaneet ansaitsemansa kodin. Minä laitoin hintapyynninkin aika ylös siinä toivossa, etteivät ne mihinkään huonoon kotiin ainakaan joutuisi. Saapa nähdä, menevätkö ollenkaan kaupaksi. :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.