tiistai 12. tammikuuta 2016

Gaalailua


Joskus pitäisi olla tosi tarkkana toiveidensa suhteen, koska ne voivat käydä toteen. Nyt kävi niin, että Homomaatuska Tomppa vei minut ehdolle QX Gay Gaalaan. Tottakai toivoinkin Tompan pääsevän johonkin kategoriaan, mutta eipä tullut siinä vaiheessa mieleen, että Tompan ehdokkuus tarkoittaa samalla minun ehdokkuuttani. Vaikka Susannan Työhuone on yhtä kuin minä henkilökohtaisesti, niin Tompan olen halunnut pitää ihan vaan Tomppana, enkä ole halunnut sen hirveän voimallisesti yhdistyvän minuun itseeni. Minun pärstääni ei ole Tompan markkinoinnissa näkynyt. Tottakai seison ylpeydellä Tomppa-ilmiön takana, mutta nimenomaan takana, kiitos.

Oli siis vähän shokki, kun QX:stä kerrottiin, että he tarvitsevat minun naamakuvani. Voi auts. Sinne kaikkien julkkisten ja muiden merkittävien ihmisten sekaan. Voi auts auts auts. Photoshoppailin silmäpussit ja muutkin ylimääräiset löysät pois naamastani, ennenkuin kehtasin lähettää kuvan. En näytä siinä ollenkaan itseltäni. Näytän 20 vuotta nuoremmalta. Mutta eivätkös ne julkkiksetkin aina retusoita promokuvansa, häh?

Sitten minulle tuli huuliherpes ja menetin yöuneni vähän pitkäksi aikaa, kun aloin pelätä, että joudun jonnekin lavalle siellä gaalassa. Litahtaneessa kotipermanentissani, silmäpusseissani ja tynnyrivatsassani. Inhoan juhlia, koska ne aiheuttavat minussa aivan tolkutonta alemmuudentuntoa ja ulkonäköpainetta. En käy edes sukujuhlissa, saati sitten missään gaaloissa. Mutta kun ehdokkaat tänä aamuna julkistettiin, minut valtasi helpotus. Siellä on niin tunnettuja ehdokkaita, ettei minun takuulla tarvitse pelätä joutuvani lavalle itkemään satojen ihmisten eteen. Voin siis mennä gaalaan vain nauttimaan hienosta ohjelmasta!


15 kommenttia:

 1. Mukavaa gaalailtaa! Minusta ehdokkuus on jo hieno homma.
  On pitänyt alempiinkin kommentoida. Mä taidan vielä olla talvipukeutumisen suhteen teinivaiheessa. Tai huomana että nyt kun ei ole pakko ulkoilla niin en ulkoile. Sitten on ollut ulkona niin taas huomaa kuinka hyvää se tekee. Joku tasapaino kun löytyisi :)
  Ja ei muuta kuin matkaan Kanarialle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdokkuus on mahtava juttu!

   Toiset pysyvät niin nuorekkaina pitkään. ;)

   Poista
 2. Luin, että ...en käy edes suihkussa :D Jos käyt, ni kelpaat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos se sattuu osumaan tukanpesupäivälle, niin käyn. :P

   Poista
 3. Kansallispuku päälle ja ylpeänä itsestäsi ja tuotteistasi gaalaan. Olet niin upea ja tuotteesi on niin hieno ettei paremmasta väliä. Pois turha vaatimattomuus, jokainen on oman itsensä paras otos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kansallispuvustani on valmiina liivi. Se olisikin näky, kun pelkkä liivi päällä gaalaan menisin. :D

   Poista
 4. Onnea ehdokuuteen ja tsemppiä siellä lavalla! ;)

  VastaaPoista
 5. Tee tomppakankaasta tunika tai ihana mekko ja lavalle vaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä ajattelin ensin, mutta sitten totesin sen kankaan olevan liian huomiotaherättävä. Haluan sulautua massaan. Taidan tehdä mustan mekon ja siihen painaa helmaan ison Tompan.

   Poista
 6. Niin mahtavaa, että Tomppa pääsi ehdolle (minäkin sinne Tomppaa ehdotin :)!

  Äänestin toki jo myös.

  Minä olen sitä mieltä, että teet jonkin mukavalta päällä tuntuvan asun Tomppa-kankaasta ja otat muuten kaiken ilon irti gaalasta! Ei tuommoisia tilaisuuksia yleensä niin usein kuitenkaan osu kohdalle :) Uskon ihan vilpittömästi myös Tompan mahdollisuuksiin omassa kategoriassaan siinä mielessä, että Tomppa on tuotteena sympaattisin, kaikkien helposti lähestyttävissä ja sillä on paljon tietynlaista symbolista arvoa.

  Kävi niin tai näin, ihan huippu homma kaikkiaan ja ihanaa iltaa gaalassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä toivon, että gTien Jennin voittaa. Hän on kuitenkin niin tunnettu ja arvostettu, tehnyt hienoa uraa ja ansaitsee ehdottomasti palkinnon.

   Onneksi minulla sattuu olemaan ensi viikolla treffit Osku Heiskasen kanssa. Hän on gaala-asiantuntija ja tietää avuttomuuteni ja maalaisuuteni syvyyden, joten saan varmaan hyvää preppausta häneltä. :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.