maanantai 25. toukokuuta 2015

Taas näitä homoja

 

Älkää kyllästykö Homomaatuska Tomppaan, sillä en aio pitää sitä ollenkaan vakan alla. Tein sille oman Facebook-sivun, josta toivon, että tykkäätte (jos siis tykkäätte Tompasta itsestään) ja tietysti myös jaatte ilosanomaa eteenpäin. Parissa päivässä Tomppa on saanutkin tykkääjiä jo yli 200, joten hyvältä tuntuu.

Olen tässä viiden vuoden aikana vahingossa oppinut toimimaan somessa oikein ja väärin, mutta Tompan suhteen yritänkin tehdä markkinointia tietoisesti, enkä vaan mutumeiningillä, niinkuin tähän asti. Se jännittää minua. Kun minä tähän saakka olen mennyt varsin omapersoonavetoisesti yrittämisen tietä eteenpäin, niin Tompan kanssa meinaan toimia toisin. Susannan Työhuone -nimeä ei Tompan markkinoinnissa juurikaan tule näkymään, vaan lataan kaiken toivoni tuohon hahmoon itseensä.

Peukut pystyyn!

26 kommenttia:

Soja kirjoitti...

Molemmat on!

Susanna kirjoitti...

<3

Kesänaapuri (@kesanaapuri) kirjoitti...

Tykätty! Jakamaan en ihan helposti ala, johtuen siitä että itseä ahdistaa omassa uutisvirrassa vilisevät Jounin kaupan ja muiden megasomettajien päivitykset joita kaverit innoissaan jakelee. Mutta jos jotain hauskaa ja hyödyllistä tulee Tompalta jaettavaksi, niin sitten teen poikkeuksen, pienyrittäjiä on muutenkin kivampi kannustaa :)

Koti1898 kirjoitti...

Ihania kaikki ( ei ehkä ajatus/puhekuplien sisällöt), mutta kaikki maatuskat ja niiden ilmeet. Nyt kaupallistat koko setin. Mä yritän kiihkeästi miettiä missä tarvisin maatuskoita, koska tiskirättikiintiö on hetkellisesti täysi. Keittiöpyyhkeitäkin on paljon, mutta muutama saattaisi vielä mennä. Maatuskanmuotoiset grillauspatakintaat? T-paitoja tai pipoja?

Jannen Kuvia ja Kuulumisia kirjoitti...

..toi on kyllä hyvä idea :-D.. täällä naureskelen..

Susanna kirjoitti...

En voi vaatia sellaista. :) Onneksi sarjista on jo jaettu ihan oma-aloitteisestikin ihmeen paljon.

Susanna kirjoitti...

Mitään noita en voi lähitulevaisuudessa luvata, sillä minulla ei ole varaa ostaa mitään kankaita. Kohta on eka erä sarkalaukkuja ja -kasseja valmiina.

Susanna kirjoitti...

:)

Unknown kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Mamma A. kirjoitti...

Hahaha ihana;)

Sini kirjoitti...

Tykätty! Mie edellee innolla ootan Tomppa-tiskirättejä :D Ja miusta tää idea on nii mahtava, et jos sie jotai pipoja tai laukkuja tai muita tuotteita keksit Tompasta niih kyl varmasti aion ostaa! Tässä just hypistelen miun upouusia lempiriepuja, ku tulivat postissa. Kiitos näistä, nää on ihania :) Teen omaan blogiini viel erillisen postauksen näistä. Ja aion kyl hehkuttaa siin postauksessa Tomppaaki! :D

mrkhvo kirjoitti...

Tosi onnistunut Tomppa-logo! <3

Anonyymi kirjoitti...

Tykkäsin! Go Tomppa!

Susanna kirjoitti...

Kiitos. :)

Susanna kirjoitti...

No kiitos! Olen itsekin tuosta logosta ihan liekeissä! Se on hyvä logo! <3

Susanna kirjoitti...

Ihanaa, kiitos itsellesi! Ihana SIni!

Susanna kirjoitti...

Jei, kiitos!

Jutta kirjoitti...

Tiihii, aivan mahtava sarjis ja Tomppa! :D

mustakissa kirjoitti...

Kun en ole facessa, kerron sulle nyt sitten tässä, että tykkään Tompasta tooooosi paljon. Aivan huippu jätkä!

Unknown kirjoitti...

Näistä tulee NIIIIIN hyvälle tuulelle! Mistä ideapankista sinä näitä oikein revitkään? Ehkäpä myös Tomppa-sarjakuva - kaikkea muuta kuin tosikoille :)

Susanna kirjoitti...

Kiitos. :D

Susanna kirjoitti...

Harmi kun et ole Facebookissa. Tomppa on juuri lähtenyt kiertämään maailmaa ja lähettelee postikortteja matkan varrelta. :D

Mutta kiitos! <3

Susanna kirjoitti...

Sarjakuvahkomaista kerrontaa tulee tuonne Facebookiin. En minä tiedä, mistä näitä revin... toivon vaan, että niitä putkahtelee päähäni jatkossakin, että saan sitä sisältöä aikaan Tompan sivulle. :)

Heini - Haukkuojan emäntä kirjoitti...

Siis minä oon ihan hirmu rakastunut tuohon Tompan logoon!! Se on aivan järkyn hieno, voit kyllä olla niin tyytyväinen :) Tuo sarjakuva on myös mainio, mutta nyt pari päivää sitä ihailleena on pakko tunnustaa, että en ihan täysin vieläkään tajua tuota muumimuki-juttua... Kutsuuko hän Tompan teelle, vai mitä..? :D

Susanna kirjoitti...

Voi ei, ihana Heini! <3 <3 <3
Muumimuki-termiä käytetään kotikonstein tehtävälle spermanluovutukselle.

Heini - Haukkuojan emäntä kirjoitti...

Siis täh, mää oon taas eläny niiiiiiin lintukodossa! :D :D
Mulla tuli siitä ne teekutsut mieleen, kun nyt soi radiossa semmonen tosi ärsyttävä Sannin biisi, jossa lauletaan jotain että "teekutsut tarkoittaa vaan yhtä asiaa". Joten eikös se nyt oo vähä niinku sama asia :D