perjantai 2. tammikuuta 2015

Parempia haasteita odotellessa


Aloitetaan uusi vuosi blogihaasteen merkeissä. Tämä tuli Rynttyliisalta, ja oikeasti tämä on se tolkuton maratonhaaste, jossa pitää ensin kertoa 11 satunnaista faktaa itsestä, sitten pitää vastata 11 kysymykseen, keksiä uudet 11 kysymystä ja haastaa 11 tyyppiä. Täysin järjetön haaste. En tajua ollenkaan, miten tämä vaan kiertää ja kiertää vuodesta toiseen ja monet oikeasti mielenkiintoiset haasteet kuolevat ja katoavat. Otin vastaan haasteen loppuosan, koska Maija oli keksinyt niin hassuja kysymyksiä ja tykkään tehdä näitä Playmobil-kuvituksia. Mutta en jatka haastetta, koska en halua tämän kiertävän enää tätäkin vuotta! Toivottavasti vuosi tuo mukanaan paremmat haasteet.

1. Mikä oli piänenä lempiväris ja mitä tykkäät siittä nyt?
Taisi olla sininen. Teininä sitten vaaleansininen ja mintunvihreä. Tykkään yhä sinisestä, mutta pastelliväreistä en. Mintunvihreä on ällö.

2. Mitä tekisit palaselle raakaa maksaa?
Veisin tuonne kannon nokkaan ja toivoisin ketun löytävän sen ennenkuin kylän kissankehvelit.
3. Minkä nimen antaisit kanalle?
Minusta Lahja on ainoa oikea kanan nimi. Mutta Lahja-kana on ollut olemassa ja muistan sitä suurella lämmöllä.4. Jatka lausetta: Jos avaruusmatkailu olis arkipäivää, niin...
... en tiedä, uskaltaisinko lähteä pakettimatkalle.
Kun olin lapsukainen, isäni sanoi, että hänen elinaikanaan eivät vielä tavalliset ihmiset pääse avaruuslennoille, mutta minun elinaikanani varmasti pääsevät. Isi oli väärässä. Ne pari miljonääriähän jo saivat maksettua itsensä mukaan avaruuslennolle.5. Mitä tapahtuis jos suutelisit sun naapuria?
En tunne naapureitani. Tiedän, että yksi aktiivinen martta asuu lähimmässä talossa meitä. En usko hänen hirveästi riemastuvan, jos kävisin häntä suuteloimaan.


6. Kissan kakka vai koiran oksennus, kummanko mialuummin siivoisit?

 Jos se kakka on kova pökäle, niin sen. Jos se on kissan ripuli, niin valitsen koiran oksun.


7. Mitä vastaisit mukulalle joka jankuttaa, että "mitä päätön tarkottaa"?
Jankuttaako se senkin jälkeen, kun olen jo kerran selittänyt? Jos näin on, niin varmaan hermostuisin. "Sussu ragee," kuten siskontyttöni asian ilmaisisi.


8. Mitä laitat lättyjen päälle?
Mieluiten hienoa sokeria. Myös kermavaahto mansikoiden kera maistuu.


9. Mimmonen on kamalin kuva joka susta on otettu?
Kaikki ne, joissa naamani näyttää roikkuvan kainaloissa.

10. Mitä lehmä sannoo?
Mmmuu?


11. Mistä usseimmiten johtuu huushollisas leijuva paha haju? Vai tuaksuuko teillä aina kukkasilta?
Useimmiten se johtuu tuosta paperitehtaasta, jonka pilvi silloin tällöin laskeutuu suoraan pihallemme.

10 kommenttia:

 1. Hihii, ihana kuvitus taas! Mää en kans tosiaan ymmärrä ton haasteen suasioo, mut silti taisin tehdä sen kokonaisuudessaan jo toistamiseen. Kai sitä parempaakin tekemistä varmasti olis. Kiitos ko vastasit! (haluaisin nähdä miten sun naama roikkuu kainaloissa). :-D

  VastaaPoista
 2. Maija oli kyllä sissien sissi, kun teki tuon perin juurin. Siihen kuluu puoli päivää!
  Mä kans jäin miettimään, miten naama roikkuu kainalossa. Tuli mieleen päätön mies, joka kantaa päätään kainalossa, mutta ei kai susta sellaisia kuvia ole otettu???!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kun on niin roikkuva iho naamassa, niin se näyttää valuvan ihan kaamean alas, jos ei muista aktiivisesti hymyillä tai tekohymyillä.

   Poista
 3. Totta, tää on hämmentävän sitkeä haaste. Kuin virus.

  Mä laitan sulle pian yhden uudemman haasteen. Kunhan joku kaunis päivä saan itse vastattua siihen.. Vaikka ei se sellanen "puolen päivän puuha" olekaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeejee! Otan vastaan, oli se sitten mikä tahansa!

   Poista
 4. Voi jenha mitkä kysymykset! *hihittelyä*

  VastaaPoista
 5. :D Hienoihin kysymyksiin hienot vastaukset. :) Olen minäkin pari-kolme kertaa jättänyt jatkamatta, ihan kun en mitenkään voi linkitellä 11:ta blogia. En pysty, ei aika riitä.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.