perjantai 8. elokuuta 2014

Ei mikään lälläripyörä


Kenin kroppa ei sitten todellakaan taipunut ajoasentoon, mutta Vespan kyydissä istumiseen taipui. Asettelin kuskiksi tämän nyky-Kenin, eli nuoren herran, jolla on liikkuvat raajat. Ken kietoi kätensä kaverin ympärille.

Minä: "O-ou, mitähän Hector tästä sanoo?"
Sulo: "Kuka on Hector?"
Minä: "Kenin poikakaveri.  No.... nää on vaan kavereita."
Sulo: "Siltä tosiaan näyttää."

Nuori herra taitaakin olla Kenin pikkuveli. Nimeltään Veli. Se selittää läheiset välit, eikä Hectorinkaan tarvitse kehittää mitään mustasukkaisuusdraamaa kaksikon kruisailujen vuoksi.

Skootteri oli livenä huomattavasti rumempi muovilelu kuin miltä se myynti-ilmoituksen kuvassa näytti. Kyseessä on MyScene-Barbien ajopeli ja Sulo-parka maksoi siitä kyllä ehdottomasti ylihintaa. Mutta se näyttää valokuvissa todella hyvältä ja sehän on pääasia.

Jahas, pitänee palata taas todellisuuteen ja alkaa pakata tiskirättitilauksia.

16 kommenttia:

 1. Luin taannehtivasti aiempia postauksiasi. Otan osaa suruusi.
  Upeaa, että olet saanut tukea ja lohtua virtuaalisista ystävistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Saila. Minunkin pitä'isi jaksaa taannehtia kaikki miljoona blogipostausta, jotka omalla lukulistallani on jääneet näiden viikkojen aikana lukematta.

   Poista
 2. Susanna, älä IKINä palaa todellisuuteen! Käy siellä välillä, mutta älä jää asumaan. Sun Hectorit ja pikkutyyppien satumaa on hykerryttävää! Sun paikka ei ole todellisuudessa, et kuulu sinne :)

  Mitäs muuten Kertulle kuuluu?

  VastaaPoista
 3. Seuraavaks tilaan kuvia joissa Ken ja kumppanit pakkaa tiskirättejä. Ja yhdyn viälä erellisseen kommentoijaan, mitäs Kertulle?

  VastaaPoista
 4. Kertulle kuuluu tasaista ja tylsää. Tekisin mielelläni siitä postauksia, mutta kun sen elämässä ei tapahdu mitään kiinnostavaa. Se ei ole saanut uusia vekottimia kämpäänsäkään, koska se menee niistä vaan pois tolaltaan. Tyytyväisimmillään se on, kun kamppeet pysyvät paikoillaan. :D

  VastaaPoista
 5. On ihanaa, kun blogisi päivittyy päivittäin. Se on minulle iso arjen ilo - oli kyse sitten todellisuudesta tai siitä vieraantuneista teemoista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3
   Sitten jos teemat alkavat olla pelkkää todellisuuspakoa, niin saatte huolestua. :D

   Poista
 6. Mun barbeilla oli aikoinaan tällanen (https://c1.staticflickr.com/3/2626/4125836672_9a32391435_m.jpg) mopo, ei nekään kovin luontevassa asennossa sillä ajelleet, mutta kiva, että Kenillä on oma kuljettaja. ;)

  VastaaPoista
 7. Miten tää oli mennyt multa ohi! :D Hienoltahan tuo näyttää, sopisi kokonsa puolesta ilmeisesti myös mun Blytheille.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.