sunnuntai 10. elokuuta 2014

Illan loppukevennys


No niin. Juuri kun minä eilen kerroin, ettei Kerttu-nynnyläinen uskalla ulkoillessaan juuri minun helmojani jättää, se päättikin tänään olla aivan toista maata! Se hoksasi, että vapaus onkin suuri ja houkutteleva ja sehän sijaitsee aivan meidän jalkojemme toisella puolella. Voi sitä vauhtia ja määrätietoisuutta.

Näen takuulla ensi yönä painajaisia siitä, että Kerttu pääsee karkaamaan. Hyvää yötä teille, siltikin!


8 kommenttia:

 1. Eikös Kerttu tarvitsisi ulkoiluaitauksen? Vai kaivautuisiko se sitten aidan ali?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaivautuisi, jos sitä ei vahtisi. Mutta joku aitaus olisi ollut hyvä ratkaisu silti. Nyt ei enää kannata alkaa kyhätä, tyydytään meidän raajoihimme. :)

   Poista
 2. Ihana Kerttu! Minä ulkoilutin aikanaan meidän rottia laittamalla niiden häkin nurmikon päälle ilman pohjaa. Saivat vähän raitista ilmaa ja kontaktin luontoon :) Ilman valvontaa ei tietenkään voinut niitä jättää. Kamala ajatus ettei Kerttua ole enää ensi kesänä. Mulle tuo luopuminen on aina ollut niin kova pala, että toistaiseksi ollaan oltu ilman rottia. Nuo pikkukaverit on kyllä niin lyhytikäisiä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin ajattelimme, että sen varakopin (duna kai se virallisesti on) kansi voisi toimia, mutta sitten Kertulla ei olisi kontaktia meihin ulkoillessaan. Ja se olisi meille kovin tylsää. :)

   Meillekään ei tule Kertun jälkeen eläimiä. Ensinnä juuri siksi, että on ihan helvettiä odotella sen väistämätöntä kuolemaa, kun siihen juuri on rakastunut ja toiseksi siksi, että se sitoo meidät kotiin aika tehokkaasti.

   Chinchillat ovat pitkäikäisiä, siksi harvinaisia jyrsijämaailmassa. Sellaisesta me vähän jo innostuimme, mutta muistimme sitten, että olemme jumissa kotona sitten seuraavat 20 vuotta, jos sellaisen otamme.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Joo näin, mutta ne liittyivät tällä kerta ajohonkin muuhun. :)

   Niitä Kertun pakenemispainajaisia näin tosi usein varsinkin silloin, kun se oli nuori, eikä vielä tullut kutsusta luo eikä tykännyt nyhjätä sylissä.

   Poista
 4. Kertulle terkkuja, pysy vaan siellä äitin helmoissa turvassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerttu on ollut hyvin välttelevä viimeiset kolme päivää. Ei oel tullut ollenkaan iltaisin leikkimään, vaan pujahtaa karkuun pesäkoppiinsa. Mokoma. :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.