maanantai 21. lokakuuta 2013

Tanssahdellen talvea kohti


Muistatteko, kun kerroin yrittäjänpäivästäni? Minulla oli silloin työn alla juliste, joka sisälsi mahdottoman valokuvaustehtävän. Oli loihdittava syksyinen tunnelma ja ihmisvilinä Vuoksenniskalle, joka on yksi Imatran kuihtuvista keskustaajamista. Seisoin kameroineni kesäisellä, tyhjällä kadulla ja luotin siihen, että kyllä photoshop pelastaa.

Tuo juliste on ollut valmiina jo jonkin aikaa ja niitä on levitelty pitkin Imatraa. Kyse on Tanssiapteekki-nimisestä tapahtumasta, jolla yritetään tuoda jotain uutta ja virkistävää tälle hiljaiselle kylälle.


Se on kaikille avoin ja ilmainen tanssiprojekti, joka toivottavasti kokoaa yhteen liudan tanssimisesta iloitsevia ihmisiä iästä, koosta, sukupuolesta tai taidoista riippumatta. Jos sinä kiinnostuit, kipaise huomisiltana kuulemaan asiasta lisää Vuoksenniskalle, siihen liiketilaan, josta apteekki muutti pois.13 kommenttia:

Lievestuore As. kirjoitti...

Kuulostaa mukavalta projektilta, toivottavasti mahdollisimman moni innostuu mukaan :)

Saila kirjoitti...

Onpa ihanaa että tuollaista järjestetään!

Johanna kirjoitti...

Kuulostaa oikein kivalta projektilta :)

Soja kirjoitti...

Lähetkö sie?

Susanna kirjoitti...

Mitä luulet? Minä tanssin vain yksin pimeässä huoneessa salaa ja silmät kiinni.

marimeri kirjoitti...

Vaikuttaa todella mielenkiintoiselta projektilta !
Lähetä ihmeessä Kymppiuutisten kevennyksiin tuo ilmoitus !!!

Soja kirjoitti...

Hööööö. Lähelähelähemiukaa!

Susanna kirjoitti...

Meinaatko mennä?! Mahtavaa! Infotilaisuuteen tulen ihan kiinnostuksen vuoksi, kun on Sulon paras kaveri sitä järkkäämässä. Mutta tanssiminen.... nykyisin puhutaan paljon mukavuusalueista ja luulen, että se menee vähän törkeän kauas minun alueiltani.

Susanna kirjoitti...

:D

Sari_Suu kirjoitti...

Hei Susanna, sinua siteerataan tai siis blogiasi juuri radio Novalla.

Susanna kirjoitti...

Aika hurjaa! Siskoni soitti minulle ja kertoi tästä: kerkesin kuulla vain viimeiset pätkät ja sitten kommentteja joita ihmiset tekstareilla lähettivät.

:)

Soja kirjoitti...

No älä nyt oo tommone! Kyl mie aattelin mennä, mut olis kivempi kun olis joku tuttu mukana. En miekään mikään tanssija oo. Mennään kärppäosastoks! *Ketterä kuin kuollut kärppä*.

Susanna kirjoitti...

Vai et ole, senkin rouva Folkjam!

En minä kykene. Oikeasti. Ajatuskin ahdistaa ihan kauheasti. Nytkin kamppailen sen kanssa, että pystynkö aloittamaan kuntosalilla käyntiä vai enkö. Liikkuminen ihmisten keskuudessa on kauheaa.