keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Kaappien kätköistä


Tässä eräänä päivänä sain taas kerran tarpeekseni kaaoksesta ja tavaran määrästä, joka työhuoneessani on. Aloin siivoilla kangasvarastoja ja kaappeja, ja löysin aikamoisen pinon painamiani kankaanpaloja, joista joskus olen ollut aikeissa valmistaa jotakin.


Heitänkö pois, jatkanko jemmaamista vai yritänkö hyötykäyttää ne? No, yritän tietysti hyötykäyttää. Joulumyyntiin on nyt tulossa muutakin kuin tiskirättejä. Ainakin laudeliinoja ja tsi-paketteja olen jo saanut valmiiksi.


Ja aika edullisesti ajattelin nämä myydä, sillä pääasiana on saada työhuoneelle kaappitilaa, eikä näistä tuotteista tule kauppaani pysyviä artikkeleita, joissa kannattavuuden pitäisi olla kohdallaan.


Punaisia rättejä kaipaamaan jäävillekin on hyviä uutisia. Punaista bambua on vielä pikkuriikkisen jäljellä. Jokunen punainen riepukin siis saattaa jouluksi löytää uuden kodin.

Käsityöyrittäjät järjestävät verkkokauppatempauksen marras-joulukuun vaihteen viikonloppuna, jolloin luvassa on tarjouksia, kilpailuja muuta kivaa extraa. Silloin minäkin lasken nämä spesiaalituotteeni vapaiksi.

46 kommenttia:

Kesänaapuri (@kesanaapuri) kirjoitti...

Ai, kun toi vihree maatuska niin viekottelevasti vinkkaa silmäänsä, että "osta mut!" :D Mitäköhän siitä on syntynyt... Jännityksellä jään odottamaan myyntitempausta. Onkos se vähän niinkuin Kankaiden yö-tyyppinen juttu?

Susanna kirjoitti...

Sitä samaa meininkiä sillä haetaan kuin Kankaiden yöllä, mutta ei siitä varmastikaan tule niin kiivastahtista. Minä olen niin vanha, etten jaksaisi edes valvoa yötä. :)

Tiina kirjoitti...

Mulla on muuten ruskea kangaspala maatuskaa vieläkin jemmassa, olen ostanut sen tiskirättien mukana kauan sitten. En raski käyttää sitä mihinkään. :)

Titta kirjoitti...

Ihania kankaita! Voi miten mä niin haaveilen, että sais sellaisia pipoja noilla sun kuoseilla ja väreillä. Onnistuisiko bambusta? Ei haise ja miten se menikään;)? Toimisi hatussakin vallan mainiosti. Meikäläisellä ainakin pipo väliin kastuu puuhommissa, hevoshommissa tai ihan vaan muuten puuhailessa, joten hajuttomuus ei ainakaan olisi huono asia ;) Olisko joku kiva pipomalli helppo surauttaa saumurilla vaikka vakkarituotteeksi? Se hys. tr**** kävis just niin täyd. mutta bambu olis ehkä vielä spesiaalimpi juttu :D

Susanna kirjoitti...

Ihan samanlainen kuin minä. Noita retrokankaita vaan minä jemmaan enkä raaski käyttää. :D

Susanna kirjoitti...

Bambupipo vpisi olla ihan hyvä juttu. Onhan minulla bambuyöpaidat ja bambupuserot ja bambusukkahousut, niin miksei pipoakin. Ja oiekasti minulla on myös bambupipo, mutta se on sellaista lörppöä kangasta, niin ei ole kovin hyvä pipona, kun valuu silmille koko ajan.

Meinaan teettää siitä aiemmin esittelemästäni maatuskakuosista painoseulan, joten sitä voin sitten painattaa ihan mille tahansa materiaalille. Joten pannaanpa hautumaan.

Titta kirjoitti...

Joo! Ja söpöjä pikkuessuja ja pikkukasseja lapsille. Ja Äideille (essuja?), huiveja ja kauppakasseja. Näitä/jotain näistä sellaisia pikkueriä, niin arvo ja halu saada niitä sen kun kasvaa ;) Tuo huivi auttaisi siihen pipohimoon, mutta ei poistaisi sitä:)

Tiina kirjoitti...

Mää en uskalla inventoida mun retrokankaita.

Elina kirjoitti...

No voihan, minähän saattaisin tarvitakin uuden laudeliinan :) Harmi vaan, että tuon ko. viikonlopun olen reissussa. Toivottavasti ei mene kaikki kivat kilpailut ja tarjoukset silti sivu suun.

Maija kirjoitti...

Ihanaa toi keltanen maatuskakangas! Täytyykin tehdä jouluostoksia netissä sitten eräänä viikonloppuna. Sää varmaan muistutat siittä sitten tuonempana?

Iris//Kirppukoti kirjoitti...

Pakko saada vihreestä ja keltaisesta maatuskakankaasta jotain!

Hanna - Päivölänpaiste kirjoitti...

Voi miten herkullisia värejä!

Susanna kirjoitti...

Mutta oikeasti. Jos niistä ompelee vaikka ihanan takin, niin mitäs sitten, kun se takki kuluu käyttökelvottomaksi tai jää pieneksi? Hieno kangas pilattu. Parempi niitä onkin säilöä kallisarvoisian itsenään. :)

Susanna kirjoitti...

Tuo on kyllä hyvin puhuttu, että vain peiniä eriä. Silloin minullekaan ei tulisi kiukustusta sarjatyöskentelystä.

Susanna kirjoitti...

Se, mitä jää myymättä viikonlopun aikana, pysyy sitten myynnissä verkkokaupassa kunnes kaikki on myyty.

Susanna kirjoitti...

Todellakin muistutan. Kyllästymiseen asti.

Susanna kirjoitti...

Ihan mitä vaan, niinkö? :D

Susanna kirjoitti...

Niin ovat minustakin. :)

Saila kirjoitti...

Jei, kivat kuosit, kiitos vinkistä, täytyy pysyä ajan tasalla tuosta tapahtumasta!

Marionella kirjoitti...

Näyttääpäs makialta! Tuo vihree maatuska on ihana!! Ja fuksiat pöllöt! Voi kun olisin tuolloin kuulolla, ettei mee ohitte.. :) Se, että onko tälläsellä mammalomalaisella kauheesti rahaa, on eri asia.. mutta pitäähän sitä joululahjoja hankkia.. jollekki mulle, tai jos on LIIAN ihania, nii itelle. :D

Anonyymi kirjoitti...

Herkulta näyttää!!!!!!!!!!!!!! Muistuta miuta lahopäätä sit ajoissa. : ) Saattaaisipa muutama joululahja ongelma ratketa. t. eläinhattu Anne

Susanna kirjoitti...

Lupaan, että pysyt ajan tasalla. Mukana on 40 yritystä, joten varmaan löytyy kivoja joululahjoja.

Susanna kirjoitti...

Uskoisin, että jokaislele kukkarolle löytyy jotain kivaa. Ja jotain arvontojakin on varmaan useammallakin.

Susanna kirjoitti...

Kyllä muistan pitää älämölöä.

Haaveilija kirjoitti...

Ihana keltainen! <3

Soja kirjoitti...

Voi ryönä, miusta tuntuu, että ehdottomasti tarvitsen jotain keltaisesta maatuskasta... Noin muuten olis samat kuviot esissä, siis pajan siivousta (tilauskirja hukassa =O ) ja joululahjaviikonloppuun valmistautumista.

Jovelan Johanna kirjoitti...

Laudeliinoja!! Miten sopivaa! Tuleeko niitä punaisina? Meille nuo saunatarvikkeet on nyt ajankohtaisia (vankkurisauna on parhaillaan matkalla Jovelaan pienen viivästymisen jälkeen) ja tahtoisin kovin mielelläni ostaa nipun punaisia laudeliinoja jos sulla on sellaisia tyrkyllä ;)

Susanna kirjoitti...

Aika pirtsakka kyllä.

Susanna kirjoitti...

Minun pitää siivota koko talo. Menin pöljä lupaamaan martoille, että voivat tulla ensi viikolla tänne visiitille! Koko talo on ihan kaaoksessa.

Susanna kirjoitti...

No ei tule punaisian, mutta punaisia keittiöpyyhkeitä olen juuri tehnyt ja nehän kyllä sopivat aivan mainiosti myös laudeliinoiksi.

Hanna Emilia kirjoitti...

Ihania! Nuo maatuskat on vaan niin kovin mieluisia! Pitänee olla nyt tarkkana, ettei mene ohi...

Jovelan Johanna kirjoitti...

Sinäpä sen sanoit!

Ei kun verkkokauppaan kipin ja kapin per heti! ;D

Jovelan Johanna kirjoitti...

Hätähousu täällä taas hei ;D Viittitkö tönäistä mua tuolla mun blogin puolella kun ne juuri tehdyt punaiset on verkkokaupassa. Nyt ei ilmeisesti ole vielä ja mulla on sellainen kiireaika päällä, että aamuun mennessä olen jo unohtanut koko jutun ja sitten harmittaa. Jos siitä ei ole kovasti vaivaa, niin kiljaise tosiaan tuolla mun puolella ruutua, että pääsen hankkimaan pyyhkeitä.

Susanna kirjoitti...

Yritän muistaa. Toivottavasti muistan vielä sitten. :)

Susanna kirjoitti...

Minusta on ihanaa, että maatuskoilla on yhä ystävänsä. Vaikka eivät olekaan enää ihan this season. :)

Tiina kirjoitti...

Ja vielä pahempaa: ompelee niistä lapselle jotain ja se jokin jää hyvässä lykyssä jo puolessa vuodessa liian pieneksi. Se on kamalinta (vaikka muutaman kerran jossain mielenhäiriössä olen jo sortunut siihen).

Soja kirjoitti...

:D Pitäis varmaan koittaa jotain tommosta, kaaos on täälläkin...

Susanna kirjoitti...

Menin näköjään sopimaan sen tanssitunnin kanssa päällekäin. No, en tiennyt olevani tanssija vielä silloin, kun Martta soitti. :D

Susanna kirjoitti...

Älä IKINÄ enää tee niin.

Maija kirjoitti...

Pitää laittaa kalenteriin muistiin tuo myyntitapahtuma :) näyttää ja kuulostaa sen verta houkuttelevalta

Hanna Emilia kirjoitti...

mie oon vaan niin auttamattoman hidas syttymään kaikelle, että tulen aina ihan jälkijunassa... tosin maatuskat on kyllä aina in :D

Vike kirjoitti...

Oi ihanaa maatuskoita!
Mie just surkuttelin kun miun maatuska-kassin kilometrit alkaa tulla täyteen. Nyt mie tiiän mistä koitan haalia uusia maatuskoita :)

Vike kirjoitti...

Oi ihanaa maatuskoita!
Mie just surkuttelin kun miun maatuska-kassin kilometrit alkaa tulla täyteen. Nyt mie tiiän mistä koitan haalia uusia maatuskoita :)

Susanna kirjoitti...

Uskoisin, että kannattaa kurkkia, mitä siellä on sitten tarjolla.

Susanna kirjoitti...

Sama homma minulla!

Susanna kirjoitti...

Täältä saattaa jotain löytyä. :)