perjantai 27. syyskuuta 2013

Tarjottimia taas


Tarjottimet saapuivat eilen. Kaikkien ennakkotilauksen tehneiden ja tilauksensa maksaneiden tarjottimet minä paketoin jo eilisiltana ja tänään kuskaan ne postiin.

Ja muut tarjottimet sain naputeltua verkkopuotiin.

Teen tämän loppuviikon töitä nyt pää sauhuten, sillä ensi viikon minä lomailen. Jos siis olet ajatellut tilata tarjottimen tai uuden ruskean tiskirätin tahi pyyheliinan, niin tilaus kannattaa tehdä tässä varsin piakkoin. Sunnuntaina vielä käsittelen tilauksia, mutta sitten tulee totaalinen tauko.

Minulle on sattunut vähän hölmö värimoka. Tiskiräteissä ja pyyheliinoissa on ruskean kaverina turkoosia, vihreää ja pinkkiä, mutta tarjottimissa turkoosia, vihreää ja ORANSSIA. Joku aivojumi on jossain vaiheessa tainnut iskeä, sillä näiden piti kaikkien olla mätsääviä väreiltään.

17 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Piti tehdä tilaus että en jää ilman rättejä. Jotkut oli jo kerinnneet loppua .

Susanna kirjoitti...

Kaikkia ruskeita rättejä tulee tipooittain lisää pitkin loppuvuotta. Jos nyt heti joku malli kerkiää loppua, niin lisää tulee sitten, kun ehdin tehdä. :)

Saila kirjoitti...

Ihania värejä kaikki! Onnea uusista tuotteista ja mukavaa lomaa!

Anonyymi kirjoitti...

Se voi olla vaan hyväksi ,ettei mätsää värit liikaa. Sitten on enemmän särmää.

Vakkari

Anna-Mari kirjoitti...

Kivoja värejä ovat! Tuo tarjottimen vihreä on paljon ihanampi oliivina, kuin rättien perusvihreä... Hmmm. Meille sopisi vihreä, mutta ehkä sittenkin taidan tilata rätit valkoisella kuviolla, jahka saan aikaiseksi.

Susanna kirjoitti...

Kiitos, Saila!

Susanna kirjoitti...

Voihan olla tosiaan niinkin. :)

Susanna kirjoitti...

Jos on tosi tarkka värin sävystä, niin kannattaa kyllä ostaa sitten valkoinen. Nuo vihreät, pinkit ja turkoosit näyttävät ihan miltä sattuu valokuvissa ja eri valaistuksissa, märkinä ja kuivina.

tarutikki kirjoitti...

Kävin äkkiä tekemässä tarjotin tilauksen, etten vain jää nuolemaan näppejäni:)

Silmäilijä kirjoitti...

Byääää.Onko nuo kaikki tarjottimet tosiaan ruskeapohjaisia? Vai enkö vaan ymmärrä näkemääni?

Susanna kirjoitti...

Kyllä ovat. Niitä omia väriyhdistelmiähän sai tilata parin viikon ajan ennakkoon ja ihan yllättävän moni siihen tilaisuuteen tarttuikin.

Jovelan Johanna kirjoitti...

Tykkään kovasti noista ja ihanaa ajatella, että tiedän jo montakin lähipiiristä, joille pukinkonttiin kääritään uutuustuotteitasi.

Susanna kirjoitti...

Hyvin toimittu!

Susanna kirjoitti...

Liilapöllö kirjoitti...

Tilaus lähtenyt eteenpäin :) itse epäilin tarjottimen tarvetta, mutta puoliso puhui sen puolesta niin hyvin että.. tervetuloa meidän kotiin maatuska-tarjotin :)

Anonyymi kirjoitti...

Olis kiva nähdä kuvia, minkälaisia väriyhdistelmiä tarjottimista oli tilattu.
-Milla

Susanna kirjoitti...

Itse asiassa tarkoitukseni oli valokuvata se koko tarjotinarmeija, mutta ne saapuivat kun oli jo hämärää ja niiden pakkaamisessa oli niin kauhea työ, etten vaan jaksanut kuvata.