keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Susannan Työhuone ylpeänä esittää:Joko teille tuli talvi? Meille taisi tulla - räntää on roiskinut taivaalta pitkin päivää. Sen kunniaksi(?) onkin hyvä julkistaa tämä ihkauusi tiskirättikuosi. Sulon kaikkien aikojen erityislempparimalli kuulemma, mutta Sulo onkin pupufani.


Toinenkin uusi malli putkahti nyt kauppaan. Tarjottimista tuttu Mummon pitsiliina sopii vähän romanttisempaankin keittiöön.

Muut vastavalmistuneet riepulaiset ovat vanhoja tuttuja printtejä, joista muutamaa olen vähän päivittänyt. Kissa on saanut raidallisen turkin ja kahvipannu leivoksia seurakseen.


Mutta parasta kaikessa on tietysti se, että jos minun riepulaiseni olivat jo ennestäänkin asiakkaiden mielestä aika mahtavia, niin nyt ne vasta huippuja ovatkin. Sen lisäksi, että näiden ruskeiden rättien käyttöominaisuudet ovat ihan yhtä mainioita kuin aikaisempienkin mallien, niin nämäpä pysyvät tosi kauniina, eivätkä näytä likaisinakaan likaisilta.

Se, mistä olen saanut negatiivista palautetta, on ollut valkoinen pohjaväri. Siksi olen niin valtavan onnellinen, että lopultakin pystyin teettämään kankaan, joka ei harmaannu käytössä. Nämä uudet ruskeat kaverit ovat myös hitusen ohuempia kuin aiemmin, mutta vain inasen.

Näihin minä olen nyt todella tyytyväinen. Tämä on haave, jota olen niin monta vuotta hellinyt ja nyt se vihdoin toteutui.


Värejä on tarjolla neljää erilaista: valkoisella, pinkillä, vihreällä ja turkoosilla painettuja. Vihreät ja turkoosit värit tummuvat kastuessaan. Turkoosit varsin paljonkin (=aivan liikaa), joten niillä on nyt halvempi hinta. Vihreätkään eivät ole niin neonvärisiä kuin näissä kuvissa ja märkinä ne muuttuvat ihan tavallisiksi tummanvihreiksi.

Näitä kaikkia saa tietysti verkkopuodistani.


45 kommenttia:

Sari kirjoitti...

No voi rähmä. TAAS pakko hankkia...

Marjaana kirjoitti...

Sama juttu ;-)

Soja kirjoitti...

Voihan mummon pitsiliina... nyt kyllä... uuuuuh. Ei vielä. :D

Hanne Valkoinenleinikki-blogi kirjoitti...

On noi vaan niin ihania, että kannattaakin olla ylpeä!

Paavalinkukka kirjoitti...

Kauniita ovat, kauniita ja käytännöllisiä. Pidän itse enemmän valkopohjaisista. Katsoin verkkopuodista ja ymmärsinkö oikein, että valkopohjaisia ei enää ole? Minulla on tuossa pari valkopohjaista riepua, jotka ajattelin antaa lahjaksi, mutta pidän se sitten itsellä varariepuina, jos valkoisten tekeminen on loppunut.

On muuten hauskaa miten koko sana "riepu" on sinun tuoteesi myötä saanut aivan uuden postiivisen merkityksen!

E kirjoitti...

Mahtavia, hienoja, kauniita! Tykkään tuosta pitsiliinasta, kai mä sit oon romantikko ;) Vielä kun saisi tummanpunaisella pohjavärillä kultaisen pitsin, niin ai että... Mutta ruskeakin on tosi hieno.

Susanna kirjoitti...

Ei ole pakko! :D
Mutta en pane pahakseni, jos tilaat.

Susanna kirjoitti...

Voi teitä ihanaisia. :)

Susanna kirjoitti...

Ei hätää. Tuota ruskeaa bambua on tuossa kolmisensataa metriä vielä, jotta eivät nämä ihan heti tule loppumaan.

Susanna kirjoitti...

On niin hyvä tunne, kun tumman kankaan ansiosta pystyn seisomaan näiden takana tosi paljon vahvempana kuin ennen.

Susanna kirjoitti...

Valkopohjaisia on vielä.
http://puoti.susannantyohuone.net/product/133/valkopohjainen-bambutiskiratti

Mutta en tule niitä varmastikaan tekemään lisää lähikuukausina. Mustalla painatuksella olevia valkoisia on vielä runsaasti, muut alkavat olla aika finito.

Susanna kirjoitti...

Sellaisia pitäisikin muuten valmistaa, jos nuo venäläisturistitkin saisi sellaisilla kiinnostumaan. ;)

Susanna kirjoitti...

Blogger on taas ruvennut jotenkin pakkaamaan kuvamateriaalia, vai? Ihmeellisen suttuisia ovat nämä kuvat, vaikka eivät oikeasti ole.

Siippa kirjoitti...

Hauskaa, että Sulo on pupufani. Älä vain anna hänen koskaan suostutella itseäsi ottamaan kania lemmiksiksi. Tässä kirjoittaessa Ronja käy vähän väliä sohvan alla repimässä mattoa tai jyrsimässä lattiaa. Toisaalta siinä välissä se kieriskelee ja tekee sängyssä kaniloikkia, joten ei sille oikein pysty olemaan vihainenkaan.

Meillä kurkuma värjää kaikki vaaleat rätit alta aikayksikön, joten tein tilauksen ruskeasta ja punaisesta. Ehkä innostun niiden myötä siivoamaan ahkerammin :)

Paula kirjoitti...

Ja tuo edellinen oli siis minulta. Olin näköjään kirjautunut höpöhöpösähköpostiini.

Heli kirjoitti...

Kivoja ovat uudet rätit!

Ja hmm... olen aivan samaa mieltä kuin Paula tästä pupu-asiasta... että älä vaan ota. Meillä niitä on kaksi ja melkoisia tuholaisia ovat - vaikka söpöjä tietty myös. Mutta en ottais uudelleen nyt tällä kokemuksella... Kerttu olisi paljon houkuttelevampi vaihtoehto!!

tuksu kirjoitti...

Harmi, kun mää en tota ruskeeta halua...onneksi ostin jemmaan lempirättejä, joten jaksan odottaa, josko joskus vielä tulee sitä mun väriä :) punaista :)
kauniita kieltämättä ovat ja tosi hyviä käytössä, joten jos värillä ei oo väliä, suositan :)
tuksu

Susanna kirjoitti...

Jos Sulo ei olisi allerginen, meillä olisi ollut kani jo vuosia! :D Kerttu hankittiin, koska niin pienestä eläimestä ei allergiaa tule, ja hamsterihan on jotenkin kanimainen, kun hyvällä tahdolla ajattelee.

Sulon pupufanius ilmenee sitten siinä, että meille ilmestyy ambulanssien lisäksi kaikenmaailman puputavaraa.

Ah, kurkuma, se takuulla värjää rätit tehokkaasti. Käytin josku muinoin kurkumaa tosi ahkerasti ja meillä oli kaikki astiatkin aina ihan keltaisia.

Susanna kirjoitti...

Jotenkin ajttelinkin, että onpa sattumaa, että Siipallakin on Ronja-niminen kani. .D

Susanna kirjoitti...

Minulla on palanut hermo Kertunkin kanssa viime aikoina. Se ei vaan suostu tulemaan iltaisin enää leikkimään. Se nukkuu ihan tolkuttoman pitkään ja jos sen herättää, se ei todellakaan vaivaudu tulemaan teleporttiin, vaan kömpii takaisin koloonsa ja vetää verhot oven eteen. Mokoma tylsimys.

Susanna kirjoitti...

Luulen, ettei punaista tule koskaan, ellen minä saa lottovoittoa. Näitä värillisiä kankaita kun pitää pitää tilata kerrallaan niin kauhean iso satsi, ettei minulla ole sellaisia rahoja kerrallaan pantavaksi yhteen väriin. Nyt minulla on työhuoneella yli 300 metriä ruskeaa bambua, ja se riittää kyllä piiiiiiiitkään.

Mutta tiedätkö mitä, olen jemmannut pienen määrän sitä punaista kangasta, ihan vaan joulua ajatellen, jotta voin sitten ilahduttaa jouluna alla teitä punaisen ystäviä. ;)

Soja kirjoitti...

Ja miut ;) Ai nii, mut miehän oonkii jo kiinnostunut :D

Ankkurinappis kirjoitti...

Oih! En ole suuri ruskean ystävä, mutta tuo PUPU kuosi, oijoijoijoi..... Joutunee hankkimaan ;)

Tiina-Mari kirjoitti...

Kylläpäs nyt myr...rievun lykkäsit - eihän noita voi olla hankkimatta! Ja kiva kuulla, että kangasta on reilusti, jotta ehtii hankkia omansa. Toivotaan (ja ainakin kommenteista päätellen) että immeiset tykkää ja miksei, onhan nuo nättejä. Kiitos kun uudistuit ja otit riskin kangashankinnassa, uskon, että se kannattaa.

Susanna kirjoitti...

Se ruskea on minusta vähän niinkuin olematon. Niinkuin että on ruskea lattia, mutta eihän sitä miellä, että kylläpä meillä paljon ruskeaa. Tai jos on hirsiseinä, niin ei siitäkään ajattele, että yök, ruskeaa. Se vaan on jotenkin taustaväri.

Susanna kirjoitti...

Ainakin tästä tilausryntäyksestä päätellen ruskea ei ollut vikatikki. Yhtäkkiä olen saanut sähköposteja sellaisiltakin jälleenmyyjiltä, jotka eivät enää aikoihin ole pitäneet riepujani omissa valikoimissaan.

Nyt minun on vaan pantava jotenkin jemmaan rahaa jatkuvasti, että pystyn jatkossakin ostamaan värjättyä kangasta.

Anonyymi kirjoitti...

Milläs aikataululla uusia valkoisia pupuja tulee? Taidan odottaa koko tilauksen siihen, että niitäkin taas saa. Ihania ovat!

LauraCaarina kirjoitti...

Nonnih... Ihan mahtava tuo uusi kuosi! Ja nuo värit... Pitää viimeistään jouluksi tilata ja muutama pukinkonttiinkin. :D

Ankkurinappis kirjoitti...

Mielenkiintoinen ajatus :)

Susanna kirjoitti...

Ei tule ikinä valkoisia pupuja. Valkopohjaisissa on eri painoseula. Puput painetaan vain värilliselle bambulle.

Susanna kirjoitti...

Kiirettä ei ole. :) Näitä tulee valmistumaan lisää tässä pitkin loppuvuotta.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan syötävän ihania!!!!!!!!!!!!!! Tuo pupu ja raidallinen kissa!!!!!!!!! Nam!!!!!
t.eläinhattu Anne

Anonyymi kirjoitti...

Tarkoitin valkoisen värisiä pupuja ruskealla pohjalla. Näytti verkkokaupasta loppuneen.

Susanna kirjoitti...

Loppuneen! Nyt jo... voi ei, voi hyvänen aika sentään.

Mutta kyllä niitä tulee pitkin loppuvuotta lisää. Tällä viikolla minun on pakko tehdä kirjantaitto valmiiksi, joten lokakuulle menee, ennenkuin pääsen taas riepujen kimppuun.

Susanna kirjoitti...

:D

Tuulis kirjoitti...

Juuri punaiset lempiriepusi saivat minut lopulta tilaamaan rättejäsi. Nyt himoisen noita ruskeita, etenkin Mummon pitsiliina -kuosi on makuuni. Kuinka paljon tiskirättejä ihminen tarvitsee? Mulla kun on jo itse neulottuja, hamppuisia ja bambuisia rättejä aika monta.

Verkkokauppasi etusivun alareunan tuotekategoria-linkeistä on muutama vanhentunut, eikä johda mihinkään vaan antaa virheilmoituksen.

Susanna kirjoitti...

Oi, kiitos. En ollut edes huomannut, että ne vanhat linkit yhä keikkuvat siellä alareunassa.

Jos ihan rehellisiä ollaan, niin ihminen tarvitsee yhden tiskirätin. Se riittää. :P

Soja kirjoitti...

EI riitä. Sitä paitsi niitä tarvitaan myös pölyräteiksi, pyörän satulan kuivaukseen ja vaikka mihin! Ja kun toiset ovat pesussa, toiset ovat käytössä.

Susanna kirjoitti...

:D Asiakas on aina oikeassa.

Anonyymi kirjoitti...

Ihania uusia värejä. Tulin blogiin kiittääkseni ihanista tuotteista. Tilasin niitä kuukausi sitten ja jokainen pöydänpyyhintä on ollut ilo sen jälkeen. Mietin juuri, että valkoinen väri sopii huonosti meidän perheen keittiöön.

Maikki

Susanna kirjoitti...

Oi, kiitos kovasti, Maikki! Harmillista, että nämä ruskeat eivät kerinneet vielä sinun tilaukseesi. Meidänkin keittiössä valkoiset ovat vähän hankalia.

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Oi ihana pupu! Mun pitää vissiin käydä sun puodin puolella... Ruskea väri tosin kuuluu mun inhokkeihin, mutta pupu korvaa kyllä senkin :-)

Susanna kirjoitti...

Puput taisivat jo käydä vähiin, mutta lisää alkaa taas valmistua lokakuun puolella.

Mirka kirjoitti...

Oijoijoijoijoijoijoi!!!! meinas ihan mennä ohi koko juttu, mutta onneks taisin keritä mukaan. Olen haaveillut ruskeista räteistä ruskeaan keittiööni! Jippii ja kiitos!!!

Susanna kirjoitti...

Mahtavaa! Ja iloksesi: ruskeita rättejä tulee jatkossakin.