torstai 10. marraskuuta 2011

Syksyn hyviä puolia

Muutamana päivänä olemme saaneet nauttia viimeinkin jostakin muusta kuin synkkyydestä, sateesta ja matalapaineesta. Ihania kirpeitä aamuja, huurteista maata, vaikuttavia sumuja ja jopa yksi kirkkaista kirkkain auringonpaistekin on koettu.

Niinpä minä levitin työhuoneen portaille huovan ja istuinalustoja, ja vein työt ulos - aivan kuin kesällä! Monta villapuseroa ja kolmet villasukatkin puin ihan varmuuden vuoksi päälleni, ettei kylmyys ottaisi huomaamatta voittoa.

Koska ihan kaikkia töitä ei voi tehdä pihalla, jatkoin auringonpalvontaa kutomalla joululahjoja ulkosalla. Miten hyvää aurinko voikaan tehdä ihmisen mielelle. Lisää näitä päiviä, kiitos!


Illat ovat jo niin pimeitä, että en osaa oikein kuuden jälkeen tehdä enää mitään kunnollista. Niinpä kutimet ovat nyt tulleet taas mukaan elämääni. Kudon ja virkkaan kotimme liian hämärissä huoneissa kaikki illat.

Siihen sopii hyvin tämä animaatio, johon olen aivan rakastunut:


Sen alkuperäinen sijainti on Anima Vitaen sivulla, josta löytyy toinenkin minua liikuttava animaatio. Katsokaapa sieltä "The Next Move"... ainakin minä löydän siitä paljon tuttua.

4 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Auringosta saa ihmeesti voimaa! Mahtava tuo sumukuvakin, eipä silti.
Ihanaa kuulla, että selkäkipu hellitti ja on toivoa loppuelämästä ilman kipuja!

Saga kirjoitti...

Tänään oli upea aamu. Hieman pakkasta, kaikki kuurassa... tykkäsin, tykkäsin... Kyllä.... Saisi jo hellittää nuo kuraiset nurkat ja olla joka päivä tälläistä.

Pionimetsän Tiina kirjoitti...

Ilmeisesti kaikkialla muualla Suomessa on tänään paistanut aurinko paitsi täällä... Tuo video oli varsin huvittava :DD

Liiolii kirjoitti...

Hahaa, olen joskus kuvannut blogiini tuon samaisen värikkään lankakerän. Se on tosiaan houkutteleva kuvauskohde.