torstai 3. marraskuuta 2011

Huhhuijakkaa

Ompelin viitisensataa tiskirättiä alkuviikolla ja päivitin ne verkkokauppaan tiistai-iltana. Nyt jo on jotkut värit niistä loppuneet. Jälleenmyyjät ovat nimittäin tilanneet niin paljon riepuja, että olen siitä hiukan hämmästynyt. Nyt kehoitankin teitä tavallisia kuluttajia tilaamaan joululahjarättinne mahdollisimman pian! Jos tämä jämyvauhti nimittäin jatkuu tällaisena, suosituimmat rievut loppuvat varmasti ennen joulua. Ja ei, en usko, että jaksan edes harkita uuden erän valmistamista tähän hätään.

10 kommenttia:

Saga kirjoitti...

Tuohan on kerrassaan upea tilanne, että tuotteet "viedään käsistä". Siitä tulee sellainen hyvä fiilis. Tietysti ei-oon myyminenkään ei ole kivaa kun tuote loppuu, mutta niin se vain menee.

Susanna kirjoitti...

Rehellisesti sanottuna myisin tätä vauhtia paljon mielummin yksityisasiakkaille... jälleenmyyjille kun pitää antaa tukkuhinnalla ja omat tulot jäävät aika pieniksi.

Kirsi kirjoitti...

Mahtava tilanne, varmaan yllättynyt ja hieno fiilis! Pitääpä koittaa muistaa tilata ennen kuin erä loppuu:).

Nanainen kirjoitti...

Upeeta Susannna!
Hirveetä tahtia sä oot suhannu jos 500 rättiä pyöräytit. :) Nyt keräät satoa hyvin tehdystä työstä. Toi hinnoittelupuoli on niin totta. Onksulla joku minimimäärä, joka pitää lunastaa, jotta saa tukkuhinnalla? Täytyyhän sunkin ansaita. :)

Liisa T. kirjoitti...

Ohoh mikä urakka. Kertoo siitä, että tuotteesi ovat haluttuja. Hieno juttu! :)

(Luin muuten joskus, että tuotteiden loppuminen aika ajoin saattaa olla yrityksen kannalta tosi hyvää myynnin edistämistä. Kun tuotteet uhkaavat loppua, potentiaaliset asiakkaat ryntäävät ostamaan, "että varmasti ehtii". Nekin, jotka empivät, tarttuvat tilaisuuteen siinä pelossa, että kohta näitä ei ehkä saa.)

Pionimetsän Tiina kirjoitti...

Hurja urakka! Hienoa, että bisnes sujuu vaikkakin "vaan" jälleenmyyjille.

Suvi kirjoitti...

hienoa! tietenkin olisi parempi saada ne myytyä itse yksityisasiakkaille, mutta pääasia että kauppa käy!

Susanna kirjoitti...

On, on hienoa! Mukavaa, että iloitsette kanssani.

Lisa, tuo onkin virkistävä tapa nähdä asian positiivinen puoli. Minä kun kerkesin jo ajatella, että EIOOn myyminen on pelkkää epäammattimaisuutta ja omien resurssien väärinarviointia. :-)

Nanainen, on minulla minimit tukkuasiakkaille. Tosin se ei oikein toimi käsityön kohdalla. Jos teen tuotteita yhden kappaleen tai sata kappaletta, kuluu yhden tuotteen valmistamiseen silti aina ihan yhtä paljon materiaalia ja aikaa. Mutta onhan se toki mukavaa, kun jälleenmyyjiltä saa kerralla ison pumpsin rahaa tilille.

Saara kirjoitti...

Huh, oletpa ollut ahkera! Kiitos tästä vinkkauksesta, olisin varmaan miettinyt joululahjoja muuten taas aivan liian pitkään. Nyt on kuitenkin ostokset tehty! :) Enää pitää päättää, kenelle ihanuudet päätyvät. :) Hirmu kivoja nuo uudet printit!

Susanna kirjoitti...

Kiitos, Saara! Toivottavasti lahjan saajatkin tykkäävät!
:-)