perjantai 14. elokuuta 2015

Taas torimuijaksi


Pienen lomani jälkeen seuraavat viikot ovatkin pelkkää myyntitapahtumasta toiseen sinkoilua. Juuri nyt tuntuu, että kiva on lähteä, mutta saapa nähdä, mitkä ovat tunnelmat parin viikon kuluttua.

Huomenna olen Turussa Homomaatuska Tompan kera. Siellä on Pride, jota juhlistetaan jossakin, jonka nimi on Vanha Suurtori. Turku on ihan vieras kaupunki minulle, joten ummikkotunnelmissa tässä olen sinne suuntaamassa. Minulla on mukanani siellä kaikki ennestään tutut Tomppa-tuotteet ja lisäksi rintamerkkejä ja ihan älyttömän hienoja magneetteja, jotka syntyivät yhteistyössä Lastentuote Vekkulin kanssa.Kun Turusta pääsen takaisin, pitää alkaa vimmatusti mainostaa Kampin Käsityökorttelia. Se on seuraavana lauantaina, eli 22.8. Helsingin Narinkkatorilla. Sitä ennen minun pitää onnistua ratkaisemaan, miten jaan pienen telttani sekä Riepukioskiksi että Tompan kiskaksi yhtä aikaa. En nimittäin kykene päättämään, kannattaako sinne mennä tomppailemaan vai riepuilemaan.

Helsingin korttelia seuraa Loviisan Käsityökortteli, joka osutettiin samalle viikonlopulle Loviisan Wanhat Talot -tapahtuman kanssa. Olen aina halunnut päästä tuohon tapahtumaan kurkkimaan kaikkia niitä upeita vanhoja taloja, jonne yleisö pääsee sisälle saakka. Tällä kertaa olen kyllä paikalla, mutta yhtäkään taloa en vieläkään pääse näkemään, sillä olen kiinni kojussani koko ajan. Toivottavasti viikonlopun myynti on sen uhrauksen arvoinen!

Mainoskatsauksemme päätty tällä erää tähän. Tulkaa Turkuun, tulkaa Helsinkiin, tulkaa Loviisaan! Me odotamme!

19 kommenttia:

 1. Eikä! Voihan höh ja vielä kerran höh! Meinaan meillä on huomenna täällä rapukestit eikä tietenkään ehditä valmisteluiltamme suhauttamaan Turkuun, vaikka matkaa ei ole kuin rapian puoli tuntia suuntaansa. Muuten olisimme kyllä tulleet paikalle!

  Hyvällä paikalla olette! Sijainti on keskeinen ja idyllinen, paljon turisteja ja säästäkin luvataan oikein loistavaa ulkoilmatapahtumaa ajatellen. Suurtorilla järjestetään vuosittain mm. keskiaikamessut ja siellä sijaitsee myös Brinkkalan talo, jonka parvekkeelta joulurauha julistetaan :)

  Tervetuloa Lounais-Suomeen ja menestystä myyntipäivään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sijainti oli kyllä ihana. Turku on jäänyt minulle aika vieraaksi ja nyt näin siitä sen parhaat puolet. Pride oli Turussakin helsingin tapaan oikein mukava tapahtuma, ja myyntikin kohtuullista.

   Poista
 2. Tää on niin tätä että kerrankin kun olet Turussa, mä häippäsen Keravalle. Mutta toivottavasti Turun Pridesta löytyy ostajia ja PALJON! :)

  Myyntionnea ja viikon päästä Kampissa nähdään! ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä oli reissu. Matka oli tolkuttoman pitkä, mutta markkinoinnilliesti kannatti ehdottomasti käydä.

   Poista
 3. Voi miten ihania rintamerkkejä (tai ovatko ne magneetteja), huippu tuo pyykkinarukuva!
  Onnistuneita myyntitapahtumia ja runsasta ostajamäärää!
  Voi harmi, on hirveää mennä jonnekin johon oikein haluaisi mennä... vain ollakseen töissä, josta ei pääse irtautumaan. Joku toinen kerta sitten, ja Loviisassa on idyllistä joka tapauksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekä että löytyy - rintamerkkejä ja magneetteja!
   Yritän toistaiseksi pitää vielä ajatukset poissa Loviisasta. Vieras paikka ja kahden päivän tapahtuma ja kelistä ei tiedä ja teltassa pitää yöpyä, niin onhan siinä minulle taas stressattavaa.

   Poista
 4. Moi, kai ptst myös riepuja mukaan turkuun?

  VastaaPoista
 5. Susanna, Suurtori on Tuomikokirkon helmoissa :) Siellä minäkin olin myymässä keskiaikamarkkinoilla viime vuonna. Hieno paikka Aurajoen tuntumassa. Toivottavasti sinulla on aikaa myös tutustua Turkuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kerinnyt Turkua katsella, mutta vietin samalla oikein mukavan päivän ihanassa Naantalissa.

   Poista
 6. EI oo todellista oon just samaan aikaan hesas ku sulla on siellä myyntiä Ja hei huomasithan että kello 14 alkaa mielenosoitus hallituksen leikkauksia vastaan https://www.facebook.com/events/372621466266981/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ollut tuosta mielebosoituksesta kuullutkaan. Toivottavasti edes jokunen ihminen ehtii silti kortteliinkin. :)

   Poista
 7. tomppariepuja mukaan niitä mä tuun helsingistä sitten ostamaan

  VastaaPoista
 8. Miten osuvaa, että olet Turussa, vanhoilla kotikulmillani, Susanna. Tykkään blogistasi ja käsityötaiteestasi, ja siksi annan sinulle Starlight Blogger -nimityksen. Kiitos ja onnea! Lisätietoja löydät viimeisestä blogipostauksestani: http://memennaanbussilla.blogspot.com.au/2015/08/rodeotahtia-ja-muita-voittajia.html

  VastaaPoista
 9. Kivaa että olet tulossa Loviisaan. Olen kauan seurannut sun mukavaa blogia ja olen menossa Loviisaan katsomaan taloja. Tulen moikkaamaan ja ostan takuulla muutaman rätin. T. Tilda Loviisasta

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.