torstai 27. elokuuta 2015

Bambupaitaa tarjolla


Minulta ovat muutamat asiakkaat pyytäneet, saisiko Tomppa-paitoja jollakin muulla kuosilla. Jollakin on jo Tomppa, mutta haluaisi toisen eri kuvalla ja joillekin Tomppa ei istu, mutta haluaisi silti ihanista ihanimman bambupaidan. Ajattelin nyt kokeilla, kun noita paitoja on jäänyt muutama vielä painamatta ja syksyä vasten en ole ihan varma, haluanko tilata niitä enempää.

Paidat ovat hyvin ohutta trikoota, ne ovat henkäyksenkeveitä ja tuntuvat iholta tosi suloisilta. Niinkuin ei olisi mitään päällä.


Tutkailin painoseulavarastoni ja nämä kolme printtiä asettuivat paitaan kauneimmin. Tiskirättiseulat ovat liian pieniä. Jos siis haluat itsellesi maatuskoita, kukkasia tai lepakoita, niin kliksuta tästä. Ikävä uutinen on se, että paitoja on enää vain yhtä kokoa kumpaakin mallia. Molemmat ovat M-kokoa, mutta A-mallissa se on pieni ja B-mallissa suurehko. Mitat näet seuraavassa kuvassa:


Painan paidat tilausten mukaan ensi viikon aikana. Hinta on 28 euroa toimituskuluineen.

5 kommenttia:

 1. Kääk. Mä niin haluaisin tuollaisen paidan. Mutta ystävä osti tomppa-paidan kokoa xl ja se oli aika napakka päällä.. joten m-koko taitaa olla vielä napakampi.. Ilmeisesti koot bambupaidoissa pikkasen eri kun tavallisissa paidoissa??!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tuollainen mallinuken kokoinen. Todellakin naisten malleissa koot on kohtuuttoman pieniä. Mutta tuo miesmallin M on hiukan suurempi kuin naisten XL.

   Poista
 2. I carefully read your article afterwards.
  I think you said makes sense!
  According to your way and I also made a little success!
  THX!
  _________________________
  I hope you like it: http://www.fifa-munzen.de/
  I put my thoughts all written here: Günstige FIFA Münzen

  VastaaPoista
 3. Onpa kiva, että roskapostittajat ovat oppineet läpäisemään turvatoimet.

  VastaaPoista
 4. Voiii, tätä mie niin ootin, mut ite kun tykkään että paidat (varsinkin tämmöset T-paidat) on löysiä päällä, niin tuo koko taitaa olla liian pieni :( Tilaisn sillon Tomppa-paidan miesten mallisena ja L-kokoisena, niin se oli just passeli. Onko mitään toivoo että näitä tulis joskus vielä muissakin kokoluokissa?

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.