tiistai 28. huhtikuuta 2015

Uusi nukke niin hienona kulkee...


Juuri kun aloin vaipua epätoivoon käteni kanssa, saapui postissa monen viikon odotuksen jälkeen Phicen-nukke, jonka käsittämätön upeus pyyhkäisi mielipahani pois sekunnissa! Olen ollut aivan tohkeissani eilisaamusta asti!


Tämä nukke on niin realistinen, että se panee aivan mykistymään. Barbeihin tottuneena jo pelkästään sen ottaminen käteen oli elämys! Sen sisällä on ruostumattomasta teräksestä tehty painava luuranko, joka liikkuu lähes täydellisesti todellisen ihmisen tavoin. Nuken vartalo on pehmeää silikonia, joka näyttää hämmentävän aidosti iholta.


Kaikki nämä kuvat olen napannut kännykkäkameralla. Ei siis vaadita kummoisia laitteita eikä taitoja siihen, että tästä tytöstä saa aikaan upeita kuvia.

Nukke saapui alastomana ja nämä pari viikkoa se joutuu sellaisena pysymäänkin, koska minusta ei ole ompeluhommiin. Pelkästään sen asetteleminen eri asentoihin on kipsatulla kädellä niin hankalaa, että hiki tulee.


Mutta vaikka olenkin jo malttamaton pääsemään kaavoittamaan sille päällepantavaa, minua ei oikeastaan haittaa sen nudismi. Se on niin kaunis ja tällä lailla verhoamattomana sen mieletön realistisuus ja yksityiskohtaisuus pääsevät parhaiten esiin.


Hassua on huomata, miten tässä nukkeharrastuksessa käy niin, että aina haluaa parempaa ja mikään ei riitä. Vaikka tämä nukke on aivan käsittämättömän hieno ja 99-prosenttisesti täydellinen mini-ihminen, minua häiritsee sen pari vikaa. Ranteet ensinnäkin, sillä niissä on sauma. Irrotettavat kädet ovat kovaa muovia ja vaihdettavissa erilaisiin sormiasentoihin. No, ranteet on helppo peittää koruilla. Jalkaterät sillä ovat ihmeelliset lörppänät, joten se näyttää ihan törkeltä seisoessaan. Tästä tieysti selvitään pitämällä nukke makuullaan tai istumassa, kunnes opin minisuutarin taitoja.


Mutta ikävin kauneusvirhe on sen kierosilmäisyys. Sen silmät jotenkin paljastavat sen: sehän onkin vain nukke!


43 kommenttia:

Soja kirjoitti...

Käsittämätön tyyppi. Vähän pelottava, erittäin kiehtova. Häneen ei varmaan ole yhtä helppo tutustua kuin Keniin.

Pionimetsän Tiina kirjoitti...

Hitto vie, onpahan aidon näköinen!!!

Matkatar kirjoitti...

No on kyllä kaunis ja niin sexy että mieheltänikin meinasi silmät päästä pudota! :D

Koti1898 kirjoitti...

Minulla on kaksi karsastavaa lasta, että on sekin ihan inhimillistä...

Susanna kirjoitti...

Minähän hyvin voimakkaasti sanaistun Keniin. Tämän nuken kanssa ei takuulla käy samoin.

Susanna kirjoitti...

Hitto vie, niin on!

Susanna kirjoitti...

Miehet taitavat näillä se pääkohderyhmä ollakin. Puetut nuket ovat aika pornografisia tai ditten sotaisia. Ja näillä on hyvin aidon näköinen jalkoväli. Jonka minä pidän kyllä poissa kameran linssin ulottuvilta.

Susanna kirjoitti...

Ihmisellä sellaiseen ei edes kiinnitä huomiota! Mutta tämän tason nukella sen sortin inhimillyys on heti epätäydellisyyttä. :)

Sesse kirjoitti...

Todella aidon näköinen nukke! Ainoastaan tuossa kaulan kohdassa on jotain, joka häiritsee mun silmää, jotain epäaitoa...mutta muuten tosi hieno!

Susanna kirjoitti...

Pään kiinnityskohdassa?

Unknown kirjoitti...

Voi hän on aivan upea! :o

Katja kirjoitti...

Kaikkea sitä näkee kun vanhaksi elää :D enpä ollut ennen tätä postaiusta kuullutkaan tuollaisesta nukesta. On hieno ja todella aidon näköinen.

Sesse kirjoitti...

Joo just siinä :)

Oda K kirjoitti...

Mie luulin ensin, että olet ruvennut ottamaan taidevalokuvia alastonmallista. :) Hieno nukke siulla. Voin kuvitella miten kiva on suunnitella ja tehdä sille (hänelle) vaatteita.

Paavalinkukka kirjoitti...

Onpa ihmeellinen otus!
Pään ja kaulan liittymäkohta näyttää minustakin oudolta. Silmien pienen karsastuksen huomaa vain suoraan edestä otetussa viimeisessä kuvassa. Kun peittää kädellä kuvasta puolet, nukella on jännästi erilaiset ilmeet. Kenties nukkien silmät maalataan käsityönä, joten yksilöt voivat olla erilaisia?
Mielenkiinnolla odotan kuvaa, jossa näkyisivät "lörppänät" jalkaterät, ihan mielenkiinnosta.

Emman äiti kirjoitti...

Oho! Onpa hän. Mua taas häiritsee kasvojen erivärisyys verrattuna muuhun kroppaan. Vähän sellainen oranssi teinimeikki? Mutta iho kropassa on kaunis! Eevi

Jovelan Johanna kirjoitti...

Uskomaton nukke ja hyvin aidon näköinen. Vartaloa voisi luulla valokuvaksi, mutta jotenkin tuo pää ja kroppa ei ihan saumattomasti mene yhteen. Onko ne eri paria? Yksi kroppa ja vaihtopäitä? Ne näyttävät mun silmään eri värisiltä? Oli mitä oli, mutta kyllä tuo nukke on uskomaton. Pidän kenin nukkemaisuudesta, se on selkeästi lelu, joka lakkasi olematta lelu, koska Ken on Persoona. Kenistä tuli sielukas ihmistarina. Tämä nukke taas on niin vartaloitu (mikä sana!), että jään mielenkiinnolla odottamaan saako hänelle persoonaa luotua.

Eittämättä sinä kyllä saat! Joku tarina tällä hienolla nukella on odottamassa syntymistä.

Susanna kirjoitti...

Niin on, kiitos!

Susanna kirjoitti...

Kaikkea sitä näkee, kun eksyy Instagramin nukkemaailmaan. Pikkuhiljaa pakotus saada oma Phicen kasvoi tähän pisteeseen.

Susanna kirjoitti...

Minustakin kuvat näyttävät taidekuvilta, jopa maalauksellisilta. Ihana nukke, täydellinen kuvattava.

Susanna kirjoitti...

Nyt kroppa on aikalöailla samaa sävyä kuin kasvot, sillä minä puuteroin koko kropan. Se oli tosi kalman värinen.

Susanna kirjoitti...

En usko, että tälle kasavaa samanlaista persoonaa kuin Kenille. Kenillä on ihmisen sielu nuken kropassa, tällä nuken sielu ihmisen kropassa.

Unknown kirjoitti...

Hui! Ei likikään niin karmiva kuin ne elävien vauvojen näköisen vauvanuket, mut vähän pelottava silti. Ja samalla aika hieno.

Unknown kirjoitti...

Hui! Ei likikään niin karmiva kuin ne elävien vauvojen näköisen vauvanuket, mut vähän pelottava silti. Ja samalla aika hieno.

Susanna kirjoitti...

Ne rebornit ovat minustakin tosi outoja, mutta minä en muutenkaan koskaan lämpene vauvoille, niin olen jäävi puhumaan. :D

mustakissa kirjoitti...

Ensin katsoin, että nyt on Sulo alkanut kuvata susta varsin rohkeita kuvia....

Ompa todellakin aidon näköinen typy!

Tyynenmeren Aaltonen kirjoitti...

Onko tuo barbien kokoinen? Mistä tuollaisia saa? Olisi ihanaa tehdä vaatteita noin aidonnäköiselle nukelle!

Tyynenmeren Aaltonen kirjoitti...

Sorry, huomasinkin jo linkin, jonka olit laittanut nuken sivuille. :)

Anna-Mari kirjoitti...

Nää on kyllä aika kiehtovia mutta samalla jotenkin karmeitakin. Jotain outoa, täydellistä mutta epätäydellistä yhtä aikaa.

Susanna kirjoitti...

Jos minä näyttäisin tuolta, Sulo todellakin saisi ottaa kuvia minusta niin paljon kuin sielu sietää! :D

Susanna kirjoitti...

On Barbien kokoinen!

Susanna kirjoitti...

Sieltä ei kannata tilata. Olen yrittänyt sinne sähköpostia lähetellä, mutta eivät vastaa niihin. eBaystä löytyy kyllä.

Susanna kirjoitti...

Ei voi olla sinusta karmeita, kun omat nukkesi ovat vielä paaaaaaljon realistisempia! :D

Susanna kirjoitti...

Silmämunat ovat erilliset pallerot, joten niiden liimaajalla on tainnut käydä huti. Näitä on sellaisiakin päitä, joissa ne silmämunat voi vaihtaa. Silloin nukke voi katsoa myös sivulle.

Anna-Mari kirjoitti...

Voi kiitos.... mutta silti näissä on jotain outoa. Ja kun niitä voi liikutella!

Tyynenmeren Aaltonen kirjoitti...

Minä en nyt pääse tästä nukesta eroon lainkaan! Palaan tänne aina uudestaan toljottamaan tuota käsittämätöntä ilmestystä. Minusta on ällistyttävää, että sen kroppaa voi taivutella luonnollisiin asentoihin. Tahtoisin ihan kamalasti kokeilla, miltä nukke tuntuu. Olisi tosi hauskaa ommella sille vaatteita ja ottaa siitä kuvia omassa elinympäristössä. Sitten iskee huono omatunto. Miksi minä ostaisin sellaisen ja käyttäisin aikaa turhuuksien ompeluun, kun oma poika ja koirat mieluummin tarvitsevat vaatteita, niin ja itsellekin voisin ommella, jos aikaa riittäisi. Kuitenkin tuollaisen hankkiminen kutkuttaa tosi paljon, kun huomasin, ettei hintakaan ole paha. Kuvittelin tuollaisen maksavan jotain 200-300 euron välillä, mutta onkin paljon edullisempi! Uskomatonta myös, että tuollaisille on riittävästi markkinoita, jotta hinta on pystytty laittamaan noin alas. Kuka tuollaisia ostaa? Millaiset miehet? Eivät lapset ainakaan! Ja onko meitä höperöitä naisia riittävästi maailmassa? Ilmeiseti on :D Minun mielestäni kuvia katsomalla nuken heikoin kohta on kaula, pään ja vartalon liittymäkohta. Se näyttää oudolta.

Tyynenmeren Aaltonen kirjoitti...

Niin ja unohdin kysyä, että tarttuuko silikonivartaloon kaikki töhnä ja pöly?

Tyynenmeren Aaltonen kirjoitti...

No niin, tulin nyt raportoimaan, että menin ostamaan sellaisen. Vaalean, mutta erilaisen kuin sinun typysi. Vartalo on kai sama, mutta kasvot ovat hiukan erilaiset ja hiukset lyhyemmät ja suoremmat. Nyt kysynkin, meneekö näille Barbien kengät? Sormeni syyhyävät päästä tuunaamaan halpoja rumia muovikalusteita uudelle tulokkaalle sopivaksi! Mihin ihmeeseen teen hänelle kodin? :o Kylläpä on hauskaa! En ole ostanut itselleni leikkinukkea vuosikymeniin!

Susanna kirjoitti...

Minä niin tajuan tuon tunteen! Viikkokausia nukke vainosi minua. Vertailin ja vertailin ja yhtenä aamuna vain annoin halulle periksi. Koska tiulasin omani eri osiussa ja vartalo jäi tullin haaviin, nuken hinta nousi yli 200 euron. Mutta ei se haittaa, en ole sekuntiakaan katunut.

Ja kyllä, silikoni imee itseensä pölyä. Siihen myös tarttuu kankaista väriä.

Susanna kirjoitti...

Wooooohoooouuuu!!!! Mahtavaa! Onnea!

Ei mene Barbien kengät. Kuulemma Fashion Royalty -nukkejen kengät sopivat näille. Samoin Monster High-kengät, mutta ne ovat niin kömpelöitä ja monsterimaisia, etten aio sellaisia Priskalleni hankkia. Kokeilen suutaroida itse, kunhan käsi paranee, mutta jos en onnistu, niin on pakko ostaa niitä FR-kenkiä.

Susanna kirjoitti...

Huomasitko, että Priskalla on Instagramissa oma tili? Toivottavasti nähdään sinunkin nukkesi siellä!

Tyynenmeren Aaltonen kirjoitti...

Pystyykö vartalosta pesemään liat hyvin pois? Miten varjelet nuken vartaloa? Toivottavasti minun nukkeni ei jää tulliin! Ostitko sinä liikkeestä, jossa on ilmainen postitus?

Tyynenmeren Aaltonen kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.