tiistai 17. maaliskuuta 2015

Ilahdutushaaste


Minusta blogimaailmassa kiertävä ilahdutushaaste on tosi kiva idea. Se menee näin:
 • Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat. Saat itse päättää haastettavien määrän. 
 • Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!
 •  Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia.

Minä sain jo Heiniltä oman ilahdutukseni tämän virtuaalisen kortin muodossa, vaikka en kerinnyt haastetta edes jatkaa eteenpäin. Haastan Liioliin, koska hänen bloginsa on ollut minulle tärkeä ja lisäksi hän on ilahduttanut minua tuomalla kerran ihan uskomattoman ihanan lahjan Kenille.

Nyt pitäisi vaan keksiä, miten onnistuisin ilahduttamaan Liioliitä yhtä paljon!


4 kommenttia:

 1. Jes, kiva että lähdit haasteeseen mukaan! :) Minä en edes ite ajatellut, että ne virtuaalikortit ois olleet se ilahdutusyllätys, vaan halusin tehdä jotain nättiä kuvitukseksi. Ehkäpä keksin sen lisäksi vielä jotakin muuta ... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Häh, en minä ajatellut, että olisi jotain muutakin ilahdutusta kuin ne kortit! :D Usko pois, se oli ihana juttu. Vaivaa nähty ja tarkasti mietitty.

   Poista
 2. Oooh! *pökr* Kiitoksia paljon haastehesta! Kenille terveisiä. :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.