sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Uudet pyyhkeet laudeliinoiksi


Tein siskoni uuteen saunaan joululahjaksi pellavaiset laudeliinat, joiden kaveriksi yhdistin muita saunomiseen liittyviä tuotteita: käsintehdyn saippuan, tulitikut ja sytykkeitä.

Kun painoin lepakoita laudeliinoihin, ajattelin yrittäjänaivoillani, että samalla vaivallahan näitä tässä painaisi enemmänkin.


Nämä laudeliinat ovat ihan samaa tavaraa kuin aiemmin myynnissä olleet keittiöpyyhkeet, joten ihan yhtä hyvin ne sopivat keittiöön astia- ja käsipyyhkeiksi tai leivinliinoiksi kuin kannikoiden alle lauteille. Lepakoilla on faninsa, joten tein niitä pienen erän.


Pöllöpyyhkeitä on toivottu, ja siksi painoin myös pöllöversiota. Istuisitko pöllön naamalle vai ripustaisitko tämän mielummin keittiön naulakkoon?


Lopuksi painoin vielä muutaman maatuskaisen. Tänään sain liinat vihdoin valokuvattua ja nyt ne ovat puodissa myynnissä. Ja nyt minä kipaisen työhuoneelleni rättejä leikkelemään.
18 kommenttia:

 1. Voi Susanna! Mitä ihanuuksia oot mennyt tekemään! Ja mun uuden vuoden päätös oli, että en osta tammikuussa mitään... Toivottavasti näitä on puodissasi pitkäääään.
  t:Pöllöfani

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hups, ei ole pitkään, jos menevät nopsasti kaupaksi. Mikään muu kuin tiskirätit ei ole pysyvää minun kaupassani. :)

   Poista
 2. Ja täällä taas ei uskalla odotella tulevia aikoja, tilaus lähti jo! Nuo lepakkosi ovat niin <3
  - eikku

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Nonni, maatuskat peffan alle tulossa. Jei! Vielä kun keksisi saunan kestävät maatuskat, semmoiset oikeat ja voisi loihtia vallan maatuska-saunan :D

   Poista
 4. :D Hih, kiitos, ihanaiset! ❤ Huomenna lähtevät postiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohoh, onkin pyhäpäivä. Vasta tiistaina postittelen!

   Poista
 5. Voi ihania nämä taas! Meinasi jo parku päästä, mutta sainpahan yhden ihanaisen maatuskaisen kuitenkin!
  t.Länsirannikon E

  VastaaPoista
 6. Noni, nyt on minullekin tulossa pöllöpyyhe ja vihdoin ja viimein oma tiskirätti ja hups tarjotinkin........ innostuin vähän.. =D
  Olen jo pitkään halunnut tilata rättejä ihan vaan siksi koska blogisi on niin mahtava, mutta puna-/sinivalkoinen ei vaan ole mun juttu. Mutta sittempä menit ja teit ruskeita rättejä! <3 <3
  On ihan parasta että voin kohta pyyhkiä rätillä josta tiedän että se on Susannan tekemä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Magdaleena, toivon kovasti tilaamiesi tuotteiden käyttö paljastaa niissä piilevät hyvät ominaisuudet, eikä susannantekemyys jää niiden parhaaksi puoleksi. Kiitos paljon tilauksesta! :)

   Poista
 7. Ihania! Täytynee naputella tilaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kurjuus kun en eilen ehtinyt ostoksille, nyt ei enää ollut maatuskaa :/

   Poista
 8. Menivätkö ne heti? Ei niitä maatuskoita kyllä kovin monta ollutkaan. Pitänee kehittää seuraavaan pyyheliinaerään jotain maatuskamaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin masennuin maatuskoiden loputtua. Sniff...

   Poista
 9. Hei, täällä kummastelen.... Kortti paljasti jotain: eikö Sulo olekaan oikeasti Sulo? :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole. Sulo Lintunen on Sulon omakeksimä nimimerkki tänne blogiin. Sulon oikea nimi on tullut esiin jo silloin, kun meistä on ollut lehtijuttuja, mutta Sulo pysyy Sulona blogissa. :)

   Poista
 10. Ompas hauska löytää blogi jota kirjoitetaan samasta kaupungista kuin mie ite ;) Lisäksi nää kaikki käsityö jutut on ihania! Seuraamaan jäädään :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.