tiistai 21. tammikuuta 2014

Kymmenen kysymystäYksi haaste on viime päivinä kierrellyt pitkin poikin niitä blogeja, joita luen, ja tänään se saapui tännekin. Kiitos siitä Auringon Ihanalle Inkalle. Kysymyksiä ja vastauksia.

1. Mikä on sisustustyylisi?
Hmmm... minun tyylini syntyy siitä, kun talonpoikaiskalusteita uitetaan saateenkaarimaalissa. Iloinen, leikkisä, värikäs, vahva, perinteinen.


2. Mihin huoneeseen olet panostanut eniten?
Toimisto on tainnut muuttua niin moneen kertaan, että ehkä siihen. Panostamisella tarkoitan aikaa, en rahaa niinkään. Se ei vieläkään tyydytä minua, joten panostan siihen jatkossakin.

3. Mihin käyttäisit paljon rahaa ilman huonoa omaatuntoa?
Jos vaikka Sulo sairastuisi vakavasti, niin uskoisin, että hänen hoitoonsa.

4. Mihin käytät paljon rahaa?
Kuka nämä kysymykset on keksinyt? En mihinkään. Minulla ei ole PALJON rahaa käytettäväksi yhtään mihinkään. Eniten rahaa kuluu yrityksen menoihin, mutta jos niitä ei lasketa, niin kaiketi ruokaan, sillä siitä ei voi nipistää. Tässä kuussa tosin käytin paljon rahaa äkkilähtömatkaan, mikä oli poikkeuksellista ja minulla on siitä hiukan huono omatunto. Se saattaa kostautua myöhemmin.


5. Mistä onnesta unelmoit?
Jatkuvuudesta. Että ne elämän pahimmat vuodet olisivat todellakin takanapäin ja loppupuoli sujuisi hyvin.

6. Mikä olisi mielestäsi huonoin onni?
Tulipalo, jossa menettäisin kaiken.

7. Missä asiassa olet tunnollisin?
Meinasin sanoa, etten missään, mutta sitten hoksasin, että ainakin yritystoiminnan rehellisyyden suhteen olen varsin tunnollinen.


8. Minkä inhimillisen virheen annat helpoiten anteeksi?
Onpa vaikea kysymys. Ei kai sellaista inhimillistä virhettä voi edes olla, jota ei voisi antaa anteeksi? Termihän pitää sisällään tahattomuuden.

9. Mikä on naisen paras ominaisuus?
10. Mikä on miehen paras ominaisuus?
Niputan nämä kaksi kysymystä yhteen: mikä on ihmisen paras ominaisuus? Se on hyväsydämisyys.

Haasteita tupataan laittamaan jakoon. Minä haastan tällä kertaa
Sojan - Sukkulalla ja neulalla
Liioliin
Even Villa Töllistä
ja Stellan Kummitustalon kuvakirjasta

15 kommenttia:

Inka kirjoitti...

Olitpas sä ripeä! Kivat vastaukset : )

Susanna kirjoitti...

Sain tällä lykättyä keittiön siivousta. :D

Soja kirjoitti...

Jaahans, kiitos! Täytyypä laittaa mietintämyssyyn tämä...

eve kirjoitti...

Kääkkis! Onpa vaikeita! Mutta että mulle! Jee!

Carita kirjoitti...

Kommentoin nyt tähän, vaikkei tämä kyselyyn tai kivoihin vastauksiisi varsinaisesti liitykään :) Löysin ihan vähän aikaa sitten blogisi jonkin ihmeellisen mutkan (= netissä ja blogeissa roikkumisen) kautta ja ihastuin aitoon, mutkattomaan ja vilpittömän hauskaan tapaasi kirjoittaa! Jonkuin kirjoituksen kautta päädyin myös tutkimaan puotiasi ja suomalaisen työn ja käsityöläisyyden ystävänä päätin jotakin kokeeksi tilata. Paketin saavuttua mies ihmetteli, että mitä se sinä nyt taas olet mennyt tilaamaa!? Vaan nyt kun ensimmäinen bamburiepu on ollut käytössä parisen viikkoa, ehdotti mies, heitettäisiin kaikki muut rätit pois, tuo sinun tekemäsi kun on niin hyvä! Pitänee tehdä uusia ostoksia, jotta saamme ihanilla rievuilla täytettyä aukon siivousvälineistöissä :)

Susanna kirjoitti...

Pakkohan ei ole! :D

Susanna kirjoitti...

Tottakai sulle. :)

Susanna kirjoitti...

Voi että, kiitos kovasti. Ja kiitos miehellesi myös! (Ja tämä paikka on varsin hyvä paikka tällaiselle palautteelle.) ❤ ❤ ❤

Liiolii kirjoitti...

Kiitos haasteesta! Vastaanpa tähän tänä iltana! Ei ihan helppoja kysymyksiä.

kaari3 kirjoitti...

Kuka nämä kysymykset keksi, kysyt. Minä! Olin lomalla Sveitsissä joulukuun alussa ja luin lehteä, jossa eräältä tunnetulta henkilöltä kyseltiin sitä sun tätä. Ajattelin, että haaste puolella on hiljaista ja muokkasin nämä kysymykset hieman ominpäin. LOL. Olen aivan ihmeissäni, miten tämä lähti kirtämään! P.S. Inhimillinen virhe oli trikki kysymys, sillä Useinhan ne vain ovat, inhimillisiä. Kiva kun vastasit, näitä on ollut mielenkiintoista lukea!

kaari3 kirjoitti...

P.S. Ovatko kirjoitusvirheet inhimillisiä:)

Susanna kirjoitti...

Ei niin, mutta kiva, jos otat vastaan. :)

Susanna kirjoitti...

Mahtavaa, alkuperäinen kysyjä. :) Olitpa keksinyt melkoisia pähkinöitä. Minä tykkään näistä kiertävistä haasteista, ja varsinkin, jos kysymyksissä on jotain muutakin kuin "lempivärisi" ja "lempiruokasi". Näiden kanssa sai vähän pohtia, kun ovat oikeasti tosi moniselitteisiä - siitä tuo "kuka nämä keksi"-puuskahdus!

Susanna kirjoitti...

Todellakin. :D

Soja kirjoitti...

No vastasin, kun ei flunssa-aivoilla oikein muuhun kykene...