maanantai 15. huhtikuuta 2013

Voittajia


Kiitos teille kaikille, jotka vastasitte kyselyyni epäsuosituimmasta rättikuosista! Olen kiitollinen ja iloinen runsaasta osallistumisestanne! Bloggerin kysely-gadget sen sijaan saa minulta pelkkiä haukkuja, kun meni nollaamaan tulokset kesken kaiken ja toimi senkin jälkeen aivan mielivaltaisesti.

Ideana tässä oli siis se, että teidän avullanne voisin päättää, mistä kuvista luovun, jotta saan tilaa taas uusille kuoseille. Minä tiesin suosituimmat eli myyvimmät kuosit: Oma koti kullan kallis (no 15), Pöllöparvi (9) ja minun rakkaimpani Maatuska (8), joka on yllättäen noussut takaisin suosioon pitkän ajan tauon jälkeen.

Teidän ylivoimainen inhokkinne oli Lukemattomat sanat (11), jonka minä olinkin jo päättänyt seuraavaksi poistaa valikoimasta. Se nimittäin ei tunnu käyvän kaupaksi edes alennetulla hinnalla.

Mutta sitten tuli yllätyksiä. Seuraavaksi eniten epämiellyttävyysääniä keräsivät Sammakkoprinsessa (6), Skootteriralli (3), Ihanainen omenainen (1), Aamukahvi (5) ja Kissan tassuttelu (2). Tämä oli melko outo tulos, sillä nämä kaikki kuosit ovat niitä, jotka ovat myyneet oikein mukavasti.

Kissat ovat useimmiten varastostakin lopussa, koska niitä tilataan paljon. Omenia menee ennen joulua todella runsaasti. Skootteria myyn tasaisesti koko ajan, samoin kahvipannua. Sammakko oli jossain vaiheessa erityisen huippusuosittu, mutta sen suosio on viime aikoina hiipunut aivan olennaisesti ja se olikin minulla jo lähtöuhan alla.

Nyt siis sammakkoa ja silmälaseja lukuunottamatta teidän mielipiteenne ja asiakkaiden ostokäyttäytyminen poikkeavat toisistaan aivan olennaisesti. Nämä kaikki ovat siis kuoseja, jotka jakavat mielipiteet kaikkein voimakkaimmin: toiset rakastavat, toiset eivät tykkää lainkaan.

Myynnin perusteella tuhoontuomittuja olisivat Haaveponi (16) ja Perhosten leikki (10). Myös Kuplista komein (17) saa todennäköisesti lähtöpassit, koska minulle ei ole ollenkaan selvää, saisiko noin tunnistettavaa kuplavolkkaria edes piirtää myytävään tuotteeseen.

Toistaiseksi kaikkia on valmiina varastossa vielä runsaasti valmiina sekä painettuna kankaanakin odottamassa leikkausta, joten jos oma suosikkisi nyt sattuikin pääsemään kyseenalaiselle listalle, niin hätää ei vielä ole. Mutta kesän aikana varmastikin valmistetaan uudet painoseulat ja siinä vaiheessa hyvästelemme lopullisesti ainakin neljä mallia. Sammakko ja rillit varmasti, mutta ne kaksi muuta minä vielä mietin tarkasti.

Lupasin arpoa kommentin jättäneiden kesken palkinnon, eli ylimmässä kuvassa näkyvät tuotteet. Ja tällä kertaa voitto osui Maelkalle, onneaonnea:


11 kommenttia:

Maelka kirjoitti...

Kiitokset kauniit onnettarelle. Ihanaa :)). Laitan osoitteen tulemaan sähköpostiisi.

Jovelan Johanna kirjoitti...

Sammakko on yllätys mulle. Mun mielelestä se on ihan parhaita noista, mutta olenkin sammakkohullu ja makuasiat ovat makuasioita. Mukavaa kun on valikoimaa. Jokaiselle jotakin. Tuollainen kupla ja parikin mun pitää kyllä tilata jos ovat poistumassa. Sellaisia meillä ei vielä ole ja kupla on erityisen rakas mulle. Meillä oli sellainen lapsuuden kodissani. Parhaimmat lapsuuden muistotkin ovat tuohon heinäsirkalta kuulostavaan autoon kytköksissä. Jouluaamun hämärässä matkat hautausmaalle, kesäisin kesämatkat milloin minnekin.

Kyllä se nyt on silleen, Susanna, että sun varastoa alkaa siirtymään tänne :D Kanatkin puuttuu vielä. Ajatella, miten siistiä meillä pitäisi olla, kun on tiskirättiä kaapit pullollaan ;D

Anonyymi kirjoitti...

Olisiko niin, että tietyt kuosit ovat sen verran "hajuttomia, mauttomia ja värittömiä", etteivät ne pomppaa esille ja että niihin suhtaudutaan neutraalisti - ne eivät nouse suosikkien listalle, mutta kukaan ei myöskään vaivaudu äänestämään niitä inhokikseen. Osa sitten jakaa mielipiteitä, jolloin ne saattavat olla toisten suosikkeja ja niitä tilataan paljonkin, mutta toisia ne ärsyttävät kovasti. Kun inhokkiäänestys ja ostokäyttäytyminen ovat ristiriidassa, tekisin ratkaisuja ennemmin ostokäyttäytymisen perusteella.

Minusta on yritykselle eduksi, että valikoimissa on tuotteita, jotka herättävät huomion ja jäävät mieleen, vaikka kaikki eivät niistä tykkäisikään. Riittää, että tarpeeksi suuri osa tykkää ja tilaa. Jos yrittää miellyttää kaikkia, ei tule miellyttäneeksi ketään.

-Venla

Susanna kirjoitti...

Laitan palkintosi tämän päivän postissa. :)

Susanna kirjoitti...

Minullekin kuplavolkkari on erityisen rakas auto. Ensimmäinen autoni oli kupla, sen nimi oli Katri. Katrin kanssa minä opettelin ajamaan, ajoin inssinkin sillä. Herra insinööri ei meinannut saada itseään mahtumaan kyytiin, oli aika pitkä mies. Katrin kanssa ajelin monta vuotta, ja opiskelupaikalle Raaheen kuskasin sen katolla jopa sohvan! Aika helposti tule kyynel silmään, kun Katria muistelen.

Susanna kirjoitti...

Nimenomaan noin se juuri on. Mietinkin sitä, että esimerkiksi omppukuosia voisi hiukan muuttaa, mutta pitää sen silti valikoimissa.

KahviKaneli kirjoitti...

No, vastaukset kyllä yllättää; no, silmälasit oli ihan odotettu, muta että kissa tuossa listalla vähän ihmetyttää : ilmeisesti kissa-ihmiset ei osta näitä rättejä :O)
Tai kissa-ihmiset eivät ainakaan äänestäneet tällä kertaa :)

PS: Sitä koira- rättiä edelleen odotellessa,,,

Susanna kirjoitti...

Kissaihmiset ostavat kyllä. Kissa on yksi parhaiten myyvistä printeistäni. Mutta ilmeisesti muut ihmiset eivät sitten tykkää kissarätistä ollenkaan.

Voi kun osaisin sen koira-aiheen toteuttaa! Pitänee jälleen kerran yrittää. :)

simu kirjoitti...

Oih, kyllähän koirakin pitaa saada. Täällä odotellaan innokkaana.

mustakissa kirjoitti...

Onnea voittajalle

Susanna kirjoitti...

Älä innostu vielä. Se on ollut minulle vähän mission impossible. Koirissa on jotain mahdottoman vaikeaa, kun niitä on niin erimuotoisia ja -näköisiä.