tiistai 18. joulukuuta 2012

Salaisia puuhia


Työhuoneeni on muuttunut nyt joulupukin pajaksi. Tekeillä on Sulon ideoima lahja, jota nikkaroimme yhteisvoimin. Haluaisin jo malttamattomana esitellä sitä, mutta en tohdi, jotta lahjan saaja ei saisi vihiä siitä liian aikaisin.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Niinpä,saajat voivat hyvinkin käydä urkkimassa :D Siksi en omassa blogissa ole mitään voinut esitellä vaikka mieli olisi tehnyt,tiedän,että isäntä ja lapset käyvät blogissani.Tekemästäni keppihepasta olen itse niin innoissani ja toivon kovasti nuorimmaisenkin siittä pitävän .

Liiolii kirjoitti...

Kauniita nauhoja. Tulee mieleen lapinpukujen nauhat jotenkin.

Saila kirjoitti...

No ei tosiaan uskalla paljastaa, jos joku agentti kävisi vakoilemassa blogiasi!
Näytä siten joulun jälkeen...

Noora kirjoitti...

Minun blogini on vielä sen verran uusi, enkä lähipiirille ole sitä mainostanut kovinkan paljoa, luotan toistaiseksi siihen, ettei sitä käydä urkkimassa, joten jotakin pieniä paljastuksia olen uskaltanut laittaa... Tosin tekemäni lahjat ovat olleet suurin osa jo useamman kuukauden paketeissa, joten blogiin asti ne eivät ole ehtineet. Miten niin muka ajoissa..? Lahjatehdas pyörii koko vuoden ympäri ;)

Jaana/Hattaralandia kirjoitti...

Yhdessä nikkarointi kuulostaa ihanalta!
Minullakin on blogissa joulun jälkeen luvassa lahjapaljastuksia. Eihän siellä voi nyt mitään esitellä, kun superuteliaat siskot käyvät vakoilemassa. :)