tiistai 25. joulukuuta 2012

Apua! Vasta joulupäivä ja suklaat on jo loppu!12 kommenttia:

Marjaana kirjoitti...

Voi, jos pystyisin, niin teleporttaisin sulle lisää, meillä on ihan liikaa. Sekä omatekoisia että ostettija. Jäävät nimittäin kaikki mun lanteille, kun on niin hirvittävän huono itsekuri ;-)

Oikein mukavia joulunpyhiä!

Saila kirjoitti...

Haha! Mäkin ajattelin, että laitan paketissa tulemaan, mutta ehdin jo antaa kaikki lahjaksi saamani suklaat eteenpäin (en juuri välitä niistä, joku muu välittää enemmän eikä ne sitten jää kaappiin homehtumaan).
Kai teillä on muuta syötävää, ettei iske pula-aika?
Mukavaa jatkojoulua!

Eliisa kirjoitti...

Juu, jos olis joku aikaportti, niin suklaata ropisis sulle vaikka kuinka. Täälläkin sitä riittää, mies vielä aamulla kysyi, että olikos tuolla yläkaapissa suklaata, minä siihen että ei kai. Ja kun kaapinoven aukaisin, niin siellähän oli kolme konvehtirasiaa. Sepelvaltimoparat :) Oikein ukavaa joulun aikaa sinulle Susanna - ja Sulolle myös!

Soletuuli kirjoitti...

Voi reppanaa ...
täältäkin sitä löytyy.
Lähetän täältä telepaattisesti - avaa suusi, tunnetko maun ?

Rouva Kukko kirjoitti...

Kaapissa pitää aina olla taloussuklaata leivontaan, vaikkei leipoiskaan. Sitä on sitten hyvä napsia suuhunsa pahimman suklaahimon iskiessä. Eihän se sua tietenkään nyt lohduta. Tunnen sympatiaa suurta.

Susanna kirjoitti...

Ei meillä kyllä säilyisi edes leivontasuklaa leivontaa varten, jos minä vaan tietäisin, että sellaista kaapissa olisi! :-D

Pellavasydämen Mervi kirjoitti...

Meillä ei myöskään ole koskaan liikaa/tarpeeksi suklaata. Siihen on jo muu perhe tottunut, että minä löydän suklaat vaikka mistä piilosta. Miehen ei enää tarvitse niitä piilottaa sukkien/vaatteidensa joukkoon, koska sen piilon olen jo löytänyt. Leivontasuklaat ei säily. Ei ymmärrä ihminen omaa parastaan, ei...

Rinotinto kirjoitti...

Tuo kuohuva kuusenkerkkäjuoma on NIIN hyvää...!!!! Olen ostanut sitä Posiolta. Mutta onneksi teillä oli niin vähän suklaata etä loppui jo :)

Karkkis kirjoitti...

Haha, onpa karu kohtalo teillä! :) Mutta ainakin kauniita jouluisia kuvia olet ottanut, vaikka suklaanhimo vaivaisikin.

Susanna kirjoitti...

Karu on kyllä tämä kohtalo. Yleensä konvehtirasioita on tullut paketeista, emmekä hoksanneet nyt ostaa itse kuin yhden rasian. Mutta ei niitä sukalaita tullutkaan paketeista! Ensi jouluna viisaampina sitten.

Muuta syömistä on kyllä runsaasti, mutta eihän se ole sama... ei ollenkaan.

Anonyymi kirjoitti...

Hei vie KALENTERIT johonkin kirpputorille, ota ilmaiseksi laatikkooon. Kyllä silloin pääset niistä helpolla eroon...(joku onnellinen ei tarvitse ostaa esim. opiskelijat )

Susanna kirjoitti...

Tosi hyvä idea! Kiitos!