keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Mikäs tonttu...?


Minähän se tupsahdin esiin tämän päivän kalenteriluukusta Suomen käsityöyrittäjien joulukalenterissa.  Siellä voitte käydä luukkuja availemassa myös te, jotka ette ole facebook-orjuudessa, sillä sivu on julkinen. Katselkaa samalla myös muut ihanat ihmiset, joita tähän mennessä on esitelty.

Nythän vielä ehtii hyvin tilata tiskirättejä joululahjoiksi. Minä alan joululomailla sunnuntaista alkaen, mutta lähetän maksetut tilaukset vielä ensi maanantaina.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva värikäs jotenkin "tyytyväinen" kuva.

Minulla on nyt niin paljon rättejä varastossa, että en tilaa, mutta keväällä luultavasti taas. Rakastan näitä rättejä erityisesti, koska ne kuivaavat kuivanakin.

Vakkarilukija

Susanna kirjoitti...

Minusta tuntuu, että blogin lukijat ylipäätään jo ovat hukkumaisillaan riepuihin! Niin paljon niitä on nyt joulun alla mennyt kaupaksi. :D

AnnaW kirjoitti...

Ihana kuva :) Mullakin on jo joulurätit kotona mutta paketoida ne vielä pitäis! Sun rättien lisäksi paketeissa tänä jouluna omia käsitöitä ja tietysti oman puutarhan omenoista tehtyjä herkkuja talviomenoista, marmeladiin ja siideriin :)

Kivaa joululomaa!

Saila kirjoitti...

Kiva kuva, värikäs (yllätys!)
Mukavaa joululomaa!

Anonyymi kirjoitti...

Jopa löysin ihanan blogin :) ja miten mainio idea tuossa kalenterissa!

Susanna kirjoitti...

Kalenterin ideoi PaaPiin Anniina. Minä innostuin tosi paljon tuosta, kun se ei ole suoraan kaupallinen, niinkuin yritysten kalenterit monesti tuppaavat olemaan. Tässä on muutakin sisältöä, kuin mainokset.

Susanna kirjoitti...

Voi, kuulostaa hyvältä!

Tiina kirjoitti...

<3 Voisitko ottaa mut tuonne johonkin nurkkaan vaan istumaan. Tarvisin väriterapiaa ja olemista - mun kans ei tarvis puhua ollenkaan.

Rouva Kukko kirjoitti...

Hieno luukku sulla, ihan kahdella merkityksellä ;D

Susanna kirjoitti...

Joo, saat tulla silloin kuin minä en ole siellä. Olisin ihan kipsissä, jos joku istuisi hiljaa nurkassa, kun yritän tehdä töitä! :D