maanantai 16. tammikuuta 2012

Tyhjenevä puoti

Nyt kun olen päättänyt supistaa Työhuoneen tuotevalikoiman pelkkiin bambutiskirätteihin, ei ole enää mitään järkeä pitää työhuoneella avoimia ovia. Alennusmyynnin ansiosta hyllyt tyhjenevät vauhdilla. Ihana puotini on pian muisto vain.

Ja kun myyntihyllyjä ei enää tarvita, olen jälleen lähtöpisteessä. Kun hyllyistä tulee taas varastohyllyjä, niihin on ihan pakko hankkia jotkut yhdenmukaiset säilytyslaatikot. Mutten hyllyistä tulee taas sellainen sekalainen ryönäröykkiö kuin ne vielä viime keväänä olivat.

Kolmas kerros-blogissa pisti silmääni jotain ihanaa! Jospa yrittäisin ottaa mallia rullaverholaatikoista!

Työhuonetta siivotessani olen saanut myös Verkkopuotiin päivitettyä muutaman sellaisen tuotteen, joita olen tähän saakka myynyt vain työhuonepuodissani.

6 kommenttia:

Liisa T. kirjoitti...

Hmm... Vähän jopa haikea olo tulee, kun seuraa tätä muutosprosessia! (Täällä kato vahvasti hengessä mukana! ;) ) Uskon kuitenkin että sulla on jo pää täynnä uusia visioita ja hommat lähtee uuteen nousuun, vaikka nyt tavallaan ootkin ikään kuin lähtöpisteessä.

Susanna kirjoitti...

Itse asiassa minullakin on vähän haikea olo. Mutta taidan kirjoittaa aiheesta erillisen postauksen.

Tiina kirjoitti...

Nyt sulle jää aikaa muille käsitöille. :) Jäikö sulle muuten sitä harmaata sarkaa sohvan ja nojatuolin verhoilun jälkeen? Voisiko siitä kehitellä laatikoita?

Susanna kirjoitti...

Niin jää! Minä olen jo ostanut Tiimarista halpoja fleecepeittoja, joista aion ommella itselleni ihanan olomekon koti-iltoja varten!

En taida raaskia sitä sarkaa tuhlata laatikoihin, vaikka sitä onkin vielä melkein kokonainen pakka jäljellä. Se on niin kallisarvoista, kun sitä ei ihan noin vaan enää haeta kaupata lisää.

Nonna kirjoitti...

Oih, multa mennyt ohi tämä suuri päätös. Tsemppiä muutokseen!

Norppa kirjoitti...

Muutos antaa tilaa ja mahdollistaa sitten uusien hienojen asioiden elämään tulemisen! Iloa ja tsemppiä!