lauantai 14. tammikuuta 2012

Bambutiskirätti lempeään lastenhoitoon


Bambuiset tiskirätithän sopivat tosi moneen muuhunkin hommaan kuin tiskipöydän pyyhkimiseen. Minulla itselläni on riepu aina mukana (käsi)laukussa, minne sitten vain menenkin. Olen melko altis nenäverenvuodoille ja siihen hätään bamburätti on kaikkein paras "nenäliina". Ja hyvin siihen pyyhkäisee nuhaisenkin nenän, kun reissunpäällä ollaan. Tai eväspullosta kaatuneet mehut auton lattialta. Tai ihan mitä vaan.

Omille tuotteille on kovin vaikeaa keksiä myyntipuheita, ja silloin onkin todella ilahduttavaa törmätä kauniisiin sanoihin jonkun toisen kirjoittamina. Pilvitehtaamon Ti on kertonut blogissaan bamburättien sopivuudesta lastenhoitoon. Lue täältä, kliks.

Kiitos, Ti!

Riepuvarasto Työhuoneella on taas kerran päässyt onnettoman vähiin, mutta lisää on valmistumassa.

8 kommenttia:

 1. :) Hih. En kai mää nyt niin hyvää puhetta oo tehny? Lapsiperheryntäys shoppiin? Viikonlopuksi töitä? ;D

  Silittelen ja kuosittelen rätin nätisti kuivumaan joka pikkulikan syöttökerran jälkeen. On se niin nätti. Rätti siis. :)

  VastaaPoista
 2. Pienimuotoista ryntäystä on kyllä ollut havaittavissa sen kirjoituksesi jälkeen! Viime aikoina eniten olen myynyt alennushintaisia tuotteita, mutta yhtäkkiä on taas rieputilauksia tullut enemmän.

  Ja onhan se ihan eri asia, että joku satunnainen asiakas sanoo, ettei rätti haise, kuin se, että minä, tuotteen valmistaja, sanon, ettei rätti haise. Varsinkin nyt, kun bambukankaita on tutkijoiden toimesta vähän julkisuudessa mollattu.

  Ja hei, on se pikkulikkakin takuulla nätti. Nätti ku tiskirätti, sanoi aina meidän äiti muinoin. :-)

  VastaaPoista
 3. Hmmm... "nätti ku tiskirätti".... otanpa sloganiksi.

  VastaaPoista
 4. Siinäpä hyvä lausahdus äidiltä! :)

  VastaaPoista
 5. Bambu on todella paras!!! Meillä ei käytetä mitään muuta keittiössä. Lastenhoitoon se ei vielä ole tässä muodossa kerinnyt.

  VastaaPoista
 6. Bambuhan on paras niin monessa jutussa! Minä en enää muuta voi öisin pitääkään, kuin bambuyöpaitoja. Ja bambupaitoja käytän melkein päivittäin.

  VastaaPoista
 7. Täytyy nyt kertoa asiakkaan terveisiä että bamburätti on ollut loistava pesulappuna herkkäihoiselle erityislapselle joka on erittäin vaativa materiaalien suhteen, myös vanhusten hoidon ihmisiltä tuli kommenttia että käypi esim ruokailun yhteydessä "lautasliinaksi" ja olisi kuulemma ihan mahtava jos saisi isompanakin...paljon positiivista palautetta!! :)

  VastaaPoista
 8. Kiva saada tällaista palautetta! Ihanaa, että riepuihin ollaan tyytyväisiä!

  Isompia ei valitettavasti ole näillä näkymin tulossa.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.