torstai 18. elokuuta 2011

Liian väsynyt jaarittelemaan


Purkajan paras apulainen.

Syy alaslaskettuun kattoon.

Meillä on remontti menossa, älkää antako sen häiritä.

Elämän kerrostumia.

Laskutoimituksia vuosikymmenten takaa.

Hommikaveri.

Kahden päivän työn tulos. Huomenna avataan lattia.

7 kommenttia:

 1. Niin ne hommat vain laajenee...mut onneksi hirret näyttää ihan kuivilta...
  Meilläkin kuistin tolppien vaihtaminen taitaa poikia keittiölaajennulsen,(kats.kuvat)et silleen:)

  VastaaPoista
 2. Yllä olevaa komppaan, eli se kaikkein päällimmäisin kerros kylppärissä on olut se surkein ja päästänyt vettä välin, mutt se muovitapetti välissä ehkä on hirret sittenkin pitänyt kuivana. Hyvä juttu. :)

  VastaaPoista
 3. Kuivalta näyttää, hyvä. Melkoinen sähköhässäkkä, jee jee. Toivottavasti ei lattian alta tule lisää ylläreitä. Hyvin menee!

  VastaaPoista
 4. Kaikki tosiaan näyttää ihan kuivalta ja hyvältä ja väkisinkin tulee mieleen, että olenko tehnyt turhaa työtä. Luulen, että se päällimmäinen kerros on kuitenkin pitänyt vedet ihan hyvin, ja ne homeet ovat muhineet siellä vanhassa muovissa ihan muuten vaan. Eihän siihen tarvita kuin yksi pieni itiö, joka sitten kehittää kavereita itselleen suotuisissa olosuhteissa.

  Nyt kun sain Sulon kotiin, avaamme lattian ennenkuin hän taas lähtee töihin. Lattiavaneri on niin jyhkeä, etten varmaankaan yksin siitä selviä.

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä!!!
  Meillä on yhtä pikku vessaa lukuunottamatta paikat revitty auki ja remppa menossa, tutun näköistä siis :). Joskin meidän onneksi asumme velä eri talossa, mut remontin keskelle tullaa näillä näkymin muuttamaan...

  VastaaPoista
 6. Blogiasia on aivan ihana käydä lueskelemassa, toivottavasti kosteusvahingot ei ulotu tämän pidemmälle. On kyllä niin hyvän ja kuivan näköistä hirsiseinää että hyvälle näyttää. Tsempiä teille sinne rempan keskelle. Mielenkiinnolla täällä edistymistä seurataan. :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.