torstai 4. marraskuuta 2010

Sadepäivän suunnitelmia


Vaikka kaikki pakkokiireelliset sisustus- ja remonttihommat ovatkin nyt hyvällä mallilla, en pysty jarruttamaan mieleni juoksentelua. Olohuone on yksi sellainen asia, jonka kanssa kuitenkin on pakko jarrutella, jotta Sulolla ei menisi hermot minun kanssani. Olen luvannut odottaa kesään asti, ennenkuin ryhdyn repimään seiniä auki.

Olkkarissa on kauhistuttavalla krumppupintaisella tapetilla peitetyt lastulevyseinät. Kun puhkaisimme aukon olohuoneen ja toimiston välille, kävi ilmi, että lastulevyn alla on lasivillaa ja lasivillan alla oikein hyväkuntoinen vanha pinkopahviseinä. Ja mikä parasta: aivan ihana tapetti!

Laitoin palan tapettia kehyksiin. Katselin tapettitalon verkkosivuja, ja mietin, voisiko kyseessä olla tapetti, jota nykyään myös on saatavilla: Teoreema. Jos tuo tapetti on Teoreemaa, se on peräisin 50-luvulta.

Minä en ole saanut tästä huoneesta mitään otetta, enkä oikein ole tiennyt, mitä sille pitäisi tehdä. Sulo mietti, että voisivatko ne seinät sitten joskus ollakin tuollaiset. No toki! Niinpä se asia ratkesi. Olohuone haluaa selvästi olla sellainen vihreä kaunotar, kuin se joskus ennen on ollut.

Olisipa pian kesä!

1 kommentti:

  1. Todella, olisipa kesä ja pidemmät päivät.
    Kaunis tapetti, toivon vain, että sitä on koko huoneen alalla. Joskus tapettia on laitettu vain yhteen paikkaan, tai toisessa kohdassa onkin erilainen eristys siinä päällä, jota ei saakaan pois niin että tapetti pysyisi ehjänä. Mutta sen näkee sitten ja palakin vanhaa on arvokas.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.