tiistai 16. marraskuuta 2010

Joulumyyntiin


Taannoisen kuosikyselyn vastauksissa kissoja toivottiin kaikkein eniten seuraavan bambutiskirätin kuvaksi. No, niitä on nyt tulossa. En itse ole ihan täysin tyytyväinen kuosiin kokonaisuutena, vaikka tuosta kissahahmosta tykkäänkin. Lisäksi on tulossa Herttainen omena, joka sopii lahjaksi vaikka isoäidille.

Minua pelotti ihan kauheasti ruveta painamaan kangasta työhuoneen lattialla, sillä se on todella muhkurainen. Levitin lattialle neljä kerrosta armeijan vahvaa sarkaa, jotta lautalattia hieman tasoittuisi. Olisi ollut vihoviimeinen riesa, jos lattia olisi osoittautunut liian krumppuiseksi ja se olisi pitänytkin hioa - juuri kun se saatiin maalattua. Painaminen kuitenkin onnistui, ja sain huokaista helpotuksesta.

Toinenkin uusi työhön liittyvä juttu ilahduttaa minua. Teetin rievuille vyötteet ihan oikeassa offsetpainossa. On niin paljon parempi meininki myydä rättejä nyt, kun ei tarvitse enää itse tulostaa mustesuihkutulostimella vyötteitä, joiden "painojälki" leviää vähäisessäkin kosteudessa. Erityisesti ulkosalla tapahtuvissa myyntitilaisuuksissa entiset vyötteet ovat sateisella kelillä olleet varsin noloja.

Lisäksi olen vielä pystynyt kehittämään työskentelytapojani jonkin verran, ja koko rätinvalmistusprosessi on nyt hitusen tehokkaampaa. Silti kiire tuntuu niskassa, koska ensimmäiset joulumyyjäiset ovat jo alle kahden viikon päässä. Nämä lähipäivät kuluvat kissoja ja omenoita painaessa.

8 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

Hienoja! Ja tää isoäiti tykkää kyllä tuosta punavalkoisesta kissa-kuosista :)
tuksu

Saila kirjoitti...

Joulumyyjäisten alla on aina ihan kamalaa, vaikka tänä vuonna en taida ehtiä yksillekään (no, en taida siksikään kun paikan varaaminen vain jäi muiden asioiden jalkoihin). Tsemppiä!
Ihana rättirivistö! Nuo kissat on vähän surumielisiä... vaiko ihmetteleviä?

sanna kirjoitti...

Tuleeko kauppaan tai tänne blogiin etukäteen näkyville minne joulumyyjäisiin tuotteitasi pääsee hypistelemään paikan päälle?

Kati kirjoitti...

Mä olen sit ehkä mummo, mutta tuo herttainen sydän on kyllä mun mielestäni ihan kuningasidea visuaalisesti. :D Tosi kaunis kuosi.

Valbu kirjoitti...

En löytänyt rättäjä, missä on tuo hauska kissakuosi nettikaupastasi. Onko niitä mahdollista tilata netin kautta? Löysin kyllä lohdutukseksi muita juttuja, mitkä oli pakko tilata. Todella hyvät nettisivut ja kivoja tuotteita, onneksi löysin tämän sivun :)

Susanna kirjoitti...

Valbu, kissoja tulee myyntiin vasta myöhemmin. Olen juuri ryhtynyt niitä painamaan. Kivaa kuitenkin, että löysit puodista jotain muuta mieleistäsi!

Kati, mummeli taidan olla minä itsekin. :-)

Sanna, kyllä mainitsen aina tulevista myyntitapahtumista etukäteen sekä täällä blogissa, että verkkopuodin sivulla ja vielä Facebookissakin.

Saila, minäkin taidan mennä vain kahteen tapahtumaan. Kissat ovat minun ajatuksissani ihmetteleviä, mutta parasta on, jos jokainen kuvittelee niille ihan oman tarinansa.

Tuksu, mukava kuulla, että isoäidit tykkäävät myös kissoista! :-)

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Tuleeko kissoja myyntiin vielä ennen joulua?
-satu t

Susanna kirjoitti...

Tulee. Heti, kun valmistuvat, niin ilmoittelen täällä. Mutta ennen jouluukuta ei ainakaan, sen tarkemmin en tohdi nyt luvata.