keskiviikko 25. elokuuta 2010

Vaihtelua puurtamiseen

Viimeisen puolentoista viikon aikana minä olen painanut sellaiset määrät kankaita varastoon, että siitä on ollut työn ilo kaukana. Näissä tiloissa työnteon ja asumisen yhdistäminen ei ole ollenkaan hauskaa. Kun yhdistetyssä olohuone-toimisto-työhuoneessa on aika ryhtyä kankaanpainoon, pitää ensin raahata suuri osa huonekaluista makuuhuoneeseen. Kun kerran on painovehkeet saanut levitettyä lattioille, niitä ei heti viitsi pois kerätä. Niinpä olen elellyt puikkelehtien kaiken roinan joukossa.Sulo onneksi oli viikon ajan reissussa, joten hänen ei tarvinnut sietää kaaosta. Nyt kankaita onneksi on sen verran, että seuraavan kerran aion kaivaa seulani esille vasta uudessa asemakodissa, kun hulppeat työtilani on remontoitu.Kankaanpainon lomassa olen virkistänyt itseäni askartelemalla heijastimia syksyä varten.

4 kommenttia:

 1. Onpas ollu urakka
  Mutta onpas nyt sitten puurtamisen tuloksena hieman varastoa valmiina!
  ;)
  ♥Heijastimet näyttää todella mukavalta♥

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköisiä heijastimia! Ja nuo varmaan täyttää heijastinvaatimuksetkin kun heijastinpinta-alaa on reilusti? onko niitä myynnissä? Kyselyikä.

  VastaaPoista
 3. Ihania heijastimia, reissupeittoja, vaikka mitä taas! Rouva on niin aikaansaava, että hitaampi hämäläinen tässä ei oikein pysy perässä.
  JA KIITOS TUNNUSTUKSESTA!

  VastaaPoista
 4. Kiittikiitti.

  Saila: musta itsestäni tuntuu vaan aina, etten saa mitään aikaan!

  Inkeroinen: myynnissä ovat.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.