maanantai 16. elokuuta 2010

AallonpohjiaTulipa koettua sellainenkin myyntitapahtuma, että kotiin tulin kyynelsilmin. Kai se on yrittäjänä vaan yritettävä kovettaa omaakin nahkaansa ja ymmärtää, että aina ei mene ihan putkeen. Vain kokeilemalla oppii, mihin tapahtumiin kannattaa mennä ja mitkä on parasta jättää väliin.

Ostin eräältä venäläiseltä myyjältä puuhelmistä tehdyn, käsinmaalatun sammakon. Sen hinta oli 2 euroa, ja periaatteessa en haluaisi kannustaa ketään myymään mitään tuotteitaan tuollaisilla polkuhinnoilla. Ostin sammakon silti, koska minulla on outo, vastustamaton viha-kauhu-suhde sammakoihin. Nyt Saku istuu tietokoneen kulmalla muistuttamassa minua siitä, että yrittäjän elämä on riskinottoa ja joskus tulee tehtyä virhearviointeja.Tapahtumana Pietarilaiset markkinat olivat kuitenkin oikein kiva kokemus, erityisesti tykkäsin musiikkiesityksistä ja naapuripöydän pirteästä Natalia-rouvasta.

9 kommenttia:

 1. Voi ei, harmi. Niin todellisuutta kumminkin. Joskus tuntee olevansa ihan oikeassa paikassa oikeaan aikaan, joskus taas menee ihan mönkään. Älä vaan lannistu.
  ps. yritin tehdä sohvatyyny-keittiöpyyhetilauksen (muutama päivä sitten) mutta jotenkin se tökki sisäänkirjautumisessa. Ehkäpä olisi pitänyt kirjautua uutena asiakkaana? No, yritän uudestaan. Onko sinulla turkooseja keittiöyyhkeitä? Niitä ei ollut kaupan "hyllyllä", ainoastaan kuvassa.

  VastaaPoista
 2. virtuaalihalaukset täältä myös. sun markkinat on selkeesti muualla.

  mä havittelen yhtä bambuista tiskirättiä mutta en viitsisi maksaa postikuluja nelinkertaisena.. ;)

  VastaaPoista
 3. En lannistu... pää pystyssä kohti uusia nöyryytyksiä! :-)

  Saila, sisäänkirjautumista ei tarvita ollenkaan. Teet vaan tilauksen, kauppa kyselee nimi- ja osoitetiedot. Jos on ongelmia, niin sähköpostillakin voi tilata.

  Unikuu, eilen juuri tein verkkopuotiin uudistuksen, ja nyt kaikissa tuotteissa on postikulut jo laskettu hintaan mukaan. Eli ei tule enää toimituskuluja tilauksiin. Yhden rätin tilaaminen pysyy ihan kohtuuhinnoissa.

  VastaaPoista
 4. Mitämitä? Eikö siellä ollut ihmisiä, vai mikä siellä meni mönkään? Jos tuolla ei käynyt kauppa, ni eipä kannata siitä murehtia, ihan varmasti jossain muualla on parempi meininki!
  Tsemppiä!

  VastaaPoista
 5. Voi kuinka ikävä kuulla.. mutta älä tosiaan ihmeessä lannistu! Ylä ja alamäkiä tulee varmasti :) Terkuin: Tyytyväinen maatuska tiskirätin heiluttelija

  VastaaPoista
 6. Noora, ihmisiä oli kyllä paljon, mutta kiinnostus tuotteisiini puuttui. Taisi olla kohderyhmäni tällä kertaa jossain muualla.

  Lapinka, mukavaa kuulla että olet riepuun tyytyväinen!

  Saila, unohdin vastata kysymykseesi! Turkoosit keittiöpyyhkeet ovat tyystin loppu. Yritän saada uuden pyyhesatsin valmiiksi viimeistään syyskuun aikana. Painaminen on jo käynnissä.

  VastaaPoista
 7. Tsemppiä :) Vika ei ole ainakaan tuotteissasi :)

  VastaaPoista
 8. Tsemppausta täältäkin!
  Aina ei voi voittaa,mutta joka kerrasta voi oppia jotain...tiiä sitten lohduttaako tuo mutta tarkoituksena oli ilahduttaa ja toivoa loppuvuodelle vaan hyviä menoja!
  Oletko Treen Kädentaitomessuille tulossa?

  VastaaPoista
 9. Kiitos kauheasti tsemppaajille!

  Kädentaitomessuille en taida uskaltaa. Paikkamaksut ovat huikeat, ja kävijät suurimmaksi osaksi käsityöharrastajia, jotka tulevat imemään ideoita, eivätkä ostamaan.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.