sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

Ulos kaapista, osa 4

Alan ymmärtää lomailun riemun, vaikka ensimmäinen lomapäiväni menikin eroahdistuskiukuttelun (Joku muu ajaa siellä Minun Vitolla! Minähän menetän kykyni kipittää 1800 porrasta ylös ja alas! En halua olla lomalla, haluan takaisin töihin!) merkeissä. Toinen päivä kului kyläilemässä, mutta tänä aamuna aloin saman tien herättyäni askarrella. Minullahan on lupa askarrella vaikka kaksi viikkoa kokonaan! Ei mitään velvollisuuksia! Saatan myös ommella hupparin ja mekon, saatan siivota koko kodin, koska lupaavat tietysti sadetta! Saatan lukea kirjoja, katsella koko kauden Orange Is The New Blackiä! Ja ihan ilman huonoa omaatuntoa. Pohtimatta, mistä tulee rahaa, jos minä vaan leikin!

Niinpä tämän mahtavan aamun kuluessa Geordien huone valmistui alusta loppuun asti.


Geordie on Kreikan lahja kaikille maailman naisille. Ruotsalaiselta isältään perimänsä siniset silmät tuovat Geordien eteläeurooppalaiseen charmiin vivahteen eksotiikkaa, joka vetoaa keneen tahansa. Naiset ovat sulaa vahaa Geordien edessä; myös ne fiksuimmat, jotka eivät ikinä olisi uskonneet lankeavansa casanovien pauloihin. Mutta Geordie on maineensa arvoinen. Hänen vuoteessaan nainen on kuningatar.
Tai naiset. Mitä enemmän, sitä parempi. Tottakai Geordiella on erityinen heikkous vaaleaan, sinisilmäiseen, pohjoismaalaiseen tyyppiin, mutta kun kyse on naisista, Geordie osaa olla olematta ronkeli. Jokainen nainen ansaitsee kuningattaren kohtelun.


Siksi Geordien huone onkin kuin köyhän miehen Versailles kullitettuine huonekaluineen ja kuninkaansinisine seinineen. Geordiella on aina odottamassa shampanja jäissä ja tuore punainen ruusu sille naislajin edustajalle, joka kulloinkin sattuu saamaan kutsun tähän nautintojen keitaaseen.

Kuten kuvista huomaatte, Geordien huone ei olekaan yksityiskohtien ilotulitusta. Siellä on tarkoin harkittuja esineitä, mutta ei mitään ylimääräistä. Se antaa vain komeat puitteet sille tärkeimmälle: rakkaudelle, kuten Geordie kyseistä toimintaa nimittää. Seinillä on pari taulua, jotka esittävät Geordien lempijumalia Kreikan mytologiasta. Toisessa on kuvattu häräksi muuttunut Jupiter, joka vie mukanaan Europan ja toisessa taulussa rakkauden nuoliaan ampuu tietysti Eros. Koska täällä mikään ei ole turhaa, ei tietenkään ole sattumaa, että vaatekaapin ovissa on peilit. Kaapin sijaintikin on tarkkaan harkittu.Tämän huoneen ylellisestä ilmeestä on kiittäminen Jarkko Valteeta, jonka koti esiteltiin jossakin lehdessä vuosituhannen alkupuolella. "Köyhän miehen Versailles" oli hänen makuuhuoneensa, josta nyt varastin sini-kultaisen värimaailman. Minun ei ole mitenkään helppoa luoda dioraamoja, jotka eivät ole omaa tyyliäni, ja silloin on hyvä, jos jostain oman mielen perukoilta löytyy jokin inspiraation lähde. Yleisesti ottaen nukketarinani ovat tulvillaan viittauksia oikeaan elämään, menneisiin kokemuksiini, asiohin, joihin olen törmännyt ja ihmisiin, joita olen tuntenut.

Tässä viimeisessä kuvassa esiintyvä neitokainen on ystäväni tekemä taideteos, joka nyt löysi paikkansa nukkemaailmastani.Lopuksi pitää vielä näyttää teille saunan upouusi kiuas, joka valmistui viime viikolla.

Geordie ei ole koskaan oppinut ymmärtämään saunan viehätystä. "Kuinka voikin alastomuus muuttua niin epäeroottiseksi," hän ihmettelee ja jättää saunomisen muille.


1 kommentti:

  1. No vau! Melkosen komeeta! Tosi hienosti tehty sekä huoneet että tarina :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.