tiistai 6. lokakuuta 2015

Mitä hittoa minä taas olen touhuamassa?


Susannan Työhuone esittää uuden jakson sarjoista "No kun hyvä tarjous" ja "Toimitaan ennenkuin ajatellaan". Olen menossa ensi viikonloppuna taas messuille. Häämessuille! Voi ähky.Mitä hittoa, olen kysynyt itseltäni varmasti viisikymmentä kertaa näiden kahden viimeisen viikon aikana, kun olen tuota häätapahtumaa suunnitellut. Mitä ihmettä minä teen häämessuilla Riepukioskini kanssa?! En oikein kykene edes kirjoittamaan tätä postausta, saati mainostamaan asiaa Facebookissa, kun minua jotenkin nolottaa. Ei pitäisi nolottaa, vaan olla ylpeä tuotteestaan ja tuoda se pystypäin mihin tahansa tapahtumaan, jossa vaan on ihmisiä. Sillä jokainen ihminen tarvitsee tiskirättiä jossain vaiheessa elämäänsä. Myös ne, jotka ovat menossa naimisiin.Ja ne, joilla on varaa ja tahtoa panostaa häihinsä, haluavat ehkä myös panostaa hääkarkkiin, niinhän? Yritän tarjoilla messuilla ajatusta siitä, että hääkarkin ei tarvitsisi olla karkki. Tai tuoksukynttilä, joka aiheuttaa päänsärkyä hajuallergiselle häävieraalle. Karkit ovat hetkellinen ilo ja muutenkin siellä juhlassa on tarjolla kaikkea hyvää syötävää. Niiden askarteleminenkin on aika työlästä. Siksi Riepukiskalla on tyrkyllä valmiiksi askarreltu vaihtoehto, jota ei nielaista yhdessä sekunnissa, vaan joka pysyy kivana ja ennenkaikkea hyödyllisenä muistona vuosien ajan.


Voi ähky.

Kuulostaako tämä teistä yhtä idioottimaiselta kuin minusta?


47 kommenttia:

 1. Mihinkään muuhun kantaa ottamatta, mä haluun tuollaisen valkoisen pitsiliinan ehdottomasti, vaikka tiedän, että valkoinen väri ei meillä "toimi" ja riepuvarasto on vähintäänkin riittävä. Todella kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä on tehty nyt muutama malliksi tuonne tapahtumaan, eivät ole myynnissä. Laitan niitä sitten ennen joulua jonain viikonloppuna tyrkylle spesiaalierien joukossa.

   Poista
 2. Paras hääidea mitä ikinä olen kuullut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit, että sä olet kuullut huonoja hääideoita! :D

   Poista
  2. Mä en oikein kuulu kohderyhmään varmaankaan :D

   Poista
  3. No esim joku painava, hajustettu tai sellanen, jota vain "kohderyhmä" käyttää. Tota nyt voi käyttää kuka vaan, samahan se nyt on, mihin sitä käyttää, mutta pyyhkimiseen, kuivaamiseen jne.
   Jos vaikka tosiaan laitta ihmisille "Koska toivomme, että vuodatat monta ilon kyyneltä meidän häissämme, annamme sinulle siihen suomalaista desing-käsityötä!" tms. Jos olis sillon joskus ollu vaihtoehtona, tää olis kyllä ollu SELKEE vaihtoehto. :)

   Poista
 3. Ei vaikuta idioottimaiselta. En olisi ollenkaan pannut pahakseni, jos olisin aikoinaan saanut häälahjaksi pinon tiskirättejä. Tai että saisin häistä sellaisen mukaani. Hami, kun ei ole häitä tiedossa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en panisi pahakseni. Voittaa tuoksukynttilän mennen tullen.

   Poista
 4. No itseasiassa mielestäni idea on tosi tosi kiva ja toteutus hieno. Ainoa vaan, mitä mietin on, että ovatko hääihmiset niin kaavoihinsa kangistuneita, että tiskiriepu hääkarkkina on nou nou? Toivotaan, ettei!! Tuotehan olisi mitä mainion semmoisiin DIY-henkisiin häihin, ainoa vaan, onko se sille kohderyhmälle liian kallis? Enivei, anna mennä vaan, kokeile! Hehee, sun messutouhu alkaa saada hivenen perverssejä piirteitä... jään seuraamaan ;D)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tunne hää-ihmisiä käyttäytymistapoineen ollenkaan! Mehän mentiin naimisiin salaa ja kaikki tuollainen bridezilla-touhu on niiiiiin vierasta. Siksikin kysyn itseltäni, että mitä hittoa. :P

   Perverssiä, toden totta. Kun eivät nuo kädentaitomessut kannata, niin pitää keksiä jotain ihan muuta.

   Poista
 5. oiii tomppa rättiä homohäissä oujeeee voi mikä idea ihanaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein esitteeseen malliksi sellaisen, missä Tompalla on cowboy-kumppani. :D

   Poista
  2. niin täydellinen heh mietin sitäkin ulvilan cowboy homoparia pyyhkimässä lehmän utareita tomppa pyyhkeellä taii keittiössä pöytää pyyhkimässä

   Poista
 6. Tosi hieno idea! Miksi pitäisi mennä aina vanhan kaavan mukaan? Jäähän edelleen "vanhan kaavan" kannattajille, ne vanhat ja tutut vaihtoehdot.

  Hyvin pyyhkii. Vaihtelu virkistää,sanoi mummu kun kissalla pöytää pyyhki jne. "Häärunoiksi" tiskirätin kääreen takapuolelle.

  VastaaPoista
 7. Eikähän ne messuillakävijätkin halua uusia ideoita ja tuo voidaan laskea sellaiseksi. Turha krääsä on ärsyttävää, leuka pystyyn.

  VastaaPoista
 8. Miusta se on loistava idea! Meillä oli 11 vuotta sitten tulppaaninsipulit.

  VastaaPoista
 9. Tuonne naamakirjanpuolelle jo kommentoin, et itseasiassa mietin joku aika sitten et häärätit vois olla aika cool, jos sitä joskus päätyy naimisiin. Siinä vaiheessa olin jo huomannut että verkkokaupassa on tarjolla mahdollisuus teettää ihan omaa spesialriepua. Hetki tuon pohdinna jälkeen bongasin et moisia hääreipuja on tyrkyllä :) Häärievuista voisi olla tarjolla kahden tyylistä settiä. Toisessa olisi tietyt valmiit kuosit, joista valita ja valmis tuotepanta, johon saisi vaihtaa vain nimet ja päivämäärän. Ja toinen voisi olla spesiaalimpi ja tyyriimpi, jossa saisi just sellaisen kuosin ja tuotepanna kuin toivoo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, on se ajatus siellä verkkokaupassa ollut jo pitkään olemassa, en vaan ole mitenkään markkinoinut asiaa tätä ennen.

   Tuolla lailla olen esitteet sinne messuille väsännyt, että voi valita olemassaolevia edullisesti tai teettää ihan oman kuvion ja maksaa siitä sitten enempi. Tuotelappu sitten tulee personoituna joka tapauksessa.

   Poista
 10. Aivan loistava idea! – Serkun häissä jokainen vieras sai mukaansa hääparin kuvalla varustetun korttipakan, joka oli myös paljon parempi idea kuin ne tylsät hääkarkit… Korttipakka liittyy oman sukuni miespuolisten rakkaaseen harrastukseen ja se selvisi myös aika pian muille vieraille :) Mun korttipakka on edelleen korkkaamaton, mutta rätti olisi varmasti päässyt jo käyttöön!

  VastaaPoista
 11. Ja häärätti vois olla sulhasen rintataskussa liinana. Sitten jos tuskanhikeä pukkais, vois vaikka otsaa pyyhkäistä... Hehheh! Tsemppiä sulle messuille, eiköhän meitä "kylähulluja" löydy sieltäkin! Toivon ainakin niin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ja saa hikoilla oikein kunnolla, niin tämä nessu ei siitä ole moksiskaan. :D

   Poista
 12. Se aikuisten karkinmässyttämien ja ne karkkibuffat on meikäläistä hiukka kummastuttanu.
  Voishan niissä askartelutalkoissa vaikka miettiä just sitä omiin hähin tarkoitettua viimeistelyä sun rätteihisi.
  Väriyhdistelmää ja runoa ja toivotuksia. Sulla varmaankaan ei ole mahdollisuutta tehdä ihan uusia kuviointeja toivomusten mukaan, vai olisko. Helpostihan tommosissa häissä nyt 80 vierasta on. Aloituskulu, eli seula ja sit muut kertolaskulla.
  Sen voi tosiaan ottaa käyttöön jo häätilaisuudessa, kuivata liikutuksen kyyneleitä vaikka.
  Pöllömpiäkin ideoita on. Anna palaa.
  Sit viel tosiaan sateenkaariporukka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mahdollisuus tehdä ja sitä tarjoankin tuolla messuilla. 150 euroa kuosisuunnittelu ja seulan valmistus ja riepuja minimitilaus 20 kpl. Että kyllä rahalla saa vaikka mitä.

   Poista
 13. Hyvä idea! Jos olisin menossa naimisiin niin taatusti ottaisin rievut karkkien tilalle.

  VastaaPoista
 14. Mun mielestä tää on hyvä idea!
  Mun tuntuman mukaan (tai ainakin mun kaveripiirissä) suurin osa on jo luopunut hääkarkista, ja sen tilalla on karkkibuffa + joku häämuistaminen. Lempiriepu sopii siihen todella hyvin! Mä en tiedä onko sulla painovärien kanssa kuinka paljon vaihtoehtoja, mutta voisin kuvitella että monet hääparit haluaisi riepuun teemavärejään. Onko se mahdollista tarjota? Ja väreinä tuntuu nyt olevan paljon esim. mintun vihreää, persikkaa, vaaleaa keltaista, kultaa jne. Jos väriin voi vaikuttaa, se kannattaa tuoda esiin messuilla!

  Ja voishan tuota tarjoa myös paikkamerkiksi, monet yhdistää paikkamerkin ja häämuistamisen. Siis että tuosta rievun "etiketistä" olis semmonen versio, mihin voi ite leimata tai kirjottaa tms. vieraan nimen?

  No mutta siis, mun pointti on entisenä totaalihäähulluna, että oikein hyvä idea! Valtavasti onnea messuille! Eikä mitään nolosteluja, sulla on tekemisen meininkiä ja kunnolla yritystä! Jos ei onnaa, niin voi ainakin sanoa että kaikkes teit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totaalihäähullu! :D Jos häähullu antaa siunauksensa idealle, niin olen heti rohkaistuneempi. Its ekun en niitä isoja ja panostettuja häitä osa aollenkaan omikseni mieltää, niin olen jotenkin todella heikolla maaperällä nyt.

   On painoväreissä vaihtoehtoja vaikka kuinka paljon. Tuo paikkamerkki onkin hyvä idea.

   Poista
  2. Minustakin rättien tarjoaminen häiden paikkamerkiksi + muistoksi on hyvä idea :)

   Tuosta eilen tein:in paikkamerkki-ideasta voisi jalostaa vielä sellaisen version, jossa rätin kääreessä olisi kohta, johon vieraiden nimet voisi tulostaa, leikata ja liimata tai tehdä kääreeseen viillot ja sujauttaa tulostetut nimilaput viiltoihin. Nämä jutut jäisivät siis häiden järjestäjän hommaksi, mutta nämä idean voisi potentiaalisille ostajille esitellä :)

   Toivotaan messuille loistavaa sukseeta!

   Poista
  3. Kyllä! Olisi ihan hieno lisä!

   Poista
 15. Ei todellakaan idioottimasta vaan AIVAN IHANA IDEA! Mukava ja käytännöllinen muisto häistä ja kun sinä osaat vielä tehdä nuo kääreetkin itse!

  VastaaPoista
 16. Mä olen just se, joka arvostaa tällaisia käytännölllisiä asioita, jotka eivät muutu ongelmajätteeksi kävellessä juhlista ulos. Hieno idea! Varsinkin toi pinkki-valkoinen on tosi suloinen.

  VastaaPoista
 17. Nyt olisi mullakin syytä mennä naimisiin! Ihanan villi idea! Ja toisaalta hirveän sympaattinen ja omaperäinen.

  VastaaPoista
 18. Eikö mitä, huikee idis kertakaikkiaan. Ihanat kattaukset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Eka messupäivä takana ja idea on kelvottomaksi todettu. No, eteenpäin.

   Poista
 19. Kiva idis! Rutiinien rikkominen on hyväksi ja näin käytännönläheisenä ihmisenä totean idean olevan hyvä, hauska ja erilainen. Joku voisi käyttää omissa juhlissaan Tomppiakin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, toivotaan että edes yksi messuvieras tarttuisi vielä ideaan. Muutamalle sain luvan lähettää lisätietoja sähköpostiin.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.