lauantai 22. marraskuuta 2014

Kiirekiirekiire on pikku jaloilla


Vasta selvittiin Tampereen messuista, kun jo seuraavat touhut ovat kaatumassa niskaan. Tai selvittiin ja selvittiin - matkalaukku on vieläkin purkamatta ja Käsityökorttelin mainostauluja ja muuta rekvisiittaa lojuu ympäri taloa.

To do -listani on kahden aanelosen mittainen ja sitä mukaa kun saan sieltä jonkun homman vedettyä yli, joudun kirjoittamaan listalle jo uuden. Työpäivät venyvät nyt kellon ympäri. Hiukan minulla on sellainen tunne, että vetelen taas omilla äärirajoillani ja olen jokseenkin maaninen. Toivottavasti se väistämätön stoppi ei tule ennen itsenäisyyspäivän viikonloppua.Itsenäisyysviikonloppuna vietämme nimittäin Käsityökorttelin Joulu -verkkotapahtumaa. Pääpaikka on silloin Facebookissa Käsityökortteli-ryhmässä. Mukana on melkein 60 yrittäjää ja luvassa on koko viikonlopun ajan vaihtuvia tarjouksia, postikuluttomuutta, arvontoja, kivoja kilpailuja, kaupanpäällisiä, uutuustuotteita ja erikoistuotteita, joita ei muulloin ole tarjolla. Aloitamme perjantai-illansuussa ja jatkamme sunnuntai-iltaan saakka. Ainakin pari meistä yrittäjistä on aina "juontajina" tuolla ryhmässä ja olisi hirmuisen kivaa, jos siellä syntyisi ihan oikeasti kommunikointia teidän ja meidän välillä. Ryhmää pääsee seuraamaan vaikka ei olisikaan sen jäsen, mutta jos siellä haluaa jutella, niin pitää liittyä jäseneksi.

Valitettavasti ne, jotka eivät ole Facebookiin rekisteröityneitä, eivät pääse tuota ryhmää näkemään. Mukana olevista yrityksistä tulee kuitenkin kooste Käsityökorttelin blogiin, jonka linkkien kautta voi sitten omatoimisesti seurailla itseä kiinnostavien yritysten viikonlopun etenemistä. Minä naputtelen tottakai kaikki omat tarjoukseni, yllätykseni, kilpailuni, uniikkituotteeni ja uutuuteni myös tänne blogiini tipoittain koko viikonlopun ajan, jotta facebook-kapinallisetkin saisivat mahdollisuuden päästä lahjaostoksille.


Eli jos teillä ei ole suunnitelmia itsenäisyyspäivän viikonlopuksi, niin sen voi mainiosti viettää netissä ja hankkia helposti joululahjoja ilman kaameaa kaupoissa ryntäilyä. Me pienet verkkokauppiaat olemme luotettavia ja toimitamme tilauksenne kyllä ajoissa.

Mutta tätä ennen minun pitäisi vielä jaksaa oman kylän joulumarkkinat. Siitä lisää joskus toisella kertaa.


2 kommenttia:

  1. Voimia Susanna!:) Toivottavasti teillekin satoi lunta tuomaan valoa edes hiukkasen...<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taina! Lunta satoi viime yönä meillekin ja tulin juuri pihalta lumitöistä. Mukavaahan se oli.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.