tiistai 11. marraskuuta 2014

Ajatukset jo Tampereella


Olen viimeiset pari viikkoa keskittynyt melkein pelkästään Tampereen messujen Käsityökortteliponnistukseen ja nyt alkaa kaikki olla valmista. Jännittää hyvällä tavalla. Toivottavasti suunnitelmani näyttelyosaston seinistä toimii käytännössä. Yleensähän kun minä jotain rakennan, mikään ei suju suunnitelmien mukaan. Pitäkääs peukkuja! Sekin vähän jännittää, saanko kaiken mahtumaan pieneen autooni. Pitäkääs peukkuja sillekin! Ja kaikelle muulle siinä sivussa.

Viimeisimmäksi huomasin eilen, että vaikka olin antanut näyttelyn infopisteen työntekijöille ohjeeksi pukeutua violettiin, minulla itselläni ei ollutkaan violetteja vaatteita. Paitsi polvipussilliset pitkät kalsarit ja muotonsa menettänyt huppari. Ompelin sitten hätäpäissäni pellavaisen hmmm... kauhtanan kaikesta sellaisesta materiaalista, mitä sattui hyllyistä löytymään. Siitä tuli ihan kaunis, mutta kun vedän sen päälleni, saatan näyttää enemmän Pikku Kakkosen tädiltä, kuin arvokkaalta esittelijältä, joka edustaa kahtasataa kädentaitajaa! Älkää silti tuoko lapsianne minulle parkkiin.Uskon, että näyttelystä tulee hieno. Se on siis koti, jossa on eri huoneita. Meitä on ollut sitä rakentamassa viisi yrittäjää, joista jokainen on koonnut yhden huoneen. On hauskaa nähdä torstaina, millainen kokonaisuus siitä syntyykään.

Olen itse näyttelyssä paikalla joka päivä osan aikaa ja jakelen arvontalappuja. Ihanaa, ettei minun tarvitse olla siellä kolmea vuorokautta aamusta iltaan, vaan pääsenkin ihan rauhassa tutustumaan messuihin ja tekemään omia joululahjahankintoja. Tosin muistelen viime kerralla noilla messuilla hankkineeni joululahjoja lähinnä itselleni...


Minun Lempiriepujanikin messuilta saa ostaa. Ne löytyvät Käsityökorttelin osastolta. Paikka on E119. Valitettavasti tuon sinne vain Mummon pitsiliina -kuosia, koska tila on rajallinen.

Rätit nousevat myös catwalkille. House of Simonen Pia on koonnut lavaesityksen aika mahdottomista aineksista. Muotinäytös ilman, että esitellään ainoatakaan vaatetta? Mitä siellä sitten esitellään ja miten, sen näette joka päivä klo 13. Ja taas siellä E-hallissa.

Tarkemmin tästä kaikesta voitte lukea  
ja siellä voi myös voittaa liput messuille! 
Jeeeeee!

Nähdään Tampereella, tervetuloa lämpöisesti!11 kommenttia:

 1. Peukut on pystyssä. Tsemppiä viikonloppuun. Itseltä taitaa jäädä nyt väliin, jos en sitten satu voittamaan lippuja ;)

  VastaaPoista
 2. Jos vaan suinkin pääsen tulemaan, etsin ehdottomasti Pikkukakkosen tädin käsiini :D.
  Jos en, toivottelen täältä käsin tsemppiä ja onnistuneita messuja!

  VastaaPoista
 3. Mä tulen sinne tällä kertaa ihan asiakkaana, että varmaankin nähdään siellä. Tosi kiva nähdä mitä olette saaneet aikaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin on! Tervetuloa asiakkaan roolissa, se on oikein kivaa välillä niin päin!

   Poista
 4. Jopahan on nätti mekko! Piirsitkö itse kaavat? Onko se niin kuin essumallinen, edestä avoin vai ihan käypä vaatekappale? Voisiko saada kuvaa mekko päällä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaava on oma. Se on edestä avoin, kun minulla ei sattunut olemaan yhtään sopivan väristä vetsakria. Ja kun laitan sen alle kirjavan maatuskatunikan, niin se tekee sille sitten sen pikkukakkosefektin. Jos joku kuvailee mua messuilla, niin sitten voin laittaa kuvia. Nyt en kerkiä alkaa poseerata. Paniiiikkki! :D

   Poista
 5. Pidän peukkuja kaikkeen mahdolliseen. Mää oli jo innoissani lährössä messuille, mut mulla on menny kalenteri sekasin, nehän on jo nyt viikonloppuna. Oon näemmän buukannu viikonlopun täyteen ihan muuta. Höh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä sää oikein sekoilet? :D Pidä kivaa muissa jutuissa.

   Poista
 6. Huh, mikä tunku siellä messuilla oli jo tänään. Luulin perjantaina olevan rauhallista ja väljää. Olin tomppeli, en huomannut ottaa etukäteen puhelimeen talteen tuota paikkanumeroasi, enkä sitten tungoksessa jaksanut enää raahustaa ympäri, ympäri ja ympäri. Hyvä, kun löysin edes sen ihmisen, jolta olin saanut vapaalipun messuille :) .

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.