lauantai 17. marraskuuta 2012

Muistatko kesän?


Monessa blogissa on nyt näkynyt "kesä kuutena kuvana"-haaste, ja minä olen vähän toivonut sen saapuvan tännekin. Arvelin, että olisi mukavaa käydä läpi kaikki kesällä otetut kuvat, sillä minulle on jäänyt sellainen tunne, kuin meidän kesämme olisi ollut pelkkää ikkunaremonttia, vesisadetta ja työntekoa.

Koska kukaan ei ole haastanut minua, päätin selata kesäkuvat läpi ihan muuten vaan. Mutta sen sijaan, että kesäkuvista olisi tullut ihana kesäinen ilo, minut valtasikin hiukan pettynyt tunnelma.


Meidän kesämme ihan tosiaankin on ollut pelkkää ikkunaremonttia, vesisadetta...


ja työtä, työtä ja työtä eri muodoissaan.


Me emme tehneet mitään kunnollista kesäreissuakaan. Kävimme pikipäin Hamina-Kotka-suunnassa, ja vielä nopsemmin Pirkanmaalla. Muuten olimme kotona pitämässä sadetta tai tekemässä töitä.


Onneksi meillä sentään kävi rakkaita ihmisiä kylässä ja myös uusia tuttavuuksia.


Kesän merkittävästi tunteellisin tapahtuma koettiin heinäkuun alussa, kun sorsaäiti poikasineen saapui tontillemme metsästä, johdatti poikueensa pihamme poikki, yli useiden junaraiteiden ja kauas kohti rantaa. Sydän syrjällään katselimme, kuinka poikaset yrittivät pomppia kiskojen yli ja pelkäsimme, milloin juna pyyhkäisisi ne olemattomiin. Mutta ne selvisivät ainakin rata-alueesta. Toivottavasti ne selvisivät myös autotiestä ja rintamamiestaloalueesta ja löysivät lopulta rantaan.

Ja toivottavasti me ymmärrämme ensi kesänä myös lomailla.

10 kommenttia:

 1. About ainoa haaste, jonka itsekin haluaisin!

  A

  VastaaPoista
 2. Oih tuo viimeinen kuva! Myös sohvakuva on hieno! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä tuolle viimeiselle lauseelle. Vanhassa talossa ja ison pihan kanssa taitaa riittää joka kesä sitä työtä. Se loma on siis itse otettava!

   Minäkin voisin innostua tästä haasteesta! Kiva tässä vaiheessa selata kesäkuvia!

   Mukavaa, leppoisaa sunnuntaita!

   Poista
  2. "Laitan haasteen eteenpäin Nonnalle."

   Viime kesänä Sulolla loma oli kahdessa osassa ensin toukokuussa ja sitten syksyllä. Toivottavasti ensi vuonna hänkin saa pitänsä kesälomansa kesällä.

   Sohvakuva on Haminasta jostakin museosta... mikähän se oli nimeltään... joku kauppiaan talo tai sellainen.

   Poista
 3. Kivoja kuvia kesästä - itsekin tein tämän haasteen eilen ja totesin, että yllättävän aurinkoiselta näytti kuvat serverillämme viime kesältä. Mutta asummehan me Suomen aurinkoisimmassa kaupungissa. ;)

  VastaaPoista
 4. no voi, minähän unohdin haasteen antaa kokonaan. sen piti tulla sinulle. joten hyvin meni.

  VastaaPoista
 5. Voi, ihan omaakin sydäntä riipaisi noiden sorsien katseleminen! Onneksi ikävässä kesässä on ollut myös tällaisia kokemuksia.

  VastaaPoista
 6. Keräsin kesäkuvat. Mutta ei kyllä aurinkoa paljon ollut, jos ei sadettakaan.

  a

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.