tiistai 21. syyskuuta 2010

Arvonta vähän toisaalla



Joskus sattuu löytämään kivoja juttuja, kun guuglailee omaa nimeään. Tiskirättejäni on palkintona arvonnassa Käsilaukkumafia-blogissa. Arvonta-aikaakin on vielä jäljellä!

Suljen oman verkkopuotini tämän viikon lopulla, sillä en usko pystyväni hoitamaan työntekoa, muuttoa ja remonttia yhdellä kertaa. Pienimuotoinen alennusmyynti on nyt menossa.

Yhdeksän päivää muuttoon! Olo on epätodellinen. Viimeinen kuukausi tässä pienessä kolossa on ollut erittäin masentava, eikä odottelu ole tehnyt hyvää.

(Kuva on erään asiakkaan tyylikkäästä keittiöstä.)

4 kommenttia:

Mirkka M kirjoitti...

Ei kai verkkokauppaa sentään suljeta pysyvästi, vaan väliaikaisesti?

Susanna kirjoitti...

Väliaikaisesti vain. Se aukeaa sitten, kun työtilat on saatu toimiviksi. Varovaisesti voisin arvioida, että marraskuussa taas olen täysipainoisesti työn touhussa.

Liisa kirjoitti...

Suski, sää oot terästä, sää selviät tosta muutosta. Iso se on ja vaatii ihan varmana paljon sopeutumisskilssejä, mut sää klaaraat! Oot muuteski mun sankari, kun tolleen oot pistänyt yrityksen pystyyn, ihan issekseen. Monesti oon miettinyt sun tarmoasi, kun oma meinaa valua ovista ja ikkunoista harakoille.

Susanna kirjoitti...

Liisa, miten sä voit saada mut kuulostamaan noin ihailtavalta ihmiseltä??? Osaisinpa itse katsoa itseäni tuollaisten silmälasien läpi.