torstai 29. heinäkuuta 2010

Ulkohuoneessa


Meillä on nyt muutaman viikon ajan ollut pikkuruinen "kirppis" piharakennuksemme päädyssä, vanhassa huussissa. Sinne kannamme kaiken sen, mitä emme halua lähteä muuttamaan maan toiselle laidalle. Muuttaminen on sen(kin) puoleen hyvä juttu, että joutuu käymään läpi koko omaisuutensa. Me olemme yrittäneet suhtautua kriittisesti älyttömään tavaramäärään, joka on tullut haalattua kasaan. Ensin ajattelimme ottaa kirppispöydän ja tienata muutaman euron, mutta laiskuus voitti. Niinpä laitoimme tavarat jakoon ihan ilmaiseksi. Olen ollut iloinen siitä, miten paljon meille tarpeetonta tavaraa on huussista lähtenyt naapureiden ja tuttavien matkaan. Tuntemattomia yritimme kutsua huussikirpputorillemme tienvarren kyltillä, mutta en tiedä, onko yksikään ohikulkija uskaltautunut pihaan asti.

4 kommenttia:

 1. Oi että, hieno idea tuo kirppari :)
  Jännää tehdä sitä muuttoa, vaan raskasta on, tiedän, kun itse muutin silloin Koillismaalta tänne. Matkaa 700 km, eikä mukaan voinut ottaa kuin ne tärkeimmät ja rakkaimmat tavarat... Siinä samalla inventoi koko elämänsä.
  Mukavaa ajatusta muutolle ja inventoinnille :)
  tuksu

  VastaaPoista
 2. Tunnelmallinen kirppis! Ja onhan se raikastavaa ja puhdistavaa päästä tarpeettomasta eroon, saada siivota uusi asunto ja kaikki sen kaapit ja latoa sinne tavarat – vain tarpeellista! – järjestykseen. Niin on hetken ajan elämä ojennuksessa ;-)

  VastaaPoista
 3. Voi että. Kaikki sun tuotteet on aivan ihania, varsinkin maatuska-kuosi:) Saisiko syksyksi jonkinlaisen maatuska-heijastimen? Tai pehmeän, maatuskan mallisen "rintanapin"? (Siis tarkoitan kankaista;))

  VastaaPoista
 4. Anonyymi, kiitos hyvistä ideoista! Otan molemmat ehdotukset ilman muuta tuotekehittelyyn mukaan.

  Saila ja Tuksu, tässä alkaa jo muutto olla mielessä hyvinkin tiiviisti. Paljon on vielä hoidettavaa, mutta tuntuu helpottavalta, kun joku välietappi sentään on saavutettu.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.