torstai 29. heinäkuuta 2010

Terveiset rannikolta


Näiden 30 asteen tuskallisten helteiden keskellä piipahdus rannikon raikkaudessa tosiaan oli paikallaan! Markkinat sujuivat hienosti kauniissa säässä. Aamutuiman sadekuurosta selvisin Naantalin Vihreiden lainaaman pressun ansiosta - kiitos heille!

Jotain kerkesin itsekin shoppailla. Kun näin Rautaharakoiden pöydän houkuttelevat koukerot, minun oli ihan pakko ostaa jotain... mitä tahansa. Päädyin tervetulokiekuraan, joka pääsee sitten lokakuussa uuden kotimme ovea koristamaan. Minusta se on ihana!

4 kommenttia:

 1. Samaisia rautalankoja ihastelin ja päädyin kerrankin odottamaan että pääsemme nesin uuteen kotiin:) Sinne puutarhaan kalalyhtyä ja mitäs ihanaa muuta olikaan!
  Olitko tyytyväinen markkinoihin? Järjestäjät olivat aika pihalla mutta mulla meni muuten ihan kivasti, niinkuin ennenkin Naantalissa:)

  VastaaPoista
 2. Hyvä, että en ollut ainoa, joiden mielestä järjestelyt oli huonosti hoidettu. Se vähän ihmetytti, kun tapahtuma kait on ollut vuosikausia joka kesä. Mutta siitä huolimatta olin tosi tyytyväinen, ja varmaankin suunnistan Naantaliin myös ensi kesänä. Siinä samalla saan yhdistettyä kaksi juttua: markkinat ja siskon luona kyläilyn.

  VastaaPoista
 3. Järjestäjät olivat ensikertalaisia, siitä kaaos. Olivat vähän outoja alun alkaenkin, mm. hinnat tippuivat alkukesän markkinoinnista aika reippaasti.. Ei reilua myyjlle.
  Unikeonkestejä on ollut moni taho järjestelemässä, tämä firma oli kyllä huonoin!
  Kiva jos törmätään ensi kesänäkin:)

  VastaaPoista
 4. Hinnoittelussa tosiaan oli kummallista meininkiä... puhelimessa kun ihmettelin, että onpa kallista, niin heti laskettiin hintaa reippaasti. Todella ikävää, jos joku muu käsityöläinen pulitti kalliimman hinnan. Varmaan järjestäjät osaavat ensi vuonna homman paremmin, jos vielä ovat silloin puikoissa!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.